בית פורומים שידוכי חרדים

ההצהרות וההבטחות שהבטיח לי הסמינר. :-(

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/10/2007 20:54 לינק ישיר 

ליטאי,
מהיכן קבעת זאת, או ע"פ מה??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2007 22:53 לינק ישיר 

שלום, אני חדשה בפורום (אני בת, פשוט הניק הזה הוא משפחתי).
אממ.. בתור  אחת שלא גרה במקום חרדי ולכן לא למדה בסמינר, אני יודעת שלא עושים שם בגרויות, מה זה מבחני חוץ? תחליף? למה עושים אותם? הרי לא מתקבלים למקום עבודה עם זה לא? וכל אחת שלומדת בסמינר יוצאת מורה?? מורה למה? אין לימודי מחשבים או גרפיקה וכאלו? פרטו לי בבקשה... פשוט אין לי מושג בכלום שם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2007 00:44 לינק ישיר 

שידוכי חרדים.
אם את לא חרדית, אז....

אם נתחיל להסביר לכל אחד, מה ומי וכו', אז נגיע רחוק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2007 01:15 לינק ישיר 

קבעתי על פי המציאות.
ואין שום רע להסביר פנים למי שאינה חרדית בפורום.
חמדת_0
א. מבחני חוץ לא שווים לכלום בקושי.
ב. יש סמינרים עם מסלולים של גרפיקה/מחשבים.

~~ "אני המנגינה שלכם..." ~~

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2007 08:41 לינק ישיר 

חכמה לא יפה... דרך דרך אגב היא אמרה שהיא לא גרה במקום חרדי, ולכן לא למדה בסמינר חרדי, זה אומר שהיא לא חרדית??

בכל אופן, חמדת_0 אני אסביר לך יש בתי ספר שלאעושים שם בגרויולת אלא חוצים, כדי לקצר אומר שהחוצים הם כלום בסה"כ וכמעט אף מקום עבודה לא מכיר בהם, ולא יודע מה זה!!
אתן דוגמא: חברה שלי באה לראיון במקום כלשהו (משרד חילוני) והמראיין שאל אותה אם יש לה בגרויות, והיא ענתה שיש לה חוצים! והיא אומרת שהמראיין הסתכל עליה כאילו מאיפה הבאת את זה, ומה זה היא אמרה שזה כמו בגרויות, רק אצל החרדים עושים חוצים, ביקצור זה לא עשה עליו רושם!
אם הולכים לעבוד במקום חרדי כדוגמאת משרד חרדי, או משכירות אצל ביה"ס חרדי וכו... אז אולי זה כן ניקרא משהו...

לשאלתך השניה- האם כולן יוצאות מורות, אז התשובה - ממש לא!!
אפשר לא להמשיך לכיתת ה' ו' ששם לומדים הוראה+ מסלול כלשהו (אפשר גם בלי הוראה אאל"ט), המסלולים כוללים- משכירות, עיצוב פנים, הנהלת חשבונות, גננות והתעמלות, מחשבים, גרפיקה ועוד...
 ושאלת גם מורה למה? אז את זה גם אפשר לבחור לפי איזה רמה שהיית בהקבצה, למשל- מורה לאנלית, מתמטיקה, אידיש ועוד...
האמת שהכל שם לא ברמה משהו משהו, ואפשר לא להמשיך, וללכת ללמוד במקום אחר...

עניתי לך על כל השאלות? אם לא ברור אז תשאלי...
יום טוב לכולם!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2007 09:16 לינק ישיר 

חחחח,
ידעתי שזה נשמע מגעיל, רק לא היה לי כח לשנות.
סורי, חמדת.

ברוכה הבאה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2007 09:25 לינק ישיר 

היי יש לי משהו לומר אם כי אני לא בטוחה שזה הכי קשור אבל תמיד טוב ללמוד!
אז ככה לגבי לימודים אני עובדת ממקום לא חרדים ומתוך 7 מתכנתים יש כאן שלוש חרדיות...
זה אומר משהו! והם מעדיפים את החרדיות כי יש להם נאמנות(אני לא מתכנתת)
עכשיו לגבי ההבטחות של המורות מנסיון שלי שאני נשואה לבעל עובד!
יש חיי עולם הזה!!!!!! אצל אברכים!
תחשבו על כך!
יש רגיעה אין לחץ כל היום של עבודה הבעל הרבה יותר בבית ויש עוד המון דברים...
אז בהצלחה!
ואל תקחו קשה את המורות גם הם עושת טעויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2007 09:52 לינק ישיר 

חכמה_אחת, ככה את גם מסיקה על בחורים בבירורים? די נחרץ מדי, את לא חושבת?...
אני כן חרדית, מאוד. אחים שלי לא חיו בבית מגיל צעיר כי הלכו לישיבות שחורות בארץ מהר מאוד, הם נכנסו לישיבות קטנות בגיל 12-13 בערך וגרו אצל הסבא והסבתא שלנו.
פשוט חלק מהחיים שלנו גרנו בחו"ל בעיר שלא היו בה כ"כ יהודים חרדים ולכן למדתי שם בתיכון בנות יהודי דתי אורטודוקסי רגיל. ולכן כשחזרנו לארץ השלמתי בגרויות פה ועכשיו אני לומדת באוניברסיטה הפתוחה. הבנות דודות שלי שגרו כל הזמן פה בארץ לומדות בסמינרים רגילים, אבל אף פעם לא דיברתי איתם על זה. זהו. הבנת? זה לא שאני לא חרדית, זה לא למדתי בסמינר כי לא היה.
ותודה רבה לכולם על ההסברים שלהם.. הבנתי מה זה החוצים וכל זה. אבל למה לא עושים בגרויות? חוצים זה גם של משרד החינוך. לא? אס מה כבר ההבדל? השיתוף עם הציונים זה אותו שיתוף ככה. או שזו לא הנקודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2007 10:06 לינק ישיר 

בקשר לדברי חגית 214,
נכון הדבר מאוד, שה"אברכים" יש להם יותר עולם הזה...
יש הנחות בארנונה, הרבה קרנות הטבה, ואין ממש הקפדה מצד הכויילל על הזמנים. הגיעו דברים עד כדי כך שאם יש ילד חולה, הבעל נשאר לשמור עליו כי לאשה הרי ינכו ימימי מחלה/חופשה...
בקיצור -  לא צריך למהר לקנות את הלוקש על האברכים הנאנקים בסבלותם.

~~ "אני המנגינה שלכם..." ~~

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2007 10:09 לינק ישיר 

ליטאי,
ככה??
אתה בטוח??
נשמע לי לא כ"כ הגיוני.
אני מכירה כמה אברכים, אם זה גיסים, אחים או בעלים של חברות, והמצב אצלם ממש לא ככה.
איך תסביר?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2007 10:11 לינק ישיר 

ליטאי יש גם עוד דבר!
כי גם אם צריך להתאמץ יש יותר שמחה שזה לתורה ולא בשביל איזה לקוח....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2007 10:13 לינק ישיר 

חכמה כהרא יש לך גיסים ממש צדיקים!
ואחיות שלא עובדות!
כי שיש ילד והוא חולה משהו צריך לשמור עליו אז מה עושים שהאמא לא תעבוד ויפסידו 200-400 ש"ח ליום?
או שהאבא ישאר?
אבל ברור שיש כאלו שזה לא ככה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2007 10:14 לינק ישיר 
חה חה חה.

להיות אברך זה באמת החיים הטובים. הלוואי עלינו הבנות.
ב כל. מה עם מקומות כמו לוסטיג? הם הרי מכינים אותם להמשיך ללמוד במקום והרבה יוצאות משם רואות חשבון וכ"ו וזו המשכורת בין הטובות בשוק! שלא נדבר שא"ח חוטפים אותם לשוק העבודה כי הן מצויינות...  או שלוסטיג יש רק אחד? %)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2007 10:24 לינק ישיר 

מה ז'תומרת, אצלי זה ברור שהאמא נשארת ואבא לא מפסיד לימוד בכולל אלא אם כן החולי מתמשך, ואז זה כבר באמת לא לעניין מצד המעביד. אבל אם לא, ברור שהאמא שומרת, והאבא לומד כרגיל!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2007 11:16 לינק ישיר 

זה לא ברור בכלל שהאבא נשאר או לחילופין האמא נשארת. חכמה אחת, אם היית עובדת בהיי טק זה בכלל לא היה ברור לך מראש שהאמא נשארת. מה יש להשוות בכלל כוילל ומקום עבודה במיוחד חילוני מבחינת החוקים. שם לא באת, זוז מהעבודה. אתה בא או שאתה עף. הם לא עובדים לפי הנזלת של הילד שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ההצהרות וההבטחות שהבטיח לי הסמינר. :-(
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.