פרימה,וחכמה אחת אני יכולה להצטרף אליכן למחול הדיאטה? גם אני רוצה שתעודדו אותי באישי,אפשר?
נשלח ב-3/11/2006 00:21
עזר, חכמה עדין לא פנתה אלי באישי (כפי שאמרה), כך שאני את הדיאטה שלי עדיין לא התחלתי (אני כותבת את ההודעה הזו בעודי לועסת עוגה שהכנתי בעצמי ושכחתי לשים בה אבקת אפיה...)
שמת לב, שהעובדה שאין אבקת אפיה לא מונעת בעדי מלאכול את העוגה (היא עדין טעימה).
שמחה מאוד שגם את מצטרפת- אם יהיו עוד מצטרפות, בסוף עוד נפתח אשכול "מחול הדיאטה"
בכולופן, ניפגש באישי...
נשלח ב-4/11/2006 22:06
היי חכמה שלנו, חח מה את חושבת שאת עושה?!?!?! בדוק שאם תמשכי לרבוץ פה לא תרזי נכון??אז יאללהה אז או שאת מוותרת וויוצאת עם שמנים או שאת מתנענעת ותופסת את עצמך ביידים. אהה ואני אישית חושב שנשים 'בריאות' זה שולתתת!! ואצל גבר זה הכרחי להיות 'בריאים' ולא כחושים
תוקן על ידי מושך_אש ב- 04/11/2006 22:07:47
נשלח ב-4/11/2006 23:07
היי, שבוע טוב ומבורך! אני מצטערת שהזנחתי אתכם/ן. אין לי, לא זמן ולא סבלנות.
לעניין, חברה שלי התארסה שבוע שעבר עם תותח, כי היא גם כזו, ואני ממש אבל ממש לא רואה את עצמי עושה את אותו הדבר.
אפילו שאני עדיין לא בדיאטה.
ולעומת זאת, אני מכירה מישהיא שמנה יותר ממני ונראית הרבה יותר מגעיל ממנה, שנישאה בשבוע שעבר לבחור רזה....
אז עדיין יש לי סיכוי. ה' יעזור.
בחורים, שלא תחשבו שלא נשבר לי. להפיך, נשבר לי מעל ומעבר.
תתפללו עלי ותלמדו לזכותי...
לילה טוב!
נשלח ב-5/11/2006 01:07
חכמה, ה' עוזר למי שעוזר לעצמו. רוצה לפצוח במחול הדיאטה או לא? אפילו עזר_כנגדו רוצה להצטרף! נשמע שאת נהנית מלהתלונן ולא באמת רוצה לעשות משו בנידון
נשלח ב-5/11/2006 14:55
ירדתי קילו!
נשלח ב-5/11/2006 15:00
חברה, אם היו יורדים במשקל רך מלדבר מדיטה, אני כבר הייתי שוקל 40 קילו!
מה דעתכם? כדאי לדבר?
נשלח ב-5/11/2006 16:46
עזר, התחלת בלעדינווווו?? (ואני אכלתי צ'יפס היום- לא רק קלוריות יש גם את החברים החדשים שמצטרפים לפנים)
הכל, אם כך, המצב שלי היה ממש אבל ממש על הפנים. תודה לאל שמדיבורים שורפים קלוריות ולא ההיפך