אם יוודע לי שאת ממשיכה בעצבונך... אני אארגן לך הפגנות תחת הבית עד שלא תהיה לך ברירה ותפסיקי עם זה... עכשיו אני רוצה פרצוף כזה על פניך כמספר כל הפעמים שכתבתי "לא". קראי בקול רם לעצמך את ה"לא. לא. לא." ותוך כדי כך תחייכי...וכל פעם שאת עוברת ל"לא" הבא - על החיוך להיות רחב יותר... תני דיווח דחוף על מצבך... דואגת לך מאד
נשלח ב-8/11/2006 21:43
חנקתם אותי מצחוק. אבל מה אני יעשה????? רע לי עם ההשמנה ואני בכל-אופן לא מפסיקה .
זה פשוט נורא ואיום. חייב להמציא לדבר הזה פיתרון. זו מכה שלא כתובה בתורה.
נשלח ב-8/11/2006 21:50
'חכמה_אחת', אני מנסה לאט לאט להרגע...
אני מצטטת אותך:
אני אישית, שמנה אבל עם צורה. גבוהה ויפה -באמת. אני מתלבשת יפה, אבל.... שמנה."
(עד כאן דבריה של חכמה_אחת)
ואני שואלת אותך, גם גבוהה, גם יפה, גם מתלבשת יפה.... מה רע???
נשלח ב-8/11/2006 23:02
שלום לכוווווולם! תקשיבו, אני אחרי דיאטה רצינית ואמיתית. היה קצת קשה אבל שווה כל קילו. אין מה לעשות להיות רזים זה יפה וגם מרגיש אחרת. כן, כף לי עכשיו אחרי שנתיים שלא קניתי בגדים. עשיתי קניה ונהנתי לקנות! זה שונה לקנות חצאית מידה 36 אחרי שאת רגילה ש44 עולה בקושי ומשמין. היום שאני רואה בנות / נשים מלאות קשה שלט לגשת אליהן ולאמר תתאמצו תקופה והחיים שלכן ישתנו-באמת! אז אני רוצה לעודד את כל המתחילות בדיאטה תחליטו אחת ולתמיד ותעשו את זה. ( מי שרוצה פרטים על הדיאטה שעשיתי יכולה לכתוב בפרטי) אז לילה טוב לכולן ובהצלחה!
נשלח ב-9/11/2006 01:09
חכמה,
תראי איך כולם דואגים לך פה.
את פשוט צריכה להחליט!!!! אין פה הרבה עיניינים.
אם קשה לך, תתחילי בקטן. תוותרי על משהו אחד כל פעם. אבל את לא מנסה אפילו. אני יודעת שזה לא קל, ממש לא קל, אבל תחשבי על התוצאה בסוף.
בכל פעם שאת עומדת להכניס משהו מיותר לפה- תסתכלי במראה.
יש דיאטות, בהן את יכולה לאכול ככככל היום. השאלה היא מה לאכול.
נשלח ב-9/11/2006 08:27
בס"ד
אני רגוע עכשיו, כבר חשבתי מי יודע מה היא תלך לעשות לעצמה....
אתה מצחיק אותי. גם אם אני מאד רוצה להתאבד, אני חרדית ועד כמה שידוע לי זה אסור. וחוצמיזה שצריך אומץ בשביל זה. בהתבטאותי זו, הבהרתי לכם עד כמה רע לי עם ההשמנה, שאני ממש לא מצליחה להתפטר ממנה.
חכמה
אולי תפני לדיאטנית של קופ"ח , עם עזרה נכונה יהיה לך יותר קל
אחותי הלכה והצליחה
על משקל עולים פעם בשבוע בערך, את לא צריכה לבאס את עצמך כל פעם
תאכלי נכון ואל תישכחי לצרוך מולטי ויטמין.