בית פורומים שידוכי חרדים

בחורות שמנות - גברים, דעתכם בבקשה והסבר...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/10/2006 12:57 לינק ישיר 

כולן כאן מלאות?אז מי רזה?או...מי שמנה?

אם אין אני לי מי לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2006 13:10 לינק ישיר 

אני רזה ואני לא רואה שזה מביל אותי לאן שהוא.
בחורים רק רוצים ורוצים גם יפה, וגם גבוה ,וגם רזה........
 יש שמנות יפות וזה לא מוריד מהערך שלהן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2006 14:59 לינק ישיר 

לפרימה, אני לא חושבת שבטחון עצמי יכול להיות ברירה אחרת . לחברות שלי הוא לא חסר,הבעיה ש עוד בברורים ששומעים שהן שמנות מורידים ,או ש מציעים להם בחורים רזים ש אני לא רוצה לפרט...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2006 15:26 לינק ישיר 

אישית, אני לא הייתי רוצה בחור שהשאלה הראשונה שלו היא איך היא נראית, ובטח לא הייתי רוצה בחור שמוריד בגלל משקל.
כשאני מעבירה לדודה שלי טלפון של בחור שקיבלתי והיא מדברת איתו ודבר ראשון שהוא רוצה, זו בחורה רזה- הייתי שוללת אותו גם אם הייתי רזה!
כשפונים אלי לגבי הצעה, אני לא שואלת איך הבחור נראה. את זה אני אראה בפגישה, ואקבע יחד עם עוד מידע שאקבל עליו בפגישה עצמה. (ושלא תביני לא נכון, אני נראית טוב מאוד, כך שזה לא בגלל שאני נראית על הפנים, אז בגלל זה אני לא שואלת איך הבחור נראה, פשוט יש דברים שחשובים יותר ויש שחשובים פחות).
ולדעתי זה גם עניין של אמונה, אם הבחורה שמנה וזה עוד לא גובל ב "ונשמרתם לנפשותיכם" אז אני לא רואה שום סיבה שהיא צריכה לעשות דיאטה בשביל שידוך, אני מאמינה שבורא עולם יזמן לה את הזיווג שלה לא משנה איך היא נראית.
אומרים שהזיווג הוא רק משמים, וההשתדלות היחידה שצריך לעשות זה להרשם אצל שדכנים,
לא מוזכר בשום מקום, שבחור או בחורה צריכים לעשות דיאטה כחלק מההשתדלות.אז אני בוטחת בה' שהזיווג שלי הוא שלי, לא משנה איך אני נראית, ואת הדיאטה אני אתחיל לעשות כשלי ורק לי, יפריע איך אני נראית.
כמעט השתכנעתי לעשות דיאטה בשביל שידוך, עכשיו שכנעתי את עצמי, שאני יכולה עכשיו לאכול פרוסת עוגה.
בתיאבון לי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2006 16:17 לינק ישיר 

פרימה, תגובתך עודדה אותי מאד!
מכיון שהיא מאד נכונה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2006 17:24 לינק ישיר 

אני מאוד שמחה, סוף סוף אני תורמת במשהו.
עד עכשיו רק שאלתי שאלות וקיבלתי תשובות. שמחה לדעת שגם אני יכולה לתרום משו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2006 18:03 לינק ישיר 

אני רווק בגיל די מתבגר, קצת מלא, והאמת היא שאחת הסיבות המרכזיות לרווקותי עדיין, היא העובדה שאני מחפש בחורה רזה, לא דקיקה אבל יש לי רתיעה מבנות מלאות, ודעתי היא שאין לדון או לפסול בחור שלא מסוגל להתחבר לבחורה מלאה, הנושא הוא מאד אינדבדואלי ואישי, אין כללים בזה, למרות שמטבע הדברים רוב האנשים נוטים לחפש את הרזות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2006 18:04 לינק ישיר 

ת'אמת, שגם איתך אני מסכימה.......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2006 18:11 לינק ישיר 

דיייייי דייייייי דיייייייייייי
נמאס לי. אני ת'אמת שמרגישה לא טוב עם המראה שלי. גם בגלל הקטע של הקושי במציאת בגדים וגם בגלל הקטע הנוח.
אבל, קשה לי נורא נורא לרזות.
אוווווווווווווווווווווווף, מה אני יעשה???

תנו עצות מעשיות ומועילות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2006 18:12 לינק ישיר 

לא כ"כ עקבתי אחרי הדיון, אבל חכמה, מה שחשוב לך ראשית זה הביטחון העצמי ותיכף אסביר גם מדוע.

מהצד הגברי, בוודאי שהחיצוניות חשובה. בהתחלה החיצוניות מאוד חשובה אחר-כך כבר החשיבות נחלשת, אבל עדיין חשובה. את לא צריכה להיות פגועה מזה שבחור צנום, כחוש ורזה לא רוצה אותך. תראי את זה במבט של בלתי מתאים. נקודה.

אני לפני שנה יצאתי עם מישהי שהורדתי אותה בגלל המשקל. כשהיא ניסתה להבין את הסיבה שהורדתי (כך לפי החברות שלה) היא אפילו לא חשבה על המשקל, כיוון שלא חשבה שזה מהווה בעיה.

אגב, היום אם הייתי נפגש איתה דווקא זה לא היה מפריע לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2006 18:17 לינק ישיר 

חכמה ו-shlmf מעידים על עצמם את אותה בעיה חשוכת פיתרון לשיטתם אולי יואילו בטובם לגאול זה את זו ממעגל הרווקות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2006 18:22 לינק ישיר 

לא חשוכת פתרון בכלל, צריך לעבוד קשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2006 18:27 לינק ישיר 

זה ידוע שרוב הבחורים מחפשים בחורה רזה,
ומאוד פשוט להבין אותם,

אני באופן אישי רזה ויפה ()
וטוב לי ככה,
אני לא מסוגלת לחשוב על זה להיות יותר שמנה,
ולא בשביל הבחור,
בשביל עצמי!!!

וכמובן, כל אחת צריכה להיות גאה באיך שהיא נראית!!!
וטיפוח, אף פעם לא יזיק....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2006 18:31 לינק ישיר 

כמובן שהאידאלי זה לעשות את זה למען עצמך ולא למען "מישהו", אבל זה לא בושה לעשות את זה גם למען המטרה......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2006 18:46 לינק ישיר 

תמיד חשבתי לי שבתור גבר הייתי מעדיפה נשים מלאות. לא שמנות, מלאות.

אמנם במוצהר אני מקנאה בכל ה"חתיכות" הגבוהות והכמעט דקיקות. מה לעשות, השפעת דעת הקהל.

ראיתם את הפרסומת של "דאב"? אין עליה או אין לה? אז אין לה! (והיא לא גדולה מהחיים אבל בהחלט הרבה יותר אטרקטיבית מהאין לה הזאתי)
פוווו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחורות שמנות - גברים, דעתכם בבקשה והסבר...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 26 27 28 לדף הבא סך הכל 28 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.