בית פורומים שידוכי חרדים

גיליתי אחרי פגישה שניה...וההורים...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/10/2006 00:59 לינק ישיר 
גיליתי אחרי פגישה שניה...וההורים...

ניפגשתי לפני שבוע עם בחורה מצוינת ,מבית טוב משפחה טובה הכל שמה ממש דפק, שתי פגיושת הראשונות זרמו היה מצוין התחברתי לבחורה,אחרי שתי פגישות השדכן אומר לי אני רוצה להודיע לך משהו,הוא אמר לי תשמע הבחורה הבחורה חסר לה חלק ברגל ועשו את פוטזה,שאלתי אם זה מפריע לתיפקוד הוא אמר שלא, אקיצר זה היה מתאונה לא גנטי,לי היה איכפת כלל טוב אחרי שהשדכן עבר תמיכשול שלי הגיע תור ההורים וכשהוא סיפר להם את זה, הם ממש היו המומים מה שהבן שלנו יקבל כזה דבר,טוב בינתיים העסק תקוע אני לא יודע מה לעשות אני ממש מחובר לבחורה אני לא מוכן לישמוע שום הצעה ואני גם לא הול להתייעץ עם רבנים כי אני מפחד שיגידו לי רד מזה בקיצור אני מוטל בין  הפטיש לסדן לא יודע את נפשי מה עושים אשמח לישמוע תגובות לעניין שתודה מראש!!!       [הפרטים קצת שונו והסיבות ברורות]

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 04:40 לינק ישיר 

למען ה' תתחתן עם הבחורה! אתה תהיה מאושר ובסופו של דבר ההורים שלך ישמחו באושר שלך! אל תפגע בשני אנשים שלא עשו שום חטא בחיים שלהם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 06:50 לינק ישיר 

ראשית כל, תברר היטב היטב על טיב הפגיעה ובשום אופן אל תסמוך על מה שאמר לך השדכן!!

בהנחה שאחרי הבירור אתה עדיין נחוש בדעתך, אז אני מציע לך בכל זאת ללכת להתיעץ עם הרב יצחק זילברשטין (הרב של רמת אלחנן בבני ברק וחתנו של הגרי"ש אלישיב שליט"א). הוא בן אדם מאוד מאוד חכם וסימפטי ומבין ועד כמה שאני מכיר אותו אם הוא ירגיש שאתה נחוש בדעתך הוא יתמוך בך וגם יעזור לך לשכנע אתת הוריך. בשום פנים ואופן אל תלך להתיעץ עם הגר"ח קניבסקי מאותן סיבות בדיוק (כמובן בשלילה)!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 10:53 לינק ישיר 

בס"ד

בחיי לא הסכמתי כך עם אדם, אך הפעם שונה. אני מסכים בפה מלא ב1000000% עם מה שאמר מוטי2דוטס ובמיוחד עם החלק הראשון באותיות המודגשות!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2006 12:38 לינק ישיר 

יש פה שתי בעיות. דבר ראשון האם השדכן נאמן, והנגררת של זה האם לבחורה יש עוד בעיות דבר שני הבעיה שלך אם ההורים. לגבי הדבר הראשון תברר בכל הדרכים אם זאת הבעיה היחידה. אם כן אפשר להמשיך הלאה, בתקווה שכך המצב. לגבי הדבר השני...אשתדל לא להתרגז למרות שזה מאד מרגיז. ואם תיקח רוסיה והם לא רוצים...? מה זה הקטע הזה. תשאל את אמא שלך אם חלילה היא הייתה במצב כזה מה היא הייתה חושבת...? יותר מזה...נגיד ותתחתן עם אשה מושלמת מבחינת יופי ואז היא תפגע פיזית ..אז מה לא תסתכל עליה יותר...? לידיעתך אנשים נהיים זקנים ולא לאט החלקים מתפרקים ואז עיקר האדם בא לידי משמעות. אמא שלי לא הייתה אומרת זאת אבל אם היא הייתה אומרת...היא הייתה מקבלת מבול...(של מילים כמובן)... אני לא מכיר את אמא שלך וכמה היא עקשנית כנ"ל אביך. אבל מסע שכנוע אתה חייב, ותראה המון המון נחרצות. וכמובן כדאי שתלך לרב טוב. ואם יש לו השפעה על ההורים שלך אז עוד יותר טוב. וגם לרב תראה לאן פניך, אומנם אתה בא להתייעץ איתו אבל בכל זאת תראה שאתה חד צדדי..כדי שהוא ימצא פתרונות טובים. בהצלחה...בקרוב בשמחות ..(יש לי בעיה עם סמיילים אז תסתפק בכאילו סמיילי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 12:45 לינק ישיר 

תתייעץ עם מישהו שמבין רפואית בקשר לאותו מום והשלכותיו (גנטיקה וכו'...) ואם יש בעיה עם ההורים אז כדאי לערב רב בתקווה שיבין לליבך ברגע שהעיצה באה מסמכות עליונה-ההורים ייפתחו יותר בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 19:13 לינק ישיר 

קודם כל תודה רבה על התשובות,אז ראשית כל עלי לבאר שביררתי על הבעיה והשלכותינ לא הייתי שואל בעדי זה,אבל לאח מכן אתם צריכין להבין שצריך שהיחסים בין אשתי לשוויגער שלה יהיו מצוינים ובכזה מצב איך מתחילים חיים אנשים לא שוכחים כלום זה נשמע לי נישואים על חבל דק........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2006 21:43 לינק ישיר 

דבר ראשון - יש כאן קצת לא "פייריות" מהצד שלה, כזה דבר צריך לומר לפני פגישות מתקדמות... אולי אפילו לפני פגישות בכלל, אבל יהיו כאלה שלא יסכימו לפני פגישה ראשונה סתם לספר אם זה לא יהיה רלוונטי.. ובצדק. דבר שני - בקשר לשוויגער - מי שמכיר את הוריך זה אתה. ותמיד יש את הניואנסים הדקים שאפשר להבחין בהם עד כמה ההורים נחרצים בדעתם.. או שמא הם רק לא כ"כ מרוצים וזה "יעבור" להם... וגם כשההורים לא מרוצים אפשר להפעיל גורם נוסף וכו'.. והכי חשוב ! כמו שאמרו קודמי : אל תהסס ללכת לרב גדול ( בסדר של גדול דור ) - מנסיון של רבים בד"כ הרב לא נוטה לפסול על הסף שידוך שהולך ומתרקם רק בגלל סיבה בריאותית נטו. ( כמובן בריאות הגוף - כי בבריאות הנפש המצב אכן הפוך... ) בהצלחה ובלב שמח!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2006 03:44 לינק ישיר 

שאלה קטנה, איך לא ראיתה אתה בעצמיך
אם חסר לה קצת מהרגל אז איך היא הולכת. היא לא צולעת?

לעזור לך קצת,
ידוע לך שהדברי חיים הי' צולע נכון?
אז כשהתארס לראשונה אחרי כמה זמן הרבנית נודע לה שהוא צולע והיא רצתה לעזוב את השידוך, אמר הדברי חיים, שהוא רוצה לדבר עם הכלה, ואם אחרי כן היא תרצה לעזוב הוא יותר וימחול לה,
(אם ידוע לך שאצל הרבנים החסידים לא יוצאים רק נפגשים בבית לחצי שעה או משהו כזה פעם אחת וזהו עד החתונה לא נפגשים) בקיצור פה החתן נפגש עם הכלה ואמר לה "תקשיבי למה שאני אגיד לך, ואם אחרי כן תרצי לעזוב מחול לך, ארבעים יום לפני שירדתי לעולם הכריזו בשמים שלזיוג שלי תהי לה  גבנת, ואני התחלתי להתחנן שיוריד את הגזירה ממנה התחננתי עד שהסכימו לשנות את הגזר דין שלא תהיי גבנת והחליפו לה לצולעת, אני שיערתי לעצמי איך האשה שלי תתצטער רחמתי עליה ובקשתי מבית של מעלה שיהפכו את הגזירה עלי ולקחתי על עצמי את הכאבים על הרגלים ואני נולדתי צולע, אבל את כל זה קבלתי אל עצמי רק בשביל זוגתי, ואם את לא רוצה להיות אשתי, אז אני מחזיר לך את הגבנת ואת פטורה, ואני מוחל לך מכל הלב"
כבר בטח אחרי כזו שיחה הכל השתנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2012 20:50 לינק ישיר 

נברתי אי שם בפורום... ויצאתי מסוקרנת..... מה היה בסוף?? מישהו יודע? (אסיק? ???)

כשה' סוגר חלון הוא פותח דלת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2012 21:31 לינק ישיר 

יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 01:41 לינק ישיר 

כנראה שירד. אם היה מתארס זה היה חרוט על נס.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 09:39 לינק ישיר 

מצב...

כשה' סוגר חלון הוא פותח דלת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2012 11:30 לינק ישיר 

בס"ד
נשמע סיפור רומנטי........
לדעתי אל תוותר על אהבה כזה מהר!תשקיע!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 11:41 לינק ישיר 

חייכנית? זה קרה לפני 6 שנים (פחות חודש בערך)! 

במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2012 12:03 לינק ישיר 

א. להבא אם אפשר להמנע מההדגשות המיותרות האלה. שחור ע"ג לבן מספיק קריא
ב. שיהיה בהצלחה 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > גיליתי אחרי פגישה שניה...וההורים...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext