|
|
| נשלח ב-25/3/2007 20:35 |
|
| |
חחחחחח wis אני נהנה מתגובותייך כול פעם מחדש חחחחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2007 03:30 |
|
| |
נחמדות כתבה דבר נכון בתכלס חשוב שתיהיה רזה אבל יש כאלה שמעדיפים מלאות ושמנות גם ויש גברים שמנים וגבר חייב שאישתו תמצא חן בעיניו ואני מתכוון לקצת יותר ממציאת חן כי אישה יכולה להמאס על גבר אלה אם כן היא באמת יפה אבל לא חייב הכי יפה מספיק שתיהיה בטעם של אותו אחד אפשר להתפשר אני לא מוכן להתפשר על מלאות האמת אני רוצה אישה רזה ועדינה ולא שיערה עם פצעים ואני לא אוהב שחומות למשל אבל כול אחד והטעם שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2007 11:01 |
|
| |
יעקב תגיד לי,
זה אתה בתמונה??
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2007 13:11 |
|
| |
תבינו.... זה לא משנה רזה שמן.. גבוה נמוך.. זה ענין של מציאת חן והדדיות
|
| נשלח ב-26/3/2007 14:56 |
|
| |
כן חכמה אחת
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2007 18:04 |
|
| |
חחח...
נהניתי לקרוא את האשכול הזה,
אישית אני לא יכולה להגיד מה אני לא רוצה, כי כל 'כיעור' זה ביחס לפרצוף,
יכול להיות מישהו עם אף עקום, אבל זה לא יהיה בולט ביחס לפרצוף שלו וכו' וכו'
אותי לימדו שכל מה שלא רוצים לקבל בבן/ת זוג בסוף מקבלים זה תזהרו
אני למשל, לא מחבבת כ"כ את הצבע של הג'ינג'ים (מחילה מכל ג'ינג'יני הפורום)
כולם מסביבי החליטו כבר שאני כן מתחתנת עם ג'ינג'י דווקא בגלל ההתנגדות שלי לצבע הזה!
לסיכום, לא נראה לי שאני יצליח להסכים להתחתן עם מישהו שנראה מכוער ממש לכל הדעות..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2007 21:43 |
|
| |
צריך לזכור להתייחס ליופי בפרופורציה, כמה שלא תחפשו, לא תמצאו את האשי המושלם, שיהיה גם יפה, וגם יענה על שאר הדרישות. אולי לפעמים צריך להתפשר קצת (אני מנסה לשכנע את עצמי במה שאני כותבת), אבל בטח שלא ללכת שבי אחרי מראה וזהו. אני לא הייתי רוצה שבעלי יהיה חתיך מידי (דוגמן : בלע"ז) ושכל הרחוב יבהה בו בהערצה. מתאים לי מישהו חביב ונחמד למראה, שאני לא אגעל ממנו או שיפריע לי המראה שלו, אבל מצד שני - שאני גם לא אחוש בצורך לבהות בו בהערצה עיוורת.
|
|
|