בית פורומים שידוכי חרדים

חזרה בתשובה מסוג שונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/11/2006 20:21 לינק ישיר 

אני רוצה לשאול:

א- קיימה יחסים אתה מדבר שהיא עשתה את זה עד הסוף או רק נשיקות וחיבוק וכו'?????????

ב-מישהו פה אמר שלבחורה קשה לדבר על העבר שלה אם היא יצאה עם מישהו ואני רוצה להסביר למה בחורה

לא תספר כזה דבר לעולם (אם אפחד לא יודע מיזה) בגלל שברגע שהיא תספר לבחור הערך שלה בעיניו יירד

אוטומטי לא משנה מה היא עשתה איתו ברגע שהיא יצאה עם מישהו והיא לא הייתה רק שלו מלכתחילה אז זה

כבר אומר לו הרבה...לכן עדיף לספר לחברה/אמא וכו' מאשר לגבר כי אחר כך הוא יכול לבואר פתאום באיזה י

יציאה....

יש הבנה?????????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2006 22:40 לינק ישיר 

מאמי,
לגבי סעיף א' שלך.
הכוונה היא עד הסוף....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2006 02:19 לינק ישיר 

וואו פרימה אז אם ככה אנלא לא הייתי מוכנה לקחת כזה בחור שקיים יחסים עד הסוף ואני לא עשיתי כלום??????????????????????????????.
למה מה קרה???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/11/2006 10:15 לינק ישיר 

הסיפורים שעולים פה בפורום....אסיק אייכה ???

בכל מקרה...
אישית לא הייתי לוקח, זה עתיד לגרום למשקעים רציניים בעתיד.

תחשוב על זה שיום אחד תהיה עצבני וכועס עליה, איך הנושא הזה יעלה אז??
אם אתה יכול תחסוך את זה מעצמך.

כל בעיה שתווצר בעתיד שקשורה לזה, תהיה סבוכה עד סבוכה מאד.

אלא אם כן אתה תהיה מאד פתוח וזורם איתה. קרי: אתה חושב שהקשר שלכם יהיה מצויין+++ אז אולי כדאי לנסות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2006 08:37 לינק ישיר 

משהו!
אני חושבת שאתה צריך לפגוש את הבחורה. כל זה קרה לה כשהיא היתה צעירה וכנראה התלהבה לא חשבה יותר מידי . אני חושבת שדבר כזה לא צריך להפריע לה להיות בקשר עם גבר אחר, אם היא באמת "חזרה בתשובה" , התבגרה ורוצה להקים בית ריציני. ואת זה אתה יכול לבדוק בברור חזק עליה ובפגישה איתה.
 שיהיה בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/12/2006 11:45 לינק ישיר 

מישו,
לע"ד, מעשה כזה הוא לא חוצה גבולות עם זיקה לשטח שאת שייכת אליו. זה משהו שבשביל לעשות אותו, אחרי שחונכת שאפילו לא מדברים על זה בקול, את צריכה להיות בלי גב או לחילופין ללא אלוקים.

אני לא יודעת מה סוג ומידת הגודל של 'דיין פעקאלע', אני לא הייתי הולכת על זה בשום מחיר!
אבל אתה צריך לעשות חשבון עם עצמך, כמו שרבים וטובים מחברי הפורום יעצו למעלה.כשהדבר היסודי אותו אתה צריך לבדוק זה מידת הירא"ש,ואני יודעת שזו לא חכמה להגיד בלי לתת דרך לעשות את זה, אבל אין לי.

הכי חשוב לזכור שללא יראת שמים בית איתן לא יוכל להתקיים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2006 12:33 לינק ישיר 

וייז,
ממש לא מסכימה איתך.
ללא אלוקים????  את לא התנסית בזה. את יודעת מה זה להתנסות במשהו ואח"כ לעשות על זה תשובה?!    פה!!! בודקים אם יש לך אלוקים או לא.
כשאת לא טועמת משהו, זה לא חוכמה גדולה לא לגעת בזה.
אבל לטעום ממשהו, להבין כמה הדבר הזה טעים, ולהפסיק באמצע????? (אני לא מדברת דווקא על הנושא הזה... מדובר על כל נפילה של יהודי ליצר)
את יודעת איזו גדלות זו?
מאחלת לך לא לדעת...אבל עצם זה שהיא עשתה תשובה- לדעתי עכשיו היראת שמים שלה הרבה יותר חזקה. וזה מה שקובע. לא איך היתה יראת השמים שלה אז. אלא עכשיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2006 13:46 לינק ישיר 

וייז, זה לא גדולה להגיע לגיל שידוכים ו"לחזור בתשובה".. החוכמה זה קודם..

אוהבים לקרוא?
הפורום שלנו בהייד פארק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2006 17:16 לינק ישיר 

אההה, יפה. עכשיו הבנתי.
מה שחשוב זה האם 'מישהו' מסכים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2006 21:28 לינק ישיר 

ועל החשיבות הזו, לשם שינוי, אני לא חולקת 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2006 22:22 לינק ישיר 

סופ סופ הגענו לעמק השווה.
היה שווה.. (תרתי מה נשמע)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חזרה בתשובה מסוג שונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.