ישיבת 'תורת חיים' בבית וגן??חלק סוברים שאםשר לקרוא לה גם 'נפש החיים'
אם אפשר פרטים אשמח תודההההההההההההההההההההההההההה
נשלח ב-1/12/2006 00:13
נזכרתי בעוד פרט: בפגישות היה לך משפטים סתומים כמו "ולא הרי השור כהרי המבעה.." אז היה נדמה לי שמשו בראש שלך מסובב, אמרתי לעצמי: "אל תקחי סיכון , יש עוד הרבה דגים בים"
נשלח ב-1/12/2006 14:38
תפתחי משניות בבא קמא פרק א' משנה א, ואז תדעי שלא הרי השור כהרי המבעה זה ממש לא משפט סתום.
כנראה לא היית בחורה מספיק תורנית לכן הענין לא יצא לפועל.
ההיפך הוא הנכון: אני דיקלמתי לך חלק ממסכת סוכה: ל"לוב הגזול והיבש פסול... של העשרה ושל יר הנדחת פסול.." לא ידעת איך לאכול את זה (על אף שמסכת סוכה לומדים בכיתה ד'.). אז נפתרת ממני בתרוצים משונים עיין למעלה
נשלח ב-3/12/2006 14:12
אז זהו. שבדרך ממשילים את החתן לאתרוג בלי פיטם, לאתרוג בלי הדר.
אבל עוד לא שמענו שממשילים חתן ללולב. מכאן נובע החוסר בלבול היסודי בענין.
כן, יש המשך לבדיחה: חתן דומה לאתרוג. שבע ימים מברכים עליו. אח"כ השווער עושה ממנו ריבה. כנראה נבהלת וחטפת רגלים קרות. לגבי האשרה- נראה לי ששואל ומשיב יחסום לי את הכניסה לפורום, כזו טעות??
נשלח ב-3/12/2006 14:59
ומה עושים עם הלולב אחרי 7 ימים ? שמים אותו בבוידם עד ערב פסח..
אגב בדרך השוויגער עושה ריבה.
זה מה שקורה כשבחורות מנסות להיות תורניות.(מלשון תורה. לא תורנות)
דוסי,
נכון!! זו אחת הדרישות שלי (למרות שאי אפשר לדעת כמובן...).
נראה לי שאת זה אני אקבל רק אם אני אפסיק לגלוש... נכון? אויש.
בכולופן,
דוסי ונעץ.
לא הבנתי כלום מכל המשפטים שזרקתם! מה זה אומר עלי???
נעץ, עם כל המשפטים האלו, גרמת לי להרגיש מעפנה, שאני לא יודעת כלום. בחיים לא הייתי יכולה ככה לזרוק משפטים כאלו. נראה לי בפגישה, לא משנה מה הבחור יגיד לי, הוא יראה בעיני כזה חכם!!!
אוי ואבוי לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-13/12/2006 00:41
פרימה,
אל תרגישי לא בנוח.
זה אומר שאת לא למדת דברים שאת לא אמורה ללמוד. כמו משניות מסכת סוכה.
נכון פירמה, אם תפסיקי לגלוש לא תפגשי במציאות את הצ'ולנט, או הפאי. פשוט לא תדעי על קיומם הוירטואלי.
וחוץ מזה דוסי כשעליתי ע"כ שאתה עוד אחד משידוכי מיהרתי לטלפן לשדכנית ולבטל הכל. וזה היה עוד לפני דוסי סטורי! אז קל וחומר (בשבילך פירמה) נפקא מינא(בשבילך דוסי.... זה בכלל מתאים פה) שעכשיו לא שיש מאחוריך מפעל חיים שכזה.
נשלח ב-13/12/2006 01:06
זה אני שהראש שלי נסתם בכאלה שעות? או שהתגובות פה נראים לא מובנים לי בעליל<? כל חלק בתגובה לעצמו מובן. אבל בתור מכלול, משהו לא מסתדר.