|
|
| נשלח ב-10/10/2007 17:37 |
|
| |
ITSCAK54
דבר ראשון בטוח שבגלל חלוקת הפירות שהיו תלויים בסוכה יש את כל המחלוקת בחסידות בובוב ושם הכל הולך באלימות. דבר שאצלנו ב"ה אין אצל כל מי שפונה לרבי שליט"א מה"מ.
אז בבקשה לא לכתוב כאלו דברים של דחיפת פתקים בצורה מזלזלת נגד הרבי מה"מ שיל"ו שממשיך לחיות ולהדריך אותנו ולדאוג לכלל ישראל בפועל ובממ"ש ושום מחלוקת לא קיימת אצלו ורק רואים בכל רגע איזה ניסים נפלאות ומופתים גלויים הוא עושה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2007 19:19 |
|
| |
מושקעלה770
כאן אני לא בא להפחית מכבודו ח"ו של החבצקער רבי זצוק"ל שהיה אדם גדול,
ויש לי מכתבים מהתקופה שהתכתבתי עמו.
אבל צריכים להיות מציאותיים שאדם יסודו מעפר וסופו לעפר, ואי אפשר לכתוב על
צדיק שנפטר לבית עולמו "יחי מה"מ לע"ו".
נכון שתורתו של הרבי ודרך הנהגתו ממשיכה גם היום, כפי שתורתו של ר' נחמן מברסלב ממשיכה גם כיום למרות שנלב"ע לפני מאות שנים.
אם הרבי זצוק"ל היה קם מקברו ורואה את תנועת ה"משיחיסטים" שקמה לאחר סילוקו מהעולם, ודאי שהיה חוזר לקברו, ולא כאן המקום והזמן לדון בנושא שנוי במחלוקת זו בית תנועת חב"ד הכללית לתנועת חב"ד המשיחיסטית.
וממילא מה שכתבת :
"דבר ראשון בטוח שבגלל חלוקת הפירות שהיו תלויים בסוכה יש את כל המחלוקת בחסידות בובוב ושם הכל הולך באלימות. דבר שאצלנו ב"ה אין אצל כל מי שפונה לרבי שליט"א מה"מ. "
זה לא בדיוק נכון, היות שבחב"ד יש הרבה מאד חסידים שזוכרים את הרבי והנהגתו, ולא מסכימים עם דרכם של ה"משיחיסטים".
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2007 04:41 |
|
| |
נס (לפורום ומאידך שבר לרווקים) שבחב"ד לא ישנים בסוכה.
אם היו ישנים בסוכה מסתבר שהיו בונים סוכה מעל ביתו (קברו) של הרבי ומן הסתם היו תולים בה רימונים לרוב, מיד לאחר שמיני עצרת היו קוטפים את הרימונים ומחלקים אותם לכוסיות קטנות קטנות, כדי שיספיק לכווולם. אח"כ היו נכנסים לפורום 'שידוכי חרדים' וכותבים שיש במיץ הרימונים סגולה גדולה גדולה לזיווג ולזש"ק. ומיד אח"כ הפורום היה נסגר :-( כי כולם היו מתחתנים :-) ולא היו עוד רווקים בשידוכים. כי בשתיית אותו כוס דמיץ הרימונים היו מגלים שנמצאים בווארט וזהו אותו כוס ה'לחיים'.
אילו בחב"ד היו לנים בסוכה...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2007 18:38 |
|
| |
גבר ממאדים
בהודעה האחרונה שלך באשכול פגעת קשה מאד ברבי שליט"א ובכל יהודי באשר הוא.
בבקשה תראה מה כתבת [ מעתיקה את ההודעה שלך עם סימון אדום בנקודות הרגישות ]
נס (לפורום ומאידך שבר לרווקים) שבחב"ד לא ישנים בסוכה.
אם היו ישנים בסוכה מסתבר שהיו בונים סוכה מעל ביתו (קברו) של הרבי ומן הסתם היו תולים בה רימונים לרוב, מיד לאחר שמיני עצרת היו קוטפים את הרימונים ומחלקים אותם לכוסיות קטנות קטנות, כדי שיספיק לכווולם. אח"כ היו נכנסים לפורום 'שידוכי חרדים' וכותבים שיש במיץ הרימונים סגולה גדולה גדולה לזיווג ולזש"ק. ומיד אח"כ הפורום היה נסגר :-( כי כולם היו מתחתנים :-) ולא היו עוד רווקים בשידוכים. כי בשתיית אותו כוס דמיץ הרימונים היו מגלים שנמצאים בווארט וזהו אותו כוס ה'לחיים'.
אילו בחב"ד היו לנים בסוכה...
החב"דניקים הם הם ההוכחה לתועלת הסגולה הזאת של מיץ הרימונים, ועובדה רבו ילדיהם בגדר ובנ"י פרו וירבו וישרצו...
הרבי מה"מ שיל"ו לעולם ועד ימלוך בכבוד בדבר מלכות בשעת ההקפות בשחרית של שמחת תורה שנת תשס"ג בעומדו בזאהל הקטן אמר במפורש לתלות רימונים ולהוציא להם את המיץ. ומעצם העובדה שהחזיק במנהג אבותיו שלא לתלות לא היה לו זש"ק. וכי בליל הושע"ר בעת נסו הצללים נגלה לו יוחנן המטביל והורה לו דע"פ סוד יש לתלות ולשתות המיץ
תוקן על ידי שושו999 ב- 11/11/2007 19:16:38
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2007 20:19 |
|
| |
מזל-טב
השבוע נודע לי על מספר בנות שנתתי להם את הסגולה והן התארסו. אחת מהן גם שנה שעברה קיבלה את הסגולה .
אז בבקשה לא לזלזל בסגולה .
יש לי עוד מעט מיץ מי שמעוניין יודיעני .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2007 02:25 |
|
| |
כן, אני רוצה, איך לצור איתך קשר?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2008 19:32 |
|
| |
בטו בשבט שיחול ביום שלישי יש הרבה סגולות .
בישיבת השלום יש תפילה ותיקון למי שזקק לזיוג הגון .
לא יודעת מתי מתחיל התיקון .
לפנות לטלפון 02-5376818
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2008 00:56 |
|
| |
סגולת מיץ הרימונים
גם השנה יש את הסגולה שרבים נושעו ממנה . עשרות בחורים ובחורות התחתנו השנה חלקם קיבלו את הסגולה לפני כשנתיים . פרטים באישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 18:15 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | גם השנה יש את הסגולה שרבים נושעו ממנה .
עשרות בחורים ובחורות התחתנו השנה חלקם קיבלו את הסגולה לפני כשנתיים .
פרטים באישי. |
|
שרית החמודה-אני גרה בחו"ל, יש משהו אחר שאני יכולה לעשות...???
מישהו גם כתב פה על הצורך בסגולה נגד יאוש-למישהו יש רעיון??? זה ממש דחו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ף!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 22:00 |
|
| |
לחברי הפורום הגרים מחוץ לארץ ישראל . באם יש לכם קרובים או מכרים בארץ אפשר להעביר להם את הסגולה . פרטים באישי .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 22:02 |
|
| |
לחברי הפורום הגרים מחוץ לארץ ישראל וצריכים את הסגולה . יכולים לשלוח את הקרובים או המכרים בארץ אלי פרטים באישי. כל טוב שרית
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2008 23:18 |
|
| |
נשאר עוד כוסיות של הסגולה למי שמעונין .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2009 21:49 |
|
| |
מזל טוב בחג חנוכה התארסו מספר אנשים שנתתי להם את הסגולה . מיד אחרי סוכות . אז הסגלה עובדת . בשורות טובות .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2009 21:59 |
|
| |
זה עולה כסף?
|
|
|
|