למה כתוב שהשעה ששלחתי 18:40 ? השעה היא 19:40 !
זה גרם לי לחץ לשניה ....תחליפו לשעון קיץ את מה שצריך להחליף.......
נשלח ב-19/1/2009 20:35
מותר להקפיץ אחרי כ"כ הרבה תגובות כבר?!
נשלח ב-19/1/2009 20:37
לפי מה שידוע לי השתנית לטובה
נשלח ב-19/1/2009 22:57
חכמה, הצלחת לרזות?
נשלח ב-19/1/2009 23:24
נשלח ב-19/1/2009 23:47
סוד?
אם היית אומרת לי 'בטח! הורדתי 40 קילו', הייתי מאחל לך למצוא בחור רזה 'כמוך'
אם היית אומרת לי סוד, הבנתי שנשארת עם אותו משקל......
:-)
נשלח ב-20/1/2009 08:52
בלי לקרוא את כל 20העמודים המדסקסים בעניין...
הכרת הרבה בנות מלאות, רחבות ועוד שנשאו לבחורים רזים, נאים,
נראים לידם ילדים.
ולסיום חכמה, אני (שאין חולק על כך שאני רזה) ושכל הבחורים מחפשים
רזות ורזות ורזות ונאות.........הועיל לי במשהו?
הקב"ה מזווג זיווגים!
אני חולק לגבי עיקרון כולם לא אוהבים מלאות , אני מכיר הרבה חברים שנשים שלהם
מלאות קצת , מדובר על חברים שהיו שנחשבים הכי טובים בישיבה מבחינת לימוד/כסף/משפחה/ וכו
למרות זאת יתחתנו עם מלאות ,
בחורה מלאה קצת לא נחשב חסרון בכלל לדעתי, אני הורדתי בחורה בגלל שהייתה רזה
מאוד מאוד , לא התחברתי למראה הרזה שלה,
ורק הבנות השמנות צריכות להיות בלחץ.... מפגעי הטבע, כנראה.
עוד לא קראתי את כל האשכול, אבל התגובה הזו מצאה חן בעייני. מגדירה נכון את חוסר הצדק שבעולם.
נשלח ב-20/1/2009 22:03
אני ר ז ה. לדעת הרבה, יותר מידי. אבל המראה הכללי שלי הוא קטן. אם הייתי מלאה, סליחה על הביטוי הייתי נרית גוץ(ה)...
צריך הכל בפרופורציה. יש כאלה שמלאות וזה הכי מתאים להם ולהיפך.
ומשתוקקת, צודקת! הקב"ה מזווג זיווגים.. אבל אולי זה חלק מההשתדלות?
נשלח ב-22/1/2009 23:28
למה כל דבר צריך להיות קשור לשידוכים?להיות רזה,לדעתי,זה כייף גם בהרגשה האישית שלך עם עצמך.כמובן שלא במחיר של הרעבה עצמית וכדו' אבל למי שצריכה.. דיאטה מבוקרת וספורט..למה לא??להשקיט את עצמך בטענות כמו ש"יקח"ו אותך גם מלאה...לא יעזרו לך כשתהי ממש מלאה ותרגישי רע עם עצמך..(אני לא מדברת ספציפית לאף אחת)
ובקשר למי שאמרה כאן על לפני ואחרי לידות...זה גנטי..אני רואה את אחותי אחרי שתי לידות חזר להיות לה גוף בדיוק כמו לפני..אף פעם לא ההיתי שמנה,אבל אני מניחה שזה לא נחמד..אז בהצלחה לכולן..
ו...גברים..שלא תחשבו שאתם פטורים.. גם בנות לא אוהבות שמנים.......(;
נשלח ב-27/1/2009 23:49
צדיקה בואי אומר לך משהו, אל תסתכלי על העניין של "שמנה" בקשר לשידוכים...תסתכלי על זה בקשר לבריאות שלך...סתם שתדעי... זה השחתה של הגוף ועלולים לדון אדם על זה בשמיים שהוא לא שמר על בריאותו...אני הייתי מייעצת לך לקרוא את ספרו של הרמב"ם על התזונה ופשוט לבנות לעצמך הלך חיים בריא יותר...אבל אל תכנסי לזה יותר מידי כי זה יכול להגיע למצב חס וחלילה של רדיפה אחרי שלמות הגוף..סגידה לגוף..זה לא כייף...אני בעוונותי הרבים רזיתי מאוד הייתי עושה ריצות הליכות ספורט בקושי אוכלת ונראה סוף הדרך !! ואחרי התשובה שלי השמנתי מעט ונכון אני משתדלת לסגור תפה...אבל אני מעדיפה להראות ככה (לא שאני נראית רע) מאשר לחוות שוב את הרדיפה אחרי שלמות הגוף כי זה סיוט אחד גדול... פשוט תאמצי לעצמך הלך חיים בריא נקודה.
בקשר לשידוך? מה את דואגת צדיקה.. ה' ידאג לך את רק תשמרי על עצמך ועל הבריאות שלך וה' כבר יזמן לך את המיועד לך בלי קשר לשום קילו שיש עליך..וזה שתשאלי פה גברים אם זה יפריע להם ובמידה וזה כן זה לא יפריע לבעלך לעתיד כי הוא מיועד לך ואם הוא מיועד לך הוא יאהב כל פגם בך כאילו הוא היה יתרון...
בהצלחה אחותי!(: