|
|
| נשלח ב-26/2/2009 21:14 |
|
| |
חחח מותק, אין דבר כזה בחור שהחסרון היחיד שלו זה שומן..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 21:19 |
|
| |
תמי, תסלח לי כבודה-אבל יש גם כאלו!!!
(אני רק אציעה בעדינות לבחורה שעדיין לא התנסתה בסיטואציה ולא נכנסה לתהליך להיות קצת פחות נחרצת...)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 21:26 |
|
| |
כן, בטח
אדם מושלם? לגמרי מושלם? ממש ממש מושלם?
רק הקילוגמרים העודפים הם החיסרון שלו?
כלומר.. הוא לא עצלן או קמצן ו מטרדין או אדיש מדי או פעיל מדי או כל דבר אחר שיעלה על הדעת?
בחיאת, מה הקשר נסיון? בשביל להכיר אנשים (גברים, איך שבא לך..) אני אמורה להיות "בשידוכים"? הגזמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 22:56 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | כן, בטח
אדם מושלם? לגמרי מושלם? ממש ממש מושלם?
רק הקילוגמרים העודפים הם החיסרון שלו?
כלומר.. הוא לא עצלן או קמצן ו מטרדין או אדיש מדי או פעיל מדי או כל דבר אחר שיעלה על הדעת?
בחיאת, מה הקשר נסיון? בשביל להכיר אנשים (גברים, איך שבא לך..) אני אמורה להיות "בשידוכים"? הגזמת.
|
|
אאוצ', לא חשבתי שתלכי עם זה כ"כ רחוק.
אני מתכוונת לבחור שהחיסרון הבולט והמפריע-כי כמובן לכולנו יש חסרונות....
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2018 23:02 |
|
| |
|
| נשלח ב-31/3/2018 23:08 |
|
| |
האמת, שאני אישית הייתי מעדיפה בחור מלא ולא רזה 'שחיף'. לא שמן (שזה אומר כרס משתפלת וסנטרים כפולים,שזה כלל לא בריא) אלא אדם בריא ומלא. זה נותן לי מין תחושת ביטחון כזאת,שיהיה יותר 'גדול' ממני. אני אומנם מלאה אבל בדרך לשנות את זה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-31/3/2018 23:14 |
|
| |
| מוטענת כתבה: |  |
מרוב שלא האמנתי ברעיון, אפילו לא נכנסתי...
חכמה, מחזיקה לך אצבעות!
גמני מצטרפת בזאת: משקל: 70 משקל יעד: 50 אופן: להוסיף הרבה פעילות גופנית+ לשתות לפחות 18 כוסות מים ליום מתחילה מהרגע הזה... |
|
אני שוקלת כמעט כמוך.. מעניין אם הצלחת לרדת. לא נראה שאת פעילה עדיין בפורום,אבל משקלי כרגע 69 (האמת שיקשתי מחברה שלי שתגיד לי כמה נראה שאני שוקלת, והיא אמרה גג 60, אז לפחות אני לא נראית 69..) שואפת ל52 קילו גובה 1.62 זה המון,17 קילו לרדת:( אני אתחיל בדיאטת כאסח של חלבונים מיד אחרי פסח. (יש הצעה חדשה על הפרק ואני בלחץץץ!!! וזה משפחה של רזים..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-1/4/2018 00:20 |
|
| |
הBMI שלך יהיה טוב גם אם תרדי רק 10 קג.. ודיאטות כאסח לא מומלצות, זה גם מזיק לגוף וגם לוקחים את הכל בחזרה כשהדיאטה נגמרת והגוף יוצא מה"מצב חירום" שהוא היה בו. יש לי חבר שמשתמש בשיטת הנקודות (או משהו כזה) וזה עובד די טוב, אולי תנסי.. (אבל צריך סבלנות ומשמעת עתמית) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2018 00:50 |
|
| |
נכון, הרבה דיאטות משלמים עליהם בריבית דריבית  הכי טוב מה שכתבתי כבר, להמנע משומן ומאכלים שומניים, להפחית עם סוכר ועוגות, לחם במידה, ויש ממליצים על כוס קפה אחרי הארוחה, ללכת כל יום שעה - הליכה זריזה, ככה שבכל חודש תרדי כמה ק"ג, ואז את גם מתרגלת ללכת והולכת רגלי לכל מקום שאת צריכה, וגם מבטיחה לעצמך בריאות לאורך ימים ושנים טובות. הבריאות הוא בידינו, ככה זה, לרוב, נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2018 00:51 |
|
| |
כן, אני יודעת.. כרגע שואפת לרדת 10 קילו. בסה"כ הכללי מקווה לרדת יותר, אבל גם 59 זה מצויין;) אני יודעת שדיאטות כאסח מזיקות, אבל חייבת לראות תוצאות ,ומהר. עשיתי משהו שדומה לדיאטת הנקודות, וירדתי כל כך לאט עד שהתייאשתי אחרי 3 חודשים שבהם ירדתי רק 2 קילו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-1/4/2018 00:52 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
נכון, הרבה דיאטות משלמים עליהם בריבית דריבית  הכי טוב מה שכתבתי כבר, להמנע משומן ומאכלים שומניים, להפחית עם סוכר ועוגות, לחם במידה, ויש ממליצים על כוס קפה אחרי הארוחה, ללכת כל יום שעה - הליכה זריזה, ככה שבכל חודש תרדי כמה ק"ג, ואז את גם מתרגלת ללכת והולכת רגלי לכל מקום שאת צריכה, וגם מבטיחה לעצמך בריאות לאורך ימים ושנים טובות. הבריאות הוא בידינו, ככה זה, לרוב, |
|
זה נכון למי שיש לו זמן לשינוי באורח חיים. לא למי שחייב דיאטה לפני פגישה ראשונה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-1/4/2018 01:30 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2018 02:44 |
|
| |
| מישואית8 כתבה: |  |
כן, אני יודעת.. כרגע שואפת לרדת 10 קילו. בסה"כ הכללי מקווה לרדת יותר, אבל גם 59 זה מצויין;)
אני יודעת שדיאטות כאסח מזיקות, אבל חייבת לראות תוצאות ,ומהר. עשיתי משהו שדומה לדיאטת הנקודות, וירדתי כל כך לאט עד שהתייאשתי אחרי 3 חודשים שבהם ירדתי רק 2 קילו.
_________________ |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2018 07:07 |
|
| |
זה לא נכון שזה לא אני, עליתי בשנתיים האחרונות 10 קילו, כך שאני חוזרת למה שהייתי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-1/4/2018 11:03 |
|
| |
|
|
|
|
|