את בטח גולשת דרך מסורת ולכן זה נראה לך כמו העתקה, תגלשי דרך הייד פארק ואז תראי שזה לא העתקה.... תכנסי לפה ותביני שזה לא העתקה. http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=17053 "דברים שרואים מפה(הייד-פארק) לא רואים משם(מסורת) "
אני כבר רציתי להגיד את זה באשכול התמונות...אבל אני אגיד את זה פה.... אני חושב שכשאלוקים חילק את החוש הומור הבנות הלכו להתאפר...."בחיית"... אומרים בדיחה ואיזה גאונה אחת חייבת לתקן "אני מצטערת אבל זה צורם לי באוזניים.." אז בבקשה לא חייבים להרוס כל בדיחה...
ורוני...מרוב שהיית עסוקה בלהסביר לי..בכלל לא הבנת מה אני מנסה להגיד....תחשבי לבד..מה את באמת חושבת שאני לא מכיר את הפעלים של ישנים....? אה ואגב...יש לי מספיק אחיות ושכנות שאמרו לי "ישנים" ולא יושנים (חלילה).
פרימה לא יפה שאת אומרת את זה....זה אפילו מוזר שאת אומרת את זה...אני לא מעוניין לפרט מה ומי אני עושה...אבל אני לומד...תאמיני לי....אני מקבל שיעורי בית כמו שאת לא היית מקבלת לשבוע שלם...אז בבקשה
אה ואני לא באמת מאזור השרון...זה נאמר בסרקסיות-מה. (כדי שלא ידעו איפה לבוא להרביץ לי...)
(טוב אני יודע אני עומד לחטוף על הראש, הערתי ליותר מידי אנשים...ולא סתם אנשים אלא בנות...)
שבת שלום.
תוקן על ידי - דודהדתי - 20/10/2006 11:00:03
נשלח ב-20/10/2006 11:53
מה רע בשמנות? זה פשוט רזים מחפשים רזות.. כמו שגבוה מעדיף מישהי 1.70 ואחד 1.60 יעדיף מישהי 1.55.
הדרך הכי בדוקה לשער איך המיועדת תראה עוד 20 שנה, זה לראות את אמא שלה.
נשלח ב-20/10/2006 12:05
strangedos, היה לי נורא ארוך להעתיק את הניק... לעניות דעתי, זה ממש לא נכון להסתכל באמא שלה....
אני שמנה ואמא שלי לא זה ולא זה, ולא נראה לי כ"כ שאגיע לממדים שלה אחרי 8 לידות....
וחוצמיזה, אני שמנה וגבוהה ורוצה גבוה אבל רזה....
מקוה שהבנת.
נשלח ב-20/10/2006 12:13
חכמה אחת, יש כיום אופציה משוכללת שפותחה בחברת מייקרוסופט בעזרת טכנולוגיה מבוססת צ'יפים מהחלל, שמאפשרת לעשות "העתק" "הדבק". לפרטים פני למדור העזרה בתוכנת העיבוד תמלילים הקרובה. לעניינינו, אמא שלך היא יוצאת מהכלל. בגדול, אנשים נושאים את הגנים של ההורים פחות או יותר. תסתכלי מסביב ותראי שאני צודק.
נשלח ב-20/10/2006 12:24
הבעיה, שאני לא יכולה לעשות העתק הדבק, מכיון שהניק הוא פותח את כל התגובות שלך בכל הפורומים....
נשלח ב-20/10/2006 12:56
הפתרון הוא לבוא ולהתחיל להאיר את הניק מהצד כזה, ואז כשהוא באמצע להאיר על הניק המחשב "עסוק" והוא לא פותח את כל ההודעות בכל הפורומים. כמו בכל דבר בחיים,לבוא מהצד, בהפתעה, ולהעתיק את הניק לפני שהמחשב נזכר לפתוח את כל ההודעות.
נשלח ב-21/10/2006 20:44
דוד, פגעתי באגו הגברי, או שאני מדמיינת?? ולא הבנתי איזו בדיחה סיפרת שאף אחד לא הבין?? (או יותר נכון, אף אחת לא הבינה)
נשלח ב-21/10/2006 21:01
חכמה, אם כבר מדברים על הנושא, אמרת איך את נראית, אבל לא אמרת איך את מרגישה עם זה. כי אם לא טוב לך עם זה שאת שמנה, אז עשי דיאטה, ואז כבר לא תהיה לך את הבעיה של הבחורים שלא רוצים שמנות. הבעיה שלי היא, שכל בחור עליו אני מבררת - רוצה רזה. אני לא מוכנה עכשיו לעשות דיאטה (ממש לא בא לי), ובטח לא בשביל בחור, לא כ"כ רע לי עם זה שאני מלאה, אז למה לי להפסיק לאכול דברים שאני אוהבת? אם גם את כמוני, לא בקטע של דיאטה, אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג, ובע"ה את תזכי בבחור רזה שאוהב שמנות ...(ויש כאלה)
נשלח ב-21/10/2006 23:02
היי, יש לי שתי חברות מלאות ובשביל למצוא חתן אין עושות דיאטה אני לא חושבת שיש ברירה אחרת......אפילו שהן ניראות טוב
נשלח ב-22/10/2006 00:30
בוודאי שיש ברירה אחרת. אני קוראת לה "בטחון עצמי"
נשלח ב-22/10/2006 00:58
זהו?????????? אין עוד גברים בפורום???????
גברים!!! הבמה שלכם.....
גם אותי זה מאוד מסקרן.. גם לי אותה הבעיה,שמנה אך מטופחת ואסטתית (והרבה גם אומרים שיפה! בלי להשתחצן חלילה )
נשלח ב-22/10/2006 01:02
האשכול שנפתח היה מעניין ולמרות שהוא מיועד לתגובות הגברים אוסיף כאן את תגובתי. אני בחורה מלאה, כבר שלוש שנים בשידוכים. יש לחץ מוגבר מצד המשפחה לגבי דיאטה (דבר שנמשך שנים ופשוט גרם לי למצב של אנטי), עד לפני חצי שנה סרבתי בכלל להקשיב מכיוון שמעולם לא הייתה לי בעייה עם גברים. תמיד יצאתי עם גברים רזים שנראים מצויין (out of the record) והמראה שלי לא היווה בעייה כלל. לכן פשוט סירבתי להאמין שיש קשר בין הדברים. היום פשוט הגעתי למסקנה שכל זה נכון כל עוד את יוצאת באופן חופשי מחוץ למסגרת השידוכים. אך כשמדובר בשידוכים, את פשוט לא תצליחי להגיע לרובד מסויים של בחורים... (זו דעתי ואני מזמינה אחרות לחלוק עליי ולשכנע). חוץ מזה, שפתאום קלטתי שאני לא צריכה לעשות את זה בשביל אף אחד ולא להוכיח כלום לאף אחד אלא אני פשוט רוצה לדאוג לבריאות שלי, למראה שלי וכן.. אני גם רוצה להיכנס לכל הבגדים הקטנים והנחמדים שאפשר רק להסתכל עליהם...
נשלח ב-22/10/2006 01:37
חרדית, בגלל שנתת את הסיפתח, אני ארשה לעצמי להוסיף עוד שורה קטנה, בה אני אתן עוד סיבה מדוע אין לי בעיה עם המראה שלי. גם לי לא היתה בעיה ב- "OF THE RECORD" (בגלגול הקודם) ומן הסתם, לא ראיתי סיבה שעכשיו, כשאני נפגשת במסגרת שידוכים כן אמורה להיות בעיה.
את עכשיו גורמת לי לחרדה.
למה? למה? למה?
שמישהו יסביר לי, מה ההבדל בין בחור חילוני לבחור חרדי בכל הנושא של המראה החיצוני של האשה?????
למה עכשיו אני צריכה להגיע למסקנה של פריכיות אורז וכרוב???
נשלח ב-22/10/2006 01:55
פרימה - בלי להכנס ללחץ מיותר, למה את לא חושבת שיש עוד אופציות להראות טוב חוץ מהרעבה עצמית???? חשבת למשל על הליכה, או פעילות גופנית אחרת?! יש לך מושג איך זה יכול להשפיע לטובה על המראה הכללי....!
נשלח ב-22/10/2006 02:01
האלי, אין לי כח לעלות את המדרגות לחדר שלי, ואת מדברת על הליכה?
טוב, ברוך ה', להרעבה עצמית אני בחיים לא אגיע. אבל נראה לי שחרדית פקחה לי קצת את העיניים. דודה שלי (שעושה לי את הבירורים לגבי הבחורים ואומרת לי כל פעם "הוא רוצה רזה") משגעת אותי שאני אתחיל דיאטה. זה לא פייר. אני לא רוצה לעשות דיאטה.