בית פורומים עצור כאן חושבים

המופת הבודהיסטי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/5/2010 02:44 לינק ישיר 

אני_בעודי כתב:
מכל מקום, הח"ק טענו שהם מצאו את הגוף שלם. ניתן כמובן לחשוד בהם שהם שיקרו, אבל אם כן, אין צורך להרחיק עד אליהם, תוכל בצורה הרבה יותר פשוטה לטעון שאני המשקר, הסיפור מעולם לא היה, ואתה מסודר.
מלבד זאת, לא נראה לי שאפשר לסדר עצמות מפורקות לאחר 40 שנה, שיראו כמו גופה, ולא יזוזו זה מזה בזמן שמטלטלים את המיטה.

הם עושים את זה ועוד איך, כך לגבי פיגועים ותאונות וכו' וכו'

ואם אתה שואל אותי אם אני מאמין, אז אפי' שאני יראה בעניים שלי, אני מיד אלך לקחת כדור, פשוט אין דבר כזה ולא יהיה דבר כזה,

רציתי להוסיף שאלוקים נתן לנו מתנה בשם "בינה" בכדי שלא נצטרך לבדוק כל סוגי השטויות,
למשל: שטויות כאלה,

תוקן על ידי maxmen ב- 18/05/2010 02:59:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2010 17:03 לינק ישיר 

מזמן טענתי שאתאיזם זו "אמונה". הרי אין דרך להוכיח את אי קיום האל. יתכן שהוא ישנו והוא החליט להתחבא. כנ"ל לגבי ידיעה (אמונה) שאין ניסים.

עכשיו מסתבר שזו אמונה חרדית ממש. אפילו אם תראה בעיניים, תחשוב שאתה הוזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2010 17:21 לינק ישיר 

אני_בעודי כתב:
מזמן טענתי שאתאיזם זו "אמונה". הרי אין דרך להוכיח את אי קיום האל. יתכן שהוא ישנו והוא החליט להתחבא. כנ"ל לגבי ידיעה (אמונה) שאין ניסים.

עכשיו מסתבר שזו אמונה חרדית ממש. אפילו אם תראה בעיניים, תחשוב שאתה הוזה...

אין כופרים כמו החרדים, בתכלס אנו נכדים מאברהם אבינו אז למעשה זה דיי טבעי,
ונכון שאין ניסים כי כתוב אין חדש תחת השמש, ולא יכול להיות שאלוקים התחרט על חוק טבע שעשה ואפי' לרגע,
ואומר הרמב"ם  משה רבינו לא האמינו בו ישראל מפני האותות שעשה, שהמאמין על פי האותות יש בלבו דופי שאפשר שיעשה האות בלט וכשוף,
ואומר האבן עזרא, שלט וכשוף הם שקר ולכן התורה אסרה שקרים, כי אם היה אמת אז למה התורה אסרה את זה ? 
כמו רפואה מותרת כי זה אמת, כך אם כישוף אמת אז למה שלא נתעזר בהם ?

אני כבר לא מדבר על החילול השם שיוצא מדעות כאלה, כמו שהספורנו אומר   כִּי הִוא חָכְמַתְכֶם וּבִינַתְכֶם לְעֵינֵי הָעַמִּים והטעם שראוי להקפיד שתהיו נחשבים חכמים ונבונים לעיני העמים,,,,,,, ואם יחשבו אתכם העמים לסכלים יהיה חלול ה' באמור לכל עם ה' אלה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 07:35 לינק ישיר 

מוקפץ עבור ארץ ציה.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2019 17:29 לינק ישיר 

לעיל באשכול הוזכרו שני הרוגי מלכות של הלח"י. בעקבות פטירתה של חברת הכנסת הימנית הותיקה, גאולה כהן, הובא סיפור הגויות מחדש.

בערוץ 7 הובאו הדברים הבאים ואני מעתיק חלקית ומצרף את הלינק:

https://www.inn.co.il/News/News.aspx/421713

גאולה כהן מספרת על הגופות שהשתמרו

לזכרה של גאולה כהן אנו מביאים שוב את הראיון בו סיפרה על הרגע המצמרר של קבלת גופות אליהו בית צורי ואליהו חכים שהשתמרו עשרות שנים

לפני חמש שנים וחצי סיפרה גאולה כהן ז"ל ביומן ערוץ 7 על הרגעים המצמררים בהם ניצבה יחד עם יצחק שמיר ז"ל, מפקד הלח"י, בנמל התעופה בן גוריון לקבלת גופותיהם של לוחמי המחתרת אליהו בית צורי ואליהו חכים, והגילוי שהדהים: גופותיהם השתמרו לאורך עשרות שנים.

בשנת 75' בוצעה עסקת החילופין שבה הוחזרו גופותיהם של השניים לאדמת ישראל. המהלך בוצע אז ביוזמתו של מי שהיה אז חבר כנסת, יצחק שמיר ז"ל שבעברו היה ממפקדי הלח"י והכיר את השניים באופן אישי. אירוע זה זכור היטב בשל הדרמה שליוותה אותו כאשר נפתחו ארונותיהם של השניים וגופותיהם ופניהם התגלו ללא פגע. גאולה כהן זוכרת את הרגעים הללו של קבלת הגופות והיא מספרת:

"שמיר הלך כמה עשרות מטרים עד אליהם. הלכתי אחריו במרחק מסוים. לא נתנו לנו להתקרב יחד איתו. הארונות הונחו על הקרקע עם משמר חיילים. הוא הגיע לגופות והחל טקס פתיחת הארונות. זה היה רגע מצמרר. אף אחד לא ידע מה נמצא בתוך הארונות. זה היה מצמרר לעילא ולעילא כי כשהורידו את הכסות מהפנים התברר שמשקיפים אלינו שני אנשים צעירים ויפים ללא קמט בפניהם, כאילו נולדו מחדש.

היא תיארה את ההלם שתקף את שמיר למראה המחזה המפתיע. כהן ציינה כי המחשבה שעלתה כבר אז בראשם של הצופים במחזה הייתה הקביעה של חז"ל על הרימה שאינה שלטת בגופם של הרוגי מלכות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > המופת הבודהיסטי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.