עברה שנה ..... משהי הורידה ממישקלה ?
מעניין לדעת.........
נשלח ב-27/3/2008 08:36
קראתי בנשימה עצורה את האשכול ויש לי פתרון לבעיה שלכן: בחורה שמנה (או "מלאה") שנוח לה עם עצמה והיא מרגישה יפה, שתתחתן עם בחור שמן שנוח לו עם עצמו וכו'.
אני לא מבין למה אתן רוצות בעל שיהיה טוב (בהגדרות מסוימות, כמובן) מכן. אני רזה, לא מאוד אבל רזה, וגבוה. אם הייתי שמן, לא הייתי מוצא לנכון לדרוש בחורה גבוהה ודקיקה, כי זה לא צודק ובעיקר לא הגיוני (כמה בחורות רזות היו מסכימות לבעל שמן?)
שומן זה לא רק עניין חיצוני. זה משפיע על כל תחומי החיים. בעל רוצה שאשתו תלך בקצב מהיר, יחד איתו, ולא תזדקק לגרר ויסלחו לי כולם. זו כבדות והזכירו כאן כבר שזה מביא למחלות. אני אישית מתאמן ברצינות כמה פעמים בשבוע למרות שמעולם לא הייתי שמן. לשמור על כושר זה לשמור על בריאות. זה מצוין גם למצב הרוח.
אני לא פוסל מלאות במקומות הנכונים, אבל מכאן ועד לתשובה הנשית לשאול יהלום הדרך ארוכה מאוד.
נשלח ב-27/3/2008 09:50
טו אוב ,הבעיה היא שפותחת האשכול רוצה משהו רזה ........
נשלח ב-27/3/2008 10:51
חברה שלי שמנה מאוד יצאה עם מישהוא רזה מאוד שאהב אותה בכל ליבו.
נשלח ב-27/3/2008 15:40
השאלה הופנתה לגברים שבינינו. למה רוב המגיבות הן דוקא בנות? אז זהו שכל מה שאומרים עלינו שאנחנו לא מסוגלות להתאפק מלהתערב, זה נכון. קחו ברוח טובה... :)
נשלח ב-27/3/2008 17:18
הגברים נמנעים מלהגיב.....
נשלח ב-27/3/2008 19:08
טוב_אוב, אתה שמן במקרה? לי יש עצה טובה לבעלי משקל, תעשו כושר והליכה. מנסיון זה עוזר :)
נשלח ב-27/3/2008 19:17
אני באופן אישי לא הייתי רוצה לצאת עם בחור שלא היה רוצה לצאת איתי אם הייתי שמנה!!!
יש כמה סוגים של שמנים:
כאלה ששמנים באופן טבעי - הם אמנם אוכלים לא מעט, אבל 'ככה הם נולדו' (הם אולי יכולים לעשות דיאטה, אבל מצבם הטבעי הוא להיות שמנים)
עם שמנים כאלו לי באופן אישי אין בעיה... כמובן אם יש משהו שכל אצבע שלו היא פחות או יותר רגל שלי, אז המראה שלו עלול לעורר אצלי קצת גועל ובמאת יהיה לי קשה לצאת עם משהו שממש מגעיל אותי להסתכל עליו...
כאלה שלא שמנים באופן טבעי - אנשים כאלו הם אנשים שיותר אכפת להם להנות מהאוכל מאשר איך שהם נראים, הם מזלזלים בעצמם ולכן תהיה לי בעיה עם כאלו, לא (רק) כי הם לא נראים טוב... אלא כי זה בכלל לא אכפת להם...
(אני יודעת שהפניה הייתה לגברים, אבל מה עם נשים - להן לא אכפת מהמראה של הגבר שאיתו הן יוצאות???)
תוקן על ידי kuritza ב- 27/03/2008 19:18:35
נשלח ב-27/3/2008 19:20
ליטאי613 כתב:
טוב_אוב,
אתה שמן במקרה?
לי יש עצה טובה לבעלי משקל, תעשו כושר והליכה. מנסיון זה עוזר :)
לא. כתבתי זאת בגוף ההודעה. אגב, אחלה עצה. חשבת עליה לבד?
נשלח ב-27/3/2008 19:55
לסיכום: (מה לעשות, אני אוהבת תכלס) אנשים בכל מקרה צריכים להראות טוב. אם הם לא- שלא יתלוננו שלא רוצים אותם. גם אנשים שמנים יכולים להראות טוב. רק מה? לא מוצא חן בעיני כולם. זה הכל, לא?
נשלח ב-27/3/2008 20:14
ובעייני לא מוצא חן גברים ג'ינג'ים עם עיניים ירוקות!!! אז מה??????
זה לא אומר שאני לא אתחתן עם משהו רק כי הוא ג'ינג'י עם עיניים ירוקות!!!
רוב בני האדם בוחרים את בני זוגם\ן בגלל האופי ולא בגלל היופי!!
כמובן שלמראה יש השפעה, אבל בדרך כלל הוא חיוני רק לתחילת הקשר...
וכבר אמרו חז"ל "כל אהבה שהיא תלויה בדבר, בטל הדבר בטלה האהבה"
מראה חיצוני הוא דבר שיכול להשתנות לבלי הכר עם השנים, אז לכל מי שכתב שהוא לא אוהב שמנות - אל לו לטפח תקוות שאשתו תישאר דקיקה וחטובה לעולם...
נשלח ב-28/3/2008 14:27
למתעניינים,
עדיין לא רזיתי. אפילו לא בקילו.
נשלח ב-28/3/2008 14:34
חכמה אחת -את לא מתכוונת לעשות משהו בעניין ?! את הרי רוצה להרזות לא ?
(הדברים נאמרו בלי כוונה לפגוע,אלא לטובתך )
נשלח ב-28/3/2008 14:42
איזה דבר מטופש להגיד. יש רזות כ"כ מכוערות ויש גברים ששונאים בנות רזות.
חוץ מזה ששמן ורזה זה יחסי מאוד ובטח כל אחד מתאר פה אחרת איך נראה מיישהוא שמן.