שואל- צודק.
חכמה, את לא צריכה לשאוף להיות רזה!
את צריכה לשאוף לרדת במשקל.
אחרי שתעמדי בדיאטה כמו שצריך, תתחילי לשאוף לכמות קילוגרמים!
קודם תתחילי.
נשלח ב-30/11/2006 21:34
פרימה, אם אני ארזה, נראה לי שהרבה יהיה בזכותך. אבל כדי שזה יקרה, נראה לי שעוד תצטרכי לשגע לי ת'שכל....
נשלח ב-30/11/2006 21:41
חכמה,
אל תפסיקי לאכול, אם זה קשה לך.
הדבר היחיד עליו תקפידי בקנאות זו הליכה יומיומית של 45-60 דק'.
הספורט גורם לתיפקוד מואץ ויעיל של מערכת העיכול. כך גם האוכל המשמין, משמין פחות.
והצלחות...
נשלח ב-30/11/2006 22:18
ממש מחמם את הלב לראות את האכפתיות כאן כלפי אנשים שבתכלס אתה לא מכיר....
פרחים לכולם
נשלח ב-1/12/2006 00:41
רוצים פה עוד תרגילים?
נשלח ב-1/12/2006 10:32
אחותי חזרה אתמול מפגישה, והם דיברו על זה שפעם היא היתה שמנה, אז הוא אמר לה, שאם היא היתה שמנה, הוא היה מחפף אותה על הפגישה הראשונה.
והוסיף, שהשמנה מאד מעכבת בשידוכים.....
אני בלחץ.
נשלח ב-1/12/2006 11:51
בחור שאני מכירה היה נחרץ בדעתו לא להתחתן עם שמנמנה ואף לא עם אחת שהיתה שמנה אי פעם. אז הוא קיבל....
בחורה חתיכה!
מכוערת!
טיפשה!
ואחרי הלידה.....היא השמינה
נשלח ב-1/12/2006 12:29
חחחחחחחחח, ווייז! גדול!
ישפאי,
יאללה, תריץ עוד כמה תרגילים, אבל תסביר אותם היטב, כי פעם קודמת חכמה לא הבינה.
לגבי הליכה... לא נראה לי שחכמה תעשה את זה בדיוק מהסיבה שאני לא עושה.
אנחנו פאדלאות! חכמה, קלעתי?
נשלח ב-1/12/2006 14:45
קלעת קלעת... איך לא?!
אבל סתם ככה, היתה תקופה שעשיתי אולי שנה הלכיה כל ערב שעה +, וחוץ מלא להשמין, שזה גם משהוא, אך לא מספיק, לא רזיתי!![
wise, זו לא חכמה הדוגמא. מה עם כל הבחורות הרזות החתיכות היפות המטופחות וה... וה... שלא משמינות אחרי לידות ?!
מבין?
נשלח ב-2/12/2006 21:39
חכמה,
אל תיסחפי.
הרזות חתיכות יפות מטופחות שלא משמינות אחרי לידות....
אנחנו לא נהיה כמוהן בחיים.
יש עניין של מבנה גוף...
נשלח ב-4/12/2006 23:56
פרימוש,
הכל יכול לקרות........
נשלח ב-7/12/2006 18:27
מכיון שכבר אין תגובות לאשכולי,
אפילו שמאד רציתי לקרוא עוד חוות דעת בעניין,
אבקש לנעול האשכול.
תודה מראש!
נשלח ב-31/12/2006 03:57
ישבתי עכשיו לקרא בשקיקה את כל הדיון הזה כיון שהוא כל כך נוגע לי... פעם הייתי הרבה יותר מלאה אולי שמנה! איך שהרגשתי רע עם עצמי וככל שהרגשתי רע, הרגשתי שהאוכל הוא נחמתי היחידה!!
עד שהגיעה חתונת אחי, ואחותי תפסה אותי ואמרה לי שמכאן והלאה אני כל יום ילך להליכה איתה!!! והלכנו כל יום שעה וחצי... אספר לך שהלכתי לתופרת לקראת החתונה היא צמצמה לי את השמלה כל כך הרבה זה היה האושר הכי גדול שלי... בחתונה לא פסקו המחמאות והרבה אמרו לי שיופי סוף סוף התגלה... ושהרבה יותר טוב ככה אומנם יש לי קילואים ספורים עוד להוריד(והאשכול נתן לי חשק) אבל אין בכלל להשוות! ממש אין.. אני נכנסת לחנויות בקניונים ומודדת לי בשיא הכיף מידה 40-42 מה שממש לא בא פעם בחשבון אפילו לא בצחוק!!! אנשים מסתכלים עלי אחרת מדברים איתי אחרת... ואפילו מעיזים להגיד לי בפרצוף שטוב עשיתי שירדתי כי זה היה מזעזע..
לצערי עליתי קצת ממה שקלתי אז אבל אחרי קריאת האשכול אני מתחילה דיאטה
אם יהיו מגיבים לתגובה שלי אשמח גם לעדכן איך היא הולכת..
וואלה זה יעזור לי התמיכה שלכם!!!
מקווה להגיע לתקופת השידוכים רזה כמו חלומותיי (לא שחיפה בעעעע)
חכמה אחת כל העצות נאמרו כל השיכנועים שוכנעו מה שנותר לי להצטרף ולומר זה
לכי על זה!! זה מ-ש-ת-ל-ם זה כ-י-ף זה י-פ-ה ואת לא תצטערי
בהצלחההההההה
נשלח ב-31/12/2006 12:32
אמר רונאל פישר יוצר הסדרה עשרת הדברות בערוץ 2 בשם אביו תתחתן עם אישה שאוכלת חסה ותכנס למיטה עם אישה שאוכלת בשר.
והמבין יבין.
נשלח ב-31/12/2006 13:01
איתיא!!!!! אני אהבתי!
ועכשיו....לכל הבנים שחושבים שהנשים שלהן צריכות להיות דוגמניות 90 60 90 ולכל הבנות שחושבות שהן צריכות לאכול חסה כדי לרצות את הגבר שלהן אני שואלת מה נסגר??????
אני לא בחורה רזה, אומנם לא שמנה אבל מלאה במקומות הנכונים... ב"ה עד היום לא שמעתי ל-א אחד...!!! וכן יצאתי לפגישות שהבחור אמר מלכתחילה מה אבל היא מלאה, ואני לא יודע , ואני לא זה ולא זה... ובסוף אחרי פגישה אחת כמו גדול הוא אמר את הכן...
אני אומרת אם גבר מספיק טיפש בשביל לשלול אותך על פי מספר הקילוגרמים שבגופך, הוא יכול ללכת ולהמשיך הלאה לחפש לו נוצה שתאכל חסה..
ולבנות שנאבקות בעצמן לאכול חסה, ולעשות כושר, כי אז "יגלו את היופי שלהן" היופי שלכן הוא פנימי, האופי שלכן הוא החשוב , ואחרי לידה, הגוף שלכן גם ככה לא ישאר כמו שהבעל שלכן קיבל אתכן...
זהו הוצאתי קיטור... כי זה באמת משהו שמעצבן אותי בעולם המאוד מודרני... הנשים נאבקות כדי למצוא חן בעיני הגברים הרדודים האלו... מזעזע...