י"א חשוון –הילולת רחל אימנו ע"ה לקהל הקדוש   הנני מודיע בזה,כ" /> פורום: א חרדים ספרדים - הרב יורם אברג'ל מגיב – בחדרי חרדים
בית פורומים א חרדים ספרדים

הרב יורם אברג'ל מגיב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/11/2006 17:02 לינק ישיר 
הרב יורם אברג'ל מגיב

התגובה הרשמית למחצה... כפי שנתלתה  על הכולל בנתיבות

בס"ד*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

י"א חשוון –הילולת רחל אימנו ע"ה

לקהל הקדוש

הנני מודיע בזה,כי לא אסלח,ולא אמחל,לכל מי שהיתה ידו במזימה הנוראה הזו,אשר מבריאת העולם טרם היתה,להוציא לועזות על אדם אשר מעולם לא נגעה ולא תיגע ידו בעזרת השם ברע.וחשדוהו ותבעוהו שלא בפניו,והזמינו עדות שקר נוראה מפי נשים נואפות ממש:

שאחת מהן-חיתה עם אחיה חיי אישות זמן רב.

והשניה-באה מהצפון אחר שנטמאה עם דרוזי.

והשלישית- חטאה עם אברך מישיבת הנגב ושמו ידוע.

והרביעית-ברחה לבני ברק וחיתה ונטמאה עם רבים.

ואליהן הצטרפו המרא דאתרא שליט"א,ועוד רבנים מערב רב,פוסקים ומורי הוראה מעוותים אשר הרשע ניכר בשפתותיהם.ועברו על איסור תורה שלא שמעו שני צדדים,וביישו אותי בושה גדולה, עד שח"ו כמעט עזבוני כוחותי לולי בעל התניא הקדוש,והבן איש חי זצוק"ל,ומורת אימי ע"ה,שעמדו לי ולמשפחתי היקרה תיבדל לחיים ארוכים. והגיעו לאינטרנט ע"י איש רשע מרושע ושמו ס"ש – שם רשעים ירקב – וכבר נחרץ דינו ברקיעא שלא ישלים את שנתו.והוציאו את שמי לשימצה ולביזיון אחר שלושים שנות השקעה בקהל הקדוש,והקמת כוללים ומוסדות לתפארה.ואלו לא עליכם,בתיהם ריקים ומבולקים,ותולין סריקי בוותיקי ומדברים מילי סריקי.

וע"כ אבקש מה' יתברך הרחום,שינקום את דמי בחרב נוקמת נקם ברית,וינוסו ואין רודף אותם.עד שיתקיים בי הכתוב:"והוציא כאור צדקך ומשפטיך כצהריים".יבושו המה ולא אני, יחתו המה ולא אני, ויתקיים בהם הכתוב:"כלבוש תחליפם ויחלופו". ויקויים בהם הכתוב "וכל קרני רשעים אגדע",ובי יקויים "תרוממנה קרנות צדיק" "אויביו אלביש בושת ועליו יציץ ניזרו".

ולהלן סדרי העונשים:

1)   אלו הנשים שדיברו – ח"ו יזהרו בשעת לידתן מדברי המשנה בשבת פרק ב',ואם ינצלו מהלידה,יפחדו ל"ע מהעריסה.

2)   אלו שהאמינו – לא יזכו שבניהם ישארו באמונה,ויפרקו עול תורה,ויבזו את מולידיהם,ויקחו להם נשים נכריות כאימן.

3)   אלו ששמחו – יקויים בהם:"והפכתי חגהם לאבל ושמחתכם לזוועה".

4)   הרבנים – שקיבלו את הנשים וקיבלו עדות שקר,יקויים בהם את הכתוב בתהילים פרק נ"ה פסוק כ"ד,עיין שם.

5)   אלו ששלחו פשקווילים – הם ושולחיהם יקויים בהם:"ונתתי את נבלתם מאכל לעוף השמים ובהמת הארץ ואין קובר".

אשר כל שומע שימעהן תיצלנה שתי אוזניו.

ומכיוון שאין דבר העומד בפני התשובה,על כן,הרוצה להינצל מגזירות קשות אלו,ימהר לפדות נפשו מיד שאול פן יקחהו סלה:

1)   מי שיזם והפעיל ושלח נשים טמאות כיוצא בו לפעול – יתן מליון ₪ לישיבה בלבד ואמחל לו.

2)   מי שקיבל את הנשים ושמע עדות שקר – יתן חצי מליון ₪ לישיבה בלבד ואמחל לו.

3)   מי ששמח לאיד ועונשו שלא ינקה רע,אין מחילה אלא אם כן  - יתן מאה אלף ₪ לישיבה בלבד.

4)   מי שהאמין – יתן חמישים אלף ₪ לישיבה בלבד.

5)   מי ששמע ושתק – יתן עשרת אלפים ₪ לישיבה בלבד.

6)   מי שהצטער ובכה – לא תפסוק התורה מזרעו נצח סלה ועד , אמן.

כדאי למכור הבתים והרכוש ולשלם,טרם יחשך השמש ולא תהיה שום אפשרות להציל.

וכל מי שילעג אפילו לאות אחת מהכתוב כאן, עליו הכתוב אומר:"וכל קרני רשעים אגדע","ועיני רשעים תיכלנה ומנוס אבד מינהם ותקוותם מפח נפש" , אמן.

ומכאן ילמדו העולם – שיש דין ויש דיין,ויש בעל דין ונוקם ובעל חימה,ויש שכר ועונש.וכדיברי הירושלמי:המוציא לעז על פגם משפחה אין לו מחילה עולמית.

אלו שלא ירצו להתפייס לפני הגזירה ר"ל,יצטרכו אחר כך בכפלי כפליים,ולא אקבל שום בן אדם אלי אחר זמן זה.

למען דעת – כי שופך דם האדם דמו ישפך ולרוצח לא יכופר כי אם בדם שופכו.

בברכת ארץ ארץ אל תכסי דמי ואל יהיה מקום לזעקתי.

מוקירכם בלב שלם ואוהבכם מאז ולתמיד

יורם אברג'ל

העתקים:

1)     מרן פאר הדור והדרו , קדוש ה' מכובד רבנו עובדיה שליט"א

2)     הרב הראשי לישראל רבנו שלמה משה עמאר שליט"א.

3)     הרב מאיר מזוז שליט"א.

4)      הרב שמואל מונטג שליט"א – רב הקהילה האשכנזית ורב השכונות לכל מקהלות האשכנזים נתיבות.

5)     הרה"ג מו"צ לקהילת הספרדים מו"ר חיים בוקובזה שליט"א

6)     הרב אהרון הכהן שליט"א – מרא דאתרא בית הגדי תו"ת.

7)     הרב יצחק אלפסי – המועצה הדתית נתיבות.

8)     בתי הוראה בעיר.

9)      הרבנית הדגולה אשת המרא דאתרא שליט"א.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2006 13:49 לינק ישיר 

דנה לכי לסבלותייך ותנוחי על מקומך בשלום. מי יודע אם את בכלל אשה ועוד חרדית, אולי את בעצם שלוחה של הסטרא אחרא, הרב יורם אוהב ואהוב לבנו יישר כח על גל פועלך ועל החסדים הרבים שאתה עושה עם עמך ישראל. עליך אמר מורנו ורבנו ועטרת ראשנו, מרן פאר הדור והדרו הרב עובדיה יוסף שליט"א (בציטוט בספר הלכות שהעניק לך באמצעות הרב אלי ישי הי"ו בבילולת הבן איש חי) "לך בכוחך זה והושעת את ישראל" עולם היהדות אשריך ואשרי חלקך שאתה מעמיד דברים על דיוקם. אסור לשתוק ויש למחות על הרשע והפשע שנעשה כלפי רבנו הצדיק שליט"א.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2006 15:56 לינק ישיר 

אני לא מחסידים הרב, אבל אני מעריך כל רב שהולך לפי השולחן ערוך, פשוט כואב לקרוא דברי נבלה ונאצה , אני מתפלא שלא מחקו אותה וחסמו אותה מפורום כזה אחרי דברי נאצה כאלה שאינם מכבדים אף פורום במיוחד לא פורום של דתיים במיוחד לא פורום של חרדים ובמיוחד לא פורום שעל דגלו מככב הרב עובדיה שליט"א.
אני הייתי חוסם לחלוטין הודעות ארס כאלה שלא היו מביישות את טומי לפיד וחבר מרעיו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2006 00:35 לינק ישיר 

חזרתי עכשיו מהכנס המרגש של הרב שליט"א בנתיבות.
דנה, רק בגלל שהרב ביקש שלא לענות לכל המלעיזים אני לא כותב מה אני חושב עליך (בלשון זכר, כי את הרי זה אתה!  שליחתו של ח.ב המכנה עצמו רב)
היה מדהים ומרגש, ומה לעשות אבל גדולי הרבנים היו שם לחחזק את ידיו של הרב, החל מהרב דרעי מבאר שבע, עבור דרך הרב של אופקים והרב של אשדוד ועד לרבנים מהצפון.
אנא, לטובתך, חיזרי למוטב, התנצלי וזהו......

אוהב את הרב יורם אברג''ל שליטא תוקן על ידי - אהוד_פריד - 23/11/2006 1:00:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2006 10:11 לינק ישיר 

נענה לכל אחד מכם מתון מתון .
האיש החושש : פוי אמרת ? למה כי אתה מכיר ומעריך אותו  ? אני לא רוצה להכנס להאשמות אישיות כלפיך אבל הסגנון האישי שלך מאוד מתאים לו . ללכת אחרי אדם שמכתיר את עצמו שעליו העולם עומד בעעעעעעעעעעע   .

פריד - אנחנו לא שליחיו של הרב חיים בוקבזה . הרמז שלך יותר מדי גס ועבה .

בכנס לא הגיע שום קהל מיוחד אלא אותם תמימים שמקבלים ממנו כסף. בקושי 700 איש ולשם כך לוקחים איצדיון?

איפה הרב מרדכי אליהו  שלא הופיע ? איפה הרב בניהו שמואלי ? הרב מאיר מאזוז ?
הרבנים שהזכרת טוב היה אם לא היית מזכיר אותם כי ממנו הם  חיים וכי עלה בדעתך שהם לא יופיעו .
ובכלל איזה קהל יש לרבנים האלו ? איזה תלמידים ?

לרשת האינטרנט עלתה ההקלטה באורך של שעתיים עם שיחת הזעם וההסתה לרצח של אברגיל . לא האמנו עד אשר  שמענו . לעת עתה אנחנו לא רוצים לתת את הלינק  אבל מוכנים לתת אותו לAC  מנהל הפורום שיעיד שההקלטה קיימת .

כל מה שנאמר על ידנו בחודש האחרון על העידוד להכות את האברכים מוקלט. לא ניתן יהיה להתעלם מהשגעון גדלות שלו .
הבנאדם התחרפן ומציג את עצמו  כבעל רוח הקודש  שאין דבר שה" יתברך מסתיר ממנו  . זוהו בדיוק כמו שבתאי צבי רח"ל .

מי שמעודד את האנשים שלו להכות , לזרוק חפצים ואבנים על אנשים  אסור לכנותו בשם רב .

תשבו בשקט לטובתכם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2006 21:07 לינק ישיר 

מקבל 700 ש"ח? הצחקת אותי!!! אני מקבל????????.
ולמה אתה לא מפרסם את הקלטת? מפחד מתביעה? מה הבעיה????
אם יש תשמיע ואם לא, אז....
ואני לא אמרתי את השם חיים בוקובזה אתה אמרת, ואין אדם מדבר אלא מהרהורי ליבו אוהב את הרב יורם אברג''ל שליטא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2006 21:14 לינק ישיר 

"הרבנים שהזכרת ממנו הם חיים", נו דנה, קצת יותר חוכמת חיים שתהיה לך...
הרב דרעי של באר שבע, תלמידו המובהק ועושה דברו של מרן הר' עובדיה- ניזון מהרב אברג'ל? הרב של אופקים- עיר עם מאות משפחות חרדיות של אברכים- ניזון מהרב אברג'ל? הרב של אשדוד- ניזון מהרב אברג'ל שליטא? נו...באמת...קצת יותר מעוף
ושוב אני קורא לך תפרסם את הקלטת אם יש לך...או שתתן סיבה אמיתית מדוע אינך מפרסם...
וד"א כל אותם מאות אנשים שהגיעו אם הם מקבלים מהרב 700 ש"ח לחודש מדוע הם חתמו על הוראות קבע למוסדות הרב...
הרב אמר שאיננו נוטר טינה למי שהוציא עליו את הלעז, אבל אני הקטן אינני יכול לומר זאת על עצמי וזו גדולתו
כמו"כ לא ענית מדוע אתה מסתתר מאחורי כינוי (ועוד שם של אישה), מדוע אינך חושף את עצמך? מפחד? ממי אתה מפחד, היחיד שאתה צריך לפחד ממנו הוא הקב"ה והוא מכיר אותך גם עם כינוי... אוהב את הרב יורם אברג''ל שליטא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2006 21:59 לינק ישיר 

אהוד הוכחת איזה רמה של אנשים אתם . בא נסביר לך לאט לאט .
ה 700 שציינתי זה לא כסף זה אנשים שבקושי באו  לכנס עלק תמיכה .

תגיד איפה כל הרבנים הגדולים שהיו צריכים לבוא לכנס אולי הם שמעו משהוא ולא באו ?אולי ? בטוח!
למה אנחנו לא מפרסמים כי לשמחתינו צדיקים מלאכתם נעישת בידי אחרים . תלך לח"ח ותראה את האשכול עם הכתבה שעשו לצדיק שלכם אתמול ברשת ב" .
לא מספיק חילול ה" הזה להמשיך ולעשות עוד ?
בכלל תגיד מה יש לכם לומר על המילים היפות ששמעו מפי הרב ? למרוח את הפרצוף,לזרוק אבנים, וכו.. 
אז האשכולות שפתחתי ונמחקו בגלל האיומים שלכם היו נכונים ?
אתם פשוט נבלים ברשות התורה .
בכל זאת אני מבקשת למען ה" . תרגעו. נוכחתם לראות שחשפנו את האיומים ואת הבריונים אשר נשלחו מטעמו אז בבקשה .
תגיד מה קרה לניק נענע אכלו אותו התולעים שכל יום אתם מחליפים ניקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2006 00:05 לינק ישיר 

דנה =קוניאק=בוגריבה.......
אנחנו כבר יודעים מי אתה ,מי שולח אותך,וכמה משלמים לך, זה לא יעזור לך ולהנהלת הפורום בליסתום פיות ולמחוק את הודעותיי

לכול חבריי הפורום כדאי שתדעו שאותו דנה זה פרובוקטור שונא ישראל ,עבריין ומסית ועובר על החוק דינו כיגאל עמיר
אחרי סורג ובריח כבר אמרתי בעבר שגורמי מודיעין במישטרה הביעו עניין רב בדנה... ודנה כבר במעקב 
דינו כמו כל החברים שלו שנחקרו וניפתחו נגדם תיקים פלילים והורחקו מטעם החוק מנתיבות הטבעת   מתהדקת סביב אותו דנה שמתחבא אחר שם ביתו....
בואו והציג מספר עובדות

1.מר"ן הרב עובדיה אין זה סוד לא אחת שיבח את הצדיק הרה"ג הרב יורם אברג'ל שליט"א בלויין

2. להרה"ג הרב יורם ישיבה הגדולה בכול אזור הדרום, בתי ספר,גנים,מפעל צדקה וחסד וכו', בןפורת יוסף בן פורת עלי עין

3.צדיקה1...=חברה של דנה =נחקרה והודתה שלא היו דברים מעולם התמימה...טענה ששמה שוברב  סתם..

4. האברך המשובש=נחקר והודה והתנצל והורחק מנתיבות נפתח נגדו תיק פלילי

5.צדיקה 2.....= הודתה בפניי הדיינים שהעלילה והתנצלה

6. בכנס השתתפו על פי הערכת גורמי מישטרה ,עיתונאים 3000 איש

7.ראשי ערים יחיאל זוהר שהביע תמיכה ללא סייג ברב יורם ודברי שבח שאמר חד משמעיים לגבי מה הציבור אומר
וחושב בנתיבות ומי שעומד בראשו

8. אבי אסרף ראש עירית אופקים הגיע תמך חיבק ושיבח

את זה לא ניתן להעלים ולהשתיק

אותו גאה שלא יצא מהארון דנה ממשיך להיות מנהל חברת כח אדם או הרב הראשי ששולף שמות של רבנים,צדיקים כאילו עובדים אצלו תפסיק לזבל לנו את המוח דנה אתה צריך אישפוז להיסתכלות בפסיכיאטרית בב"ש אני בונה לך נופש שם דרך רשויות החוק רואים עד כמה אתה חולה בנפש ומקומך אחר סורג ובריח יש בך ממש מסוכנות לשלום הציבור ,בורגיבה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2006 15:00 לינק ישיר 

דנה=קוניאק=בורגיבה

רואים עד כמה אתה ..... התגובות האחרונות שלך בשעות 2200 או2300 מה אתה תורן לילה כמה משלמים לך בשביל זה

אתה רושם שמנהל הפורום אבטיח ... מה לא לימדו אותך מספיק עברית באולפן...

רואים עד לאיזה רמה מרקיעה שחקים השינאה שבך עד כמה אתה כמו מסכן שעברה עליו ילדות קשה באיזה מחנה 

פליטים שכל מה שזכור לו זה דרשות המופתי במסגד נגד היהודים....

תמיד טענתי שאתה מסוכן לשלום הציבור וצריך להמצאות תחת סורג ובריח או לחלופין במחלקה סגורה בפסיכיאטרית

עשה טובה לאנושות ותטפל בעצמך!!!

תוקן על ידי תלאביבי60 ב- 29/11/2006 19:42:49

תוקן בפעם הראשונה (עקב כתיבה לא ראוייה?). תוקן שוב עקב כתיבה ברמה לא ראוייה.

תוקן על ידי - tcyhj - 30/11/2006 22:03:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2006 12:49 לינק ישיר 

הודעה של דנה 7777

כל "הארץ" מפרגנת לרב ליורם אברגיל

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=795189&contrassID=2&subContrassID=1&sbSubContrassID=0 

לא צריך להוסיף יותר מילה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2006 12:51 לינק ישיר 

הודעה של טסדיק

אז הארץ גם קוראים אצלנו בפורום, חבל שהם לא יודעים לפרגן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2006 12:52 לינק ישיר 

הנהלת הפורום בקשה לא לפתוח אשכולות חדשים בנושא של הרב אברג'יל.
לכן האשכול שדנה פתחה נמחק וההודעות הועברו לכאן.

אנו מבקשים שכל ההודעות בנושא יובאו רק באשכול זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2006 17:19 לינק ישיר 

תלאביבי קודמתה להיות הדובר ... של דנה קוניאק בורגיבה כבר אין לה פה להשיב או מצח להרים ראש...

למה אתם מוציאים עיתונות ישנה כול זה כבר הופרך ולדנה... ניגמר הדלק .. רק מהשבת האחרונה כתבת ענק על הצדיק הרב

יורם כתבה שמשקפת את המציאות מלאה שבחים לרב ולפועלו אני לא חרדי ומרשה לעצמי לקרוא עיתונים אבל דנה ושות'  ת"ח ,אברכים , תופסים באותה כתבת רותם... כאורים ותומים ומחליפיםאת התורה והגמרא אוילה לאותה תורה ןלאותו ביטול תורה חרדים קוראים את הארץ.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2006 17:34 לינק ישיר 

ת"א תסביר לו מה נכתב בהארץ ובמעריב  הוא עדין לא מבין ואולי גם לא יודע קרוא וכתוב .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2006 18:55 לינק ישיר 

סיירת שנות לימוד יש לי על בוט יותר ממך גם השכלה,מאיזה חומר אתה עשוי כבר ידוע

אל תתחיל עים אותם  סיפורים  מי אתה וחבל..שאתה לא מנהל את הפורום... ואיך הייתה מטפל באנשים כמוני.. ניצץ של סדאם

אל תטמון את ראשך בחול כו בת יענה אים כי מבנה גופך כזה... היסתכל בכתבת הענק בקול הנגב על הרב הצדיק

על העצרת שמנתה אלפי חסידים בקור מקפיא בערב חורפי ולב חם!!!   אים אתה קורא הארץ...  עיתון שמייצג את השמאל

והקיבוצים רק מוכיח מאפה נשמתך שואבת את כוחה... כנראה שאתה חבר בתנועת שלום עכשיו בנוסף 

עלייך נאמר מקדש את כל האמצעים בשביל המטרה , כנראה  שגם פרשת השבוע אתה לומד משם או הדף היומי...

לך תילמד קצת מסילת ישרים תתיישר קצת לא יזיק לך סיירת שביבה.... 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > הרב יורם אברג'ל מגיב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext