בית פורומים א חרדים ספרדים

נתן אלנתן מפגיז את סרטי הפורנו!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/10/2006 09:48 לינק ישיר 
נתן אלנתן מפגיז את סרטי הפורנו!

חבר מועצת העיר, הרב נתן אלנתן, פנה הבוקר לראש העיר, רון חולדאי, בדרישה שיפעל להסרתו של הסרט מהאקרנים. "לא ראיתי את הסרט, אבל קיבלתי הרבה מאוד פניות של אנשים מוטרדים", מספר אלנתן, "הסרט מוצג בפרסומים כפורנוגרפיה וזה צורם לא רק לאנשים דתיים אלא גם לתושבים חילוניים. לא בשביל זה אנשים משלמים ארנונה. אני מבין שתל-אביב היא מרכז תרבות וככזו משקיעה אמצעים רבים במוסדות תרבות, אבל כאן מדובר בפרובוקציה. סינמטק תל-אביב הוקם בזמנו במטרה לעודד קולנוע איכותי, מתוך מחשבה שאמנות איכותית זקוקה לתמיכה כיוון שאינה כלכלית. לא למטרת הקרנת סרטים פורנוגרפיים הוקם הסינמטק ולא לשם כך הוא נתמך על ידי כספי ציבור של משלם המיסים העירוניים. שיקרינו את הסרט הזה בבתי קולנוע פרטיים אם רוצים. אם זה מה שהם מציגים וזו הרמה אולי הגיע פשוט הזמן להפסיק את מימון הסינמטק. פניתי לראש העיר ואמרתי שלא ארד מהסיפור הזה. מבחינתי שיסגרו את הסינמטק

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2006 10:40 לינק ישיר 

אם לשס היה שכל...
 היו מקדמים את האיש החרוץ הזה מעט יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2006 11:07 לינק ישיר 

ואם היה לו שכל הוא היה איתם מעט יותר לוואלי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2006 11:42 לינק ישיר 

ואם היה לו יותר שכל הוא היה בכלל סותם את הפה מכמה סיבות.
א' עיריית תל אביב לא הולכת להתערב בכתנים המשודרים במקומות כאלה ואחרים.
ב' גרמת לפרסום הסרט ולהבאת עוד אנשים למקומות שונים כדי לצפות בו.

זה לא הועיל כלום והסרט ממשיך להימרח על גבי מסכי בתי הקולנוע בת"א. 

תוקן על ידי - noam1982 - 18/10/2006 11:42:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2006 13:53 לינק ישיר 

טוטח, הכותרת של האשכול אינה נכונה.
ההפגזה היא על הסינימטק.
חוץ מזה, ההמלצות שלך לרב אלנתן מראות שאתה לא מכיר את מה שקורה בתל אביב, ועד כמה הוא היה לוואלי וויתר למען השלום בבית וכלום לא עזר.

נועם, אתה לא יודע מה מסתתר מאחורי המהלך הזה של הרב אלנתן, וכמה רווח יש בסיפור.
שוחחתי איתו על העיניין ואף אני העלתי בפניו את הטענות שלך, אולם לאחר שהוא הסביר לי, והראה לי את התמונה המלאה, ומה מסתתר מאחורי כל הדבר, הבנתי עד כמה המהלך נכון ומוצדק על אף הטענות שהועלו. היתי מספר אותם בכיף אבל נאסר עלי לעשות זאת כדי לא לפגוע במטרה...

וחוץ מזה הסרט לא הולך להימרח בבתי הקולנוע בתל אביב, הוא מוקרן רק בסנימטק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2006 14:02 לינק ישיר 

נו הלואי ויעזור במשהו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2006 14:32 לינק ישיר 

הרב נתן אל נתן  מוכיח שוב ושוב איך שליח ציבור צריך לעבוד . בחכמה , ביעילות והחשוב ביותר למען כבוד שמים אפילו בת"א .
מי שראה את שמחת בית השואבה  בהיכל התרבות  היה נוכח לדעת כי הפעילות התורנית בת"א החילונית לא נופלת מבני ברק ומירושלים אם לא יותר מכך... 

אני יכול להסכים עם גב דנה9999  כי הוא נכס לא מנוצל בש"ס 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > נתן אלנתן מפגיז את סרטי הפורנו!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext