| נשלח ב-19/10/2006 12:45 |
|
| |
חייבת לדעת!!!!
ההורים שלכם יודעים שאתם גולשים באינטרנט? שאתם מדברים עם חבר'ה מהמין השני? אם כן, ממתי זה ככה? (כלומר מותר, פתוח... או שמא זה לא. וההורים לא יודעים) יש פה חסידים! לא ידעתי שאתם בכלל יודעים מה-זה מחשב.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 12:52 |
|
| |
עוד תגלי הרבה דברים על הציבור החרדי ותהיי בשוק וחוץ מזה יש פה גם חבר'ה נשואים שכבר לא
שואלים את אבא ואמא...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 13:17 |
|
| |
אז כנ"ל לנשואים. בני הזוג שלכם יודעים שאתם מתכתבים בנט??
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 13:36 |
|
| |
ברור!!!
בעלי משתתף פסיבי ומעודכן בהכל
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 15:04 |
|
| |
הנה אני חסיד ועוד איזה חסיד?! לא תאמינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 15:17 |
|
| |
קטעים אתכם. מבלי להעליב, לא הייתי רוצה לגלות שהמיועד שלי גולש בנט (נשמע קצת צבוע, אבל...) ועוד יותר מבלי להעליב, אין מצב שאני גולשת ככה באינטרנט אחרי החתונה, ועוד יותר- בעלי. בכלל, אם הרבנית שלי היתה יודעת...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 15:25 |
|
| |
דרך אגב, הכל. איזה חסיד אתה באמת?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 16:19 |
|
| |
ב"ה. גלישה בנט יכולה להיות מועילה מאד. ניתן להשתמש בנט לצרכי קדושה ולקרב יהודים בצורה בלתי רגילה. מה לעשות ובכל דבר טוב טמון גם מעט רע? אדם עם דעות מוצקות והשקפה נכונה על החיים יכול להתמודד עם המכשיר שנקרא 'אינטרנט' בצורה טובה ביותר ואין הבדל בגיל הגולש. חינוך טוב מבית, בדרך כלל, נותן חוזק נפשי לדעת להיכן להכנס ולהיכן לא.
גילוי אישי, אחים שלי גולשים באינטרנט מגיל 7 ומעולם, ב"ה ,הם לא פתחו אף אתר שאינו ראוי.
__
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 17:17 |
|
| |
אסק, כתבת על האחים שלך, אבל אתה לא יכול לדעת, תמיד צריך להיזהר....................
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 18:52 |
|
| |
ת'אמת, הורי יודעים שאני גולשת. אני רקלא יודעת אם הם בדיוק יודעים מה אני עושה. בעצם, מ.... מ.... נראה לי שאמא שלי יודעת שאני מצ'וטטת. אמרתי לה פעם. היא לא אמרה לי על כך דבר. ואיני יודעת את הסיבה. אולי היא סומכת עלי ואולי, לא יודעת.
אכן יש לי גבולות, כמו שהזכיר אחד שאמר שאחיו גולשים מגיל 7.
אבל חשבתי על ילדי, שיהיו בעתיד בעז"ה, או אפילו חתני לעתיד, ממש אבל ממש לא הייתי רוצה שיגלוש/ו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 19:32 |
|
| |
היי.. שמתם לב שמנהלינו הנכבד לא היה היום בפורום משעה 5:44 בבוקר??? מישהו יודע מה הסיבה? כי תמיד הוא כאן כל כמה שעות. נא לעדכן.. דואגים לך, גוד אסיק...!!!

|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 20:08 |
|
| |
נכון, אני רגילה שהוא (אסיק) חווה דעתו כל כמה זמן, ועכשיו הוא שקט מדי. הכנות לחתונה??
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 20:09 |
|
| |
פרימה
ב"ה אנו בני אדם עם גבולות ועם ירא"ש ובסה"כ נעים לגלוש באתר הזה אז מה הבעיה?
אנשים בוגרים מנצלים את האינטרנט בצורה מועילה(כמובן שאין אפוטרופוס)
ולמה כשתהיי נשואה לא תגלשי?אם כוונתך להפסיק כשתנשאי אז דעי לך שכדאי לך להתחיל
להפסיק מהיום כי אח"כ קשה יותר זה ברור.
ולרוני-גם אני שאלתי את עצמי היכן אסיק?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 21:17 |
|
| |
איזה פחד...! כבר חושך בחוץ וגוד אסיק לא חזר לפורום...! מה יהיה? מחכים לתגובה עם סיבה עסיסית... בלי תרוצים...!!!

|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 21:52 |
|
| |
מיקה, את בעצמך ענית על השאלה, שאין אופוטרופוס לעריות. ולגבי העצה של להפסיק עכשיו, כי אח"כ יהיה קשה יותר, אז עם כככככככל הדברים שהפסקתי בזכות חזרתי בתשובה- זה ממש קטן עלי. והסיבה שהכי תקל עלי, זה שבבית שלי בע"ה לא יהיה מחשב.
|
|
|
|
|