בית פורומים שידוכי חרדים

עדכון על חיי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/10/2006 11:15 לינק ישיר 

היי.
לבחור התימני לא השבתי בשלילה.
וזה יפה כי אני עדיין לא חייבת לו כלום. ויש לי כל זכות שבעולם לבדוק הצעה נוספת לפני שאחליט סופית.
זו לא חתונה קתולית, זה רק פגישות ע"מ לברר מי יהיה חתני בע"ה.
הפרקליטה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 11:27 לינק ישיר 

בס"ד

כן, רק הבעיה היא שאולי יש לו הצעות אחרות שהוא נמנע מלהיפגש עימם בגלל שאת מעמידה אותו בסטנד ביי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2006 11:42 לינק ישיר 

גוד_אסיק,

אני נוטה להסכים איתך שזה לא מייודעמה יפה,  אבל בכל זאת יש משהו במה שהיא אומרת וא"כ אותה הזכות עומדת לבחור!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 12:05 לינק ישיר 

בס"ד

אבל למה שהבחור יעשה זאת... הוא הוגן הוא מחכה עד שיהיה לו תשובה מבחינתה עד שהוא לא מקבל ממנה תושבה הוא עדיין באיזשהוא מקום מחוייב לה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2006 12:12 לינק ישיר 

גם אני חושבת שזה לא יפה
אבל מי אמר שהבחור לא ניפגש גם מאחורי גבה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2006 12:13 לינק ישיר 

גוד_אסיק,

למה הוא מחויב לה יותר ממה שהיא מחויבת לו? בעצם אף אחד לא מחויב לאף אחד! אני לא מכיר שום "חוק" שאומר שהבחורה חייבת להשיב לבחור יותר ממה שהבחור ישיב לבחורה. אין שום כללים - ואני מדבר מהנסיון (כבר חיתנו את הילדים והיינו בכל ה"סרטים" ומצבים).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 12:19 לינק ישיר 

בס"ד
אולי טעיתי המילה מחוייבות העיניין הוא מוסרי לא להשאיר אדם בסטנד ביי כשאתה לא משאיר את עצמך בסטנד ביי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2006 12:20 לינק ישיר 

אין פה עניין של מחוייבות. יש פה עניין של הגינות והתנהגות נכונה. אם מקובל שלא נפגשים במקביל, אז כך צריך לנהוג ללא שום קשר למי חייב למי מה. אם מקובל שנפגשים במקביל (ואני חושב שזה לא בריא לעשות כך), אז אפשר ליפגש עם כמה. במקרה הזה, אני מניח שהבחור לא מעלה על דעתו שהבחורה נפגשת עם עוד, ועל כן אין זו התנהגות נכונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 12:24 לינק ישיר 

בס"ד

פעם ראשונה שאני יכול להסכים איתך, מ-ד-ה-י-ם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2006 12:41 לינק ישיר 

פרקליטה,גם אני חושבת שזה לא הגון להיפגש מאחורי הגב,ולא רק זה-זה עלול לבלבל אותך עוד יותר וחבל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 18:51 לינק ישיר 

אני חושב שהבעיה בלהפגש עם שנים במקביל היא שלך  בלבד . כיון שיתכן מצב שבו תבחרי באחד משניהם כי באותו זמן הוא נראה לך יותר ואז תורידי את האחר כי מבין האפשרויות העומדות בפנייך האחד יותר מתאים. אבל אולי אח"כ זה ירד מסיבה אחרת (יכול גם להיות מצידו) ואז יקשה עלייך לחזור לראשון וזה פספוס.
לכן אני חושב שצריך למצות  כל  שידוך  עד הסוף ולא לשחק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2006 02:04 לינק ישיר 

פרקליטה, בתור תימניה משני הצדדים, ובתור אחת שממש ממש ממש לא היתה רוצה תימני, אני חייבת להגיד לך משהו על תימנים, מניסיון...
ראשית, לא כל התימנים קמצנים, זו סתם סטיגמה ולשון הרע. אני נולדתי לתוך תימנים וכווווווווווולם לארג'ים שחבל על הזמן. (לגבי תימנים בדור הצעיר יותר, אולי יש משהו נכון...),
אבל, אני אגיד לך משהו שאמרו לי, בתקופה שלא הסכמתי אפילו לשמוע על חצי תימני, וזה מה ששינה לי את הראיה:
את לא יודעת מה בורא עולם מזמן לך. ואם הוא זימן לך תימני? את יכולה לפספס אותו בגלל דעות קדומות שטותיות, וחבל.
תבדקי את היראת שמים שלו, ואת שאר הדברים החשובים באמת... ואל תתפסי לקטנות. אני מכירה תימנים (גם מהדור שלנו) יראי שמים אמיתיים והם באמת בחורים טובים, בעלים טובים, וזה מה שחשוב.
בהצלחה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2006 09:03 לינק ישיר 

בס"ד

דברייך סתומים לגמרי פרימה, ממש לא מובן א"כ מדוע את לא רוצה תימני?????.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/10/2006 12:39 לינק ישיר 

שלום לכולם ובוקר טוב.

אתמול לקראת שעות הערב המאוחרות, הייתה לי פגישה בבית מלון ירושלמי, בלובי...
ישבנו בשולחנות הפנימיים של הלובי , והיו שם מזרקות... ( שעשו רעש מרגיז..)
נפגשתי עם הבחור (לא התימני , שדנתם האם אני אמורה להיפגש עמו בו זמנית בזמן שאני נפגשת עם הבחור התימני).
בכל אופן לאחר מעשה..,
הבחור לא הכי הכי הכי נראה לי... , הוא מתלבש נורא יפה ומרשים.
אך הוא לא מרשים ברקורד שלו.
הוא בחור ישיבה , שלומד גמרא והלכות מהשעה 08:00 בבוקר עד השעה 22:30 בלילה ( כולל הפסקות) והוא רוצה אחרי החתונה ללמוד לפחות בשנתיים הראשונות בכולל בבני ברק עיר הקודש.
הוא חצי מרוקאי, חצי מיצרי, והם 4 ילדים במשפחה והוא הבן הכי קטן ואחרון...
הוא למד שנה אצל הרב מחפוד שליט"א את מקצוע ניקור בהמות , אך לא מעוניין לעסוק בכך.
הוא אמר שהוא מתעניין מאוד במוסיקה, צילום, הפקת סרטים (דוסיים), ובלבוש..
ויש לו חורים בידיים... בקיצור בזבזן לא קטן.. ( ואני לא יותר טובה ממנו)...
היה קטעים של שקט , שנאלצתי לעלות נושאים לשיחה כי אני שונאת דממות!! ושמתחילים להסתכל על העציצים בלובי.... לא הייתה ממש ממש שיחה זורמת, מעניינת כמו שאני אוהבת...
ככה שאני לא הכי יודעת מה להחליט לעשות , ומה להשיב חזרה לשדכנית!
אנא , ייעצו לי.. מה להשיב??? עד היום בצהריים אני צריכה להחזיר תשובה כן או לא לפגישה שנייה..

להתראות הפרקליטה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2006 12:59 לינק ישיר 

נתת פרטים כלליים אודותיו,
אך לא נתת מידע אודות השאלות המהותיות:

1. הוא מצא חן בעיניך?
2. מצאת בו עניין?
3. איך היית מתארת את האופי שלו? (התרשות ראשונית)
4. את מרגישה שיש טעם לפגוש בו שנית?
5. הוא איכותי מבחינה תורנית\רוחנית\אנושית?
6. היה לך נעים בחברתו?

נא השיבי, וננסה לסייע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > עדכון על חיי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.