אני רק רוצה להגיד לכם שכל החברות הטובות שיש לי הן - שמנות ומלאות!
ולמה?
אני אוהבת להתחבר עם שמנות - יש להן שמחת חיים וחוש הומור שאין לאף אחת רזה!!!
יש להן בדיחות הן פחות רציניות, הן בריאות וזורמות... ועוד ...
לא שאני דוקא התחברתי רק עם כאלה אבל זאת המציאות שבשטח, ואני ממש קטנה ורזה לידם, אבל מרגישה כ"כ כיף ונוח לשוחח איתם... אפילו שהרבה דברים שמעניינים אותם כל הזמן זה דיאטה והליכות....................
נשלח ב-2/2/2009 16:12
איכפת לכן להפסיק להצדיק את עובדת היותכן שמנות?
כאילו, די. מצינו.
"כל השמנות חביבות" בלה בלה בלה
נשלח ב-2/2/2009 17:04
מנהלים,
אולי כדאי לנעול ת'אשכול.
נשלח ב-2/2/2009 18:55
Smile10 כתב:
אני רק רוצה להגיד לכם שכל החברות הטובות שיש לי הן - שמנות ומלאות!
ולמה?
אני אוהבת להתחבר עם שמנות - יש להן שמחת חיים וחוש הומור שאין לאף אחת רזה!!!
יש להן בדיחות הן פחות רציניות, הן בריאות וזורמות... ועוד ...
לא שאני דוקא התחברתי רק עם כאלה אבל זאת המציאות שבשטח, ואני ממש קטנה ורזה לידם, אבל מרגישה כ"כ כיף ונוח לשוחח איתם... אפילו שהרבה דברים שמעניינים אותם כל הזמן זה דיאטה והליכות....................
בס"ד
זה דבר שנהיה מקובל לומר על שמנים/ות...
אני כבר שנים חוכך בדעתי האם זה דבר נכון או שמא "תמי_4" (בתגובה מעליי) צודקת.
היי! סמייל! את לא צודקת.. אני נשמעת נחמדה??? ו... אני שמנה! אז.... תמי, לא כל השמנות נחמדות... למרות שיש יותר שמנות נחמדות מאשר רזות... ונראה לי שזה בגלל שאם הן לא תהיינה נחמדות ירדו עליהן (על השומן העודף שלהן...) נכון שאם תשאלי\תבדקי אם הן באמת מרגישות שהן נחמדות בגלל שהן שמנות אז תראי שלא... כי זה טבוע בהן עמוק עמוק וזה נהיה כחלק מטבען... כנראה שלא תסכימו איתי... זאת דעתי בכל מקרה...
נשלח ב-2/2/2009 19:30
0תם_אחת כתב:
=ונראה לי שזה בגלל שאם הן לא תהיינה נחמדות ירדו עליהן (על השומן העודף שלהן...)
זה ברור, אסיק. זו תגובה טבעית של התגוננות, של התמודדות. לצחוק על הצרות. לצחוק על עצמך. זה גורם לאנשים לסלוח ביתר קלות. ותראה לי שמן אחד שאין לו חוש הומור...
נשלח ב-2/2/2009 19:34
בס"ד
אז זה באמת נכון?
א"כ שווה לקחת בחורה שמנה כי בוודאי שמחה, חייכנית ואופטימית...
יש.. אז ניצחנו... שמונות! להריע איתי... יש שחושבים שאנחנו עדיפות על הרזות... מעודד מאוד.. נמאס לי מדיאטות
נשלח ב-2/2/2009 21:41
0תם_אחת כתב:
יש.. אז ניצחנו... שמונות! להריע איתי... יש שחושבים שאנחנו עדיפות על הרזות... מעודד מאוד.. נמאס לי מדיאטות
0תם_אחת-צר לי יקירתי, ממש לא ניצחנו!!!
כבחורה עם משקל יתר (8 ק"ג-לא שמנה אבל גם לא רזה במיוחד) אני ממש מרגישה דוחה עם המראה שלי (אעפ"י שאני לא נראית חריגה) אני חושבת ששומן זה דבר לא בריא ולא אסטטי!!!
אני לא אומרת שצריך להיות שְׁחִיפוֹת אבל יש נורמה-ושומן הוא ממש, ממש , ממש לא נורמה!. נקודה.
מי שרוצה להרגיש נוח במראה שלה שתרגיש, אבל היא גם תצטרך לשאת בתוצאות!
שומן הוא בהחלט סיבה לגיטימית להוריד שידוך-כאדם שהיה שמן בעברו ומתמודד עם דיאטה רוב ימי חייו (22) אני לגמרי יכולה להבין אנשים שלא מעונינים בבן זוג שמן-גם אני לא רוצה בחור שמן!
נשלח ב-2/2/2009 21:45
בס"ד
קרן, כל הכבוד כל גילוי הנפש.
עכשיו הייתי רוצה לשלאול אותך שאלה. כידוע לך לעולם את תצטרכי לשמור על דיאטה מה שאומר שלפעמים תעלי קצת ולפעמי תרדי קצת וחוזר חלילה.
האם את היית מעוניינת בבחור רזה מטבעו שע"פ רוב הסיכויים לעולם לא ישמין (רק במצבים קיצוניים) או שתסכימי לקחת בחור כמוך שנמצא ג"כ בדיאטה ותקחי סיכון שמא יום אחד יימאס לו מהדיאטה?
וואו, שאלה באמת קשה ותאמין לי או לא-אני שואלת את עצמי את השאלה הזו יום יום....
והאמת היא שאין לי תשובה מוחלטת-בסופו של דבר, אני מאמינה שההחלטה תיפול בשטח.
אני אשב מול הבחור ואם המראה החיצוני שלו (כולל שומן) ימצא חן בעיניי סביר להניח שזה לא יפריע לי, אבל באותה מידה יכול להיות שכן, אני ממש לא יודעת.
כרגע-שומן מפריע לי כמו עישון ועוד, אבל שוב, זה מאוד תלוי בבחור-אני מאמינה שכשיגיע הרגע ואני אשב מול הבאשערט שלי-לא יפריע לי כלום! (מקווה לא להסתנוור יותר מידי)
וואו-עכשיו אני ממש מבולבלת כי יש מצב שבחור שהיה רזה כל חייו ישמין אחרי החתונה-וכבר היו דברים מעולם....
דה אנסוואר אי; איי דונט נואו-כשנגיע לגשר נעבור אותו-ואל תידאג, אני לא אשכח לעדכן!
נשלח ב-2/2/2009 22:10
בס"ד
תדעי לך שזו הייתה הבעיה שלי ברגע ההחלטה.
אני אמנם לא בחור רזה מטבעי ואני כל חיי שומר על דיאטה (ואני די מצליח בזה) טוב אני לא בדיוק שומר על דיאטה אני יותר שומר על כושר אינטנסיבי כל יום (רכיבה על אופניים) ולמרות שאני לא רזה מטבעי אני יודע על עצמי שלעולם אני לא אשמין כי זה בדם שלי.
אני שונא להיות שמן, ממש שונא. עד כדי כך שאני מסוגל להעריב את עצמי אחרי שבוע בחורף שלא רכבתי באופניים והשמנתי.
וכשהגעתי לשידוכים לא רציתי בחורות שנמצאות בדיאטה כי מאיפה אני יכול לדעת עד כמה הם יעבדו על זה ולא יוותרו על זה לעולם.
ולכן לא הסכמתי לכאלו שהם לא רזות טבעי.