ורק הבנות השמנות צריכות להיות בלחץ.... מפגעי הטבע, כנראה.
נשלח ב-26/10/2006 19:27
האלי, מתה עליך....
נשלח ב-26/10/2006 19:38
רוב הבנים הלא רזים נמצאים בלחץ לא פחות מהבנות.
נשלח ב-26/10/2006 23:57
מאוד אהבתי את מה שאחת הכותבות אמרה, שהאנשים לא מתארים עצמם בצורה אובייקטיבית......... הרבה פעמים "פילים" (סליחה על הבוטות) יתארו את עצמם כסה"כ מלאים, חבר'ה יש הבדל... ומי שסובל מ-5-6 קילו עודף בכלל לא צריך להיות מוטרד לדעתי אני מכירה מישהי באופן מאוד אישי ואני יודעת שהיא תקרא את זה ואני אשמח שהיא תפנים את זה אחת ולתמיד כי אני אוהבת אותה, בקיצור אותה אחת סובלת (כי זו אכן מחלה) מעודף משקל של 30 קילו (!) ומשום מה היא בטוחה שהיא נראת טוב (!) גם בזכות החברות הצבועות שלה שכל הזמן מפרגנות לה שהיא נראת יפה (מיותר לציין שאותן מחמיאות לובשות מידה 36 ואוי ואבוי אם הן היו עולות 3 קילו, בטח היו מתאבדות) דעתי האישית שאותן בנות מחמיאות כי הן בטח חושבות שהיא בדיכאון מאיך שהיא נראה אז בתור חסד נותנות איזה מילה טובה .... בכל מקרה לדעתי מי שסובל מעודף משקל של כמה עשרות קילוגרמים לא יכול להראות ממש טוב, כי גם אם אפשר להסתיר את זה במציאות זה חד משמעית מעוות את צורת הגוף חבר'ה השמנת יתר היא מחלה בן אדם חולה צריך להשתדל לרפאות את עצמו אני מדברת בתור שמנה לשעבר, תאמינו לי כשהייתי לפני הירידה אמרתי לעצמי שאם אני מצליחה להרזות אז אוכל להשיג כל מה שארצה בחיים - כי זה היה כמו לבקש מיליון דולר זה היה נראה לי משהו שלעולם לא אצליח, וזו טעות גדולה כי בדיוק ההפך הוא הנכון, זהו הדבר היחיד שתלוי אך ורק בך במאה אחוז !
ברור שלכסף יש מקום גם כאן לצערי כי לעשות דיאטה עולה הרבה כסף רבותי, אבל גם כאן אומר שאפשר גם בלי, ואל לכן\ם לפתור את עצמכן בגלל גורם זה
טוב אני מדברת יותר מדיי
שורה תחתונה אין להשוות את החיים לפני ואחרי הרזיה
מאמץ גדול, אך משתלם ללא ספק
חברה שיהיה לכולם בהצלחה בדיאטה וזה כולל גם אותי כי יש עדיין מה להוריד
אל תדחו את זה
קדימה !
נשלח ב-27/10/2006 01:17
bat:
למה דיאטה עולה כסף?
נשלח ב-27/10/2006 10:53
דיאטה עולה כסף כי דברים דיאטטים עולים יקר יותר וגם מצרכים רגילים בריאים בעלי ערך תזונתי טוב עולים הרבה כסף, כשעושים דיאטה זה לא חכמה להוריד את כמות הקלוריות למינימום האפשרי אלא לקבל את הקלוריות האלה ממזונות בריאים אפשר לסכם את זה במשפט אחד : בדיאטה רצוי לצמצם את הפחממות ולצרוך יותר חלבונים פחממות (פסטה, אורז, תפו"א, לחם וכו') - זול חלבונים (בשר, דגים, גבינות, ביצים, שקדים ואגוזים)- יקר
נשלח ב-27/10/2006 10:55
bat:
חשבתי שאדם שמן אוכל יותר מאדם רזה. ודיאטה זה פשוט לאכול פחות...
אפה אני טועה?
נשלח ב-27/10/2006 11:37
אוכל הרבה דברים זולים ועכשו צריך לאכול הרבה דברים יקרים, מההרגל לאכול הרבה לא נפתרים כל כך מהר זה עבודה מאוד קשה אז בהתחלה ממשיכים לאכול הרבה אבל דברים פחות משמינים שעולים יותר יקר כמו שאמרתי קודם.
נשלח ב-29/10/2006 15:30
השאלה היא אחרת: האם יש לחיצוניות משמעות או לא?
נשלח ב-29/10/2006 15:50
שלום לחכמה_אחת ולכולם. שנים שלא הייתי פה.
קבלו את דעתי. אני בכלל לא אוהב את הדקיקות. ובקשר למלאות.. (לא שמנות) כל עוד ויש דמות הגוף (צורה נשית) זה לא מפריע לי.