בית פורומים שידוכי חרדים

סגולה לזיווג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/9/2007 02:21 לינק ישיר 

איזה תפילה יש בשבח לבורא עולם? יש מצווה אין תפילה.
פרק שירה הוא כולו שבח.
נשמת נאמר (בשבת) בפסוקי דזמרה.
לא הבנתי איך אפשר להפוך זאת לתפילה.

פסוקים אינם תפילה אלא או דברי תורה או דברי נבואה. בסליחות זה אולי מודגש יותר. בסיום הסליחות אומרים (לפי האשכנזים) דוד עבדך אמר לפניך, מיכה עבדיך וכו' הם אמרו ואנו אומרים מה שהם אמרו ולא אומרים את מה שאנו רוצים בתוך מילותיהם. כנ"ל תהילים.

תפילה אדם יכול להתפלל בלשונו בכל עת ובכל שעה.

לאיזה יה"ר אתה מתכוון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2007 09:35 לינק ישיר 

לא התכוונתי בתור תפילה תפילתית
דוגמא:
יהיה רצון שבזכות פרק תהילים/פרק שירה  וכו' וכו' (הוסף בקשה אישית)..

כמו מי שבירך אבותינו...בעבור שפלוני בן פלוני יתן מתנה לבית הכנסת וכו' וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2007 08:44 לינק ישיר 
יש ברשותי כמות מצומצמת של מיץ רימונים .

אני עדין לא מבינה למה אני מחטיאה את הרבים .המחשב מחטיא את הרבים יותר מהסגולות .

סגולה זאת יסודה בהררי קודש . -הרב טויסג

סגולה בדוקה שנה שעברה לפחות 50%-70% זה עזר להם .אולי יותר נתתתי את להרבה אנשים שאני לא מכירה כך שאין לי מעקב על זה .

כמובן לא הסגולה עיקר . אלא תפילה לבורא -עולם .

אולם יש ענין של הישתדלות .

יש סגולה חשובה יותר להיות מצאותי והתפשר .

ולא לקנות בן-זוג כמו רשימת קניות בסופר .

חוץ מזה לא הכרחתי  אף אחד לקחת את הסגולה .

פרטים באישי .

בורות טובות .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2007 10:14 לינק ישיר 

בהקשר  לסגולות  של  טויסיג

אחד  מגדולי  המקובלים  שקמו  בעם  ישראל,  רבי  יהודה  החסיד,  כותב  בסעיף  המסיים  את  ספר  חסידים.
אין  המזיקים  מתגרים  אלא  במי  שמתגרה  בהם.   כעת  תבדקי  היטב  למה  נאלצו  לקטוע  לו (לטיוסיג)  את  הרגליים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2007 16:12 לינק ישיר 

ועוד  בענין   סגולת  הרימונים

ושמעתי  מרשכבה"ג  כי  מומלץ להשתמש [ בפרט  עקב  נושא  קדושת  שביעית ] ברימונים  מאוצר  בי"ד  מיסודו   של  הצדיק  זכריה  זביידי  ללא חשש  היתר  מכירה  ותוצרת  יהודית  כלשהם,  ומיד  כשפותחים  הרימון  כראוי  מובטח  שידוך  של  70 צדקניות.  ואכמ"ל...

תוקן על ידי ארבל45 ב- 07/10/2007 16:18:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2007 06:26 לינק ישיר 

רבים  כבר  נושעו  ע"י  סגולה  זאת

בעהי"ת

סגולה  למציאת  זווג  הגון

ביושבנו  במוציו"ט  דשמיני  עצרת   השתא  בדיבוק  חברים  כהרגלנו  מזה  שנים  רבות  בכל  מוצ"ש ושמ"ע  בלימוד  ועיון   הפרשה   הבעל"ט,  הראנו  אחד  מבני  החבורה   דבר  נשגב  ונפלא המשתמע  מתוך  דברי  רש"י  [ וכן  מכת"י שנמצאו  מספרים  קדמונים]  עה"פ  כמופיע  בדפוסים  ישנים  ואשר  ברבות  הדורות  השתבשו  דברי  רש"י  בדפוסים  ומכאן   משמע  דאיכא   בדבריו  המפורשים   ענין  סגולה  עצומה  בדבר  מציאת  זווג  הגון  יאה  נאה  ומתקבל  לכל

הזקוקים  לכך.  ולתועלת  הכלל  העתקנו  דברי  רש"י  כמובא  בס"י,  וכן  דברי  בעל  גיזת הצמר  לרבי  נתן  הגלילי

הנתונים  בכתב יד  עתיק  בלבד,  שבעמל  רב  הצליח  חד  יחיד  ומיוחד  מבני  החבורה  להשיג  מגנזי  קרית  בני  נכר  בעיר  רומי  אשר  מתוכם  הובנו  כראוי  דברי  רש"י  בדפוסים  ישנים,  על  פסוק  כ'  קאפיטל  ג'  בספר  בראשית.

ויקרא  האדם. חזר  הכתוב  לענינו  הראשון  ויקרא  האדם  שמו"ת  ולא  הפסיק  אלא  ללמדך  שע"י  קריאת  שמו"ת  נזדווגה  לו  חוה, כמו  שכתוב  ולאדם  לא מצא  עזר  כנגדו,  לפיכך  ויפל  תרדמה  וגו'.  וכן  הוא  בדפוסים  ישנים  שמו"ת  בר"ת.

ואיתא  על  כן  בגיזת  הצמר  הנ"ל. עה"פ  ויקרא  האדם.  בעת  רצון  הורה  לנו  רבנו עטרת  ראשנו  יהושפט  הלוי  נר"ו  מעיה"ק  טבריא.   דע"י  קריאת  הפרשה  כולה   בתחילת  פרק  הראוי  לה,  דהוא  מוצ"ש  ובמוציו"ט  דשמיני  עצרת  בכל  שבוע  ושבוע  כסדרו  ללא  מחסור  ודילוג  שמו"ת,   בטרם  יניח  ויטה  עצמו  על  משכבו  ולאחר  מכן  יאמר  פסוקי  אשת  חיל  עד גמירא,  וכן  פרק י"ט  בתהילות  דנאמר  בו  והוא  כחתן  יוצא  מחופתו  וכן פרק קכ"א מאין יבא עזרי  ג"פ  וללא  הפסק  דמוכח  הוא  למציאת  זווג  הגון  נאה  יאה  וראוי  בנקל,  ואח"כ  יאמר  גם  פרק ק"ל  ממעמקים קראתיך  ופרשת  ואברהם  זקן  עד  גמירא  ומיד  יאמר  ק"ש  דעל  המטה  וינום  שנתו ויקיץ  ויקום לתפילת  השחר  בזריזות  בטרם  יאיר  היום,  דמואיל  הוא  למעוכבי  שידוך,  ולא  יפחות  מכך  במשך  שנה  תמימה  עד  תום  סדר הקריאה  בשנה  שלאחריה.  ובאם  לא  סיפק בידו  מפאת  האונס  וכיו"ב  יוכל  להשלים  באותו  שבוע  עד  ליל  ו'  ומועיל  הוא  ביותר  באם  גם  ינהגו  כך  אבות  אלו  הראויים לשידוך  וביותר בהגיע  לשנת  הי"ח  דכל  או"א  מבניו ובנותיו.  וביותר  מכך  ישתדל  כאו"א  להזכיר  צאצאיו  לטובה  ולשידוך  הגון  בתפילות  הימים  הנוראים  כולל  הושע"ר  בהגיעם  לפרקם, בטרם  יחלו  בהשלמת  שמו"ת  על הסדר דקה"ת  בשנת  מחזור  הקריאה  הבעל"ט.  עכת"ד.

וביודענו  נחיצות  הדברים  הבאנו  זאת  לתועלת  כלל  בני ברית  עמך  בית ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2007 21:25 לינק ישיר 

אוהוו כמה סגולות יש, ניראה לי שעוד כמה שנים אנשים לא התפללו בכלל ויעשו רק סגולות... הכי טוב לפתוח את הסידור , תהילים אומה שבא לכם, או פשוט לפתוח את הפה ולהתפלל וזהו, ולא לחפש אחרי סגולות... אני מדברת גם על עצמי לא שאני לא עושה סגולות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2007 23:38 לינק ישיר 

פרפר100

האם  בדקת  את  הסגולות  מהאשכול    הרצ"ב

http://bh.hevre.co.il/forum/topic.asp?topic_id=1856806

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2007 12:59 לינק ישיר 

בדקתי נו ו...??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2007 14:34 לינק ישיר 

בכדי לנסות  את  כל  הסגולות  צריך  פרק  זמן  של  40 יום  כל  אחת.  כלומר  בערך  5  שנים  לפחות....

אז  קצת  סבלנות  בבקשה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2007 17:49 לינק ישיר 

בסדר אבל זה לא סותר אני כתבתי, שתעזבו את כל הסגולות למינהם, ותפתחו את הפה ותפללו... (שוב אני חוזרת אני מדברת גם על עצמי, לא שאני רק באה לחנך אחרים...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2007 20:31 לינק ישיר 

אני בעד סור מרע-
נא להביא סגולות אנטי יאוש... (יש כאלה שצריכים דחוף)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2007 09:46 לינק ישיר 
לכל המפקפקים

אין אפס הסגולה עובדת .
 שמעתי שנתנו את זה ל30 בחורים בישיבה פלונית  כולם התארסו .
אולם יש עוד סגולה חשובה .
לא להיות בררן .ולא לעמוד על קוצו של יוד ולדעת להתפשר .

ולא להסתכל על שטויות   אלא על דברים מהותיים .

בשורות טובות .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2007 11:12 לינק ישיר 

שרית560

למה  לעבוד  על  האנשים  בעיניים  ולמכור  להם  בלופים  תמורת  כסף  שאת  עושה  מזה ???

הראו  לי  שמובא  בספרי  קבלה  שכל  מי שמשתמש  בפירות שהיו  תלויים  לקישוט  בסוכה  לאכילה  או  שתיה  מביא  סכנה עצומה  וחולאים  רעים  לו  ולבני ביתו.

שאלתי  הלילה  את  הרבי  שליט"א  האם  מותר  להשתמש  בסגולה  הזאת  וקיבלתי  תשובה  להזהר  מהסכנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2007 16:54 לינק ישיר 

מושקעלה770

דבר שאת לא יודעת אל תשמיצי.
סגולה זו מניסיוני ומנסיון של רבים אחרים,

לא עולה ולו פרוטה אחת הכל לשם המצוה
ושרית לא מוכנה לשמוע על כסף, היות ולא
מוכרת את המצווה לאף אחד.

לתשומת לבך: אצל הבאבוב רבי תלויים פירות רבים בסוכה
מכל הסוגים, והוא נוהג לחלקם לחסידיו לאחר החג לסגולה ולשמירה.
כך שאם לא מוצא חן בעינייך ענין הסגולות, זכותך המלאה לא להשתמש בה.

ומיהו אותו רבי שליט"א שקיבלת תשובה ממנו???
כמדומני שהרבי שלכם נלב"ע זצוק"ל, ואת התשובות את מקבלת מאיזה ספר
שאת תוחבת פתק בתוכו.
חפשי עוד בין השורות אולי תמצאי גם את המילים שיהיה לברכה ולהצלחה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סגולה לזיווג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext