בית פורומים שידוכי חרדים

בשביל מה אתם צריכים את זה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/12/2006 23:46 לינק ישיר 
בשביל מה אתם צריכים את זה.

בשביל מה אתם צריכים את הצרות של החתונה.
את החובות.
את הלחץ את הויכוחים.

בהמשך החיים את כל הצרות את המחסור בכסף את הבעיות בינה לבינו.
ואולי אפילו יצא לכם ילד אחד או שניים לא רגילים וקשים עד קשים מאד...

ולפעמים(?) לגלות שהשדכן בדיוק בקשר לגובה שלו..ולסבלנות שלו...

אז בשביל מה באמת אתם צריכים את זה.

אני יודע שאני לא בדיוק בראש שלכם, אבל אולי דווקא בגלל שאני רואה דברים באור אחר, זה ישנה/יפתח לכם כיווני מחשבה שונים.

מצטער שאני כ"כ פסימי אבל אם אתם באמת יודעים לקראת מה אתם הולכים, אז אתם צריכים שיהיה לכם תשובות לשאלות כ"כ מתבקשות.

את תשובתי/דעתי תקבלו בהמשך.
מקווה שתתיחסו.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2006 23:50 לינק ישיר 

מה לעשות בתוכנו יש איזושהי תכונה שמניעה להתחתן להקים בית ולבנות דור חדש.

בלי תכונה זו, ברור שכל טענותיך הגיוניות בעליל.

אוהבים נקניקיות???    כן !!   כן!!   כן!!         תאכלו זוגלובק.

אוהבים לקרוא?          כן!!   כן!!!   כן!!!        תקראו בdosystory.

הפורום שלנו בהייד פארק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2006 23:51 לינק ישיר 

אז זאת אומרת מה שאתה ממליץ לנו,זה להשאר רווקים לנצח.

זאת נשמעת תוכנית...

סתם שאלה,האם לאדון יש אישה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 00:34 לינק ישיר 

אולי בגלל שיש מצווה בתורה להתחתן ולהקים זרע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 01:06 לינק ישיר 

"לא טוב היות האדם לבדו..."   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 01:10 לינק ישיר 

דבר ראשון, "יש לנו אהבה והיא תנצח".
אנשים מתחתנים כי יש מישהו בעולם שהם אוהבים מאוד, ורוצים לחיות את שאר חייהם עם אותו בנאדם, ולגדל אתו ילדים, ולהקים משפחה.. ולמרות שיש קשיים בדרך, הם שווים את ההנאה והסיפוק מהחיים והמשפחה והאהבה במקביל.
אין לי מושג מה אתה מנסה להגיד פה. אתה לא רצה להתחתן ולאהוב מישהו ולהשאיר זכר ממך בעולם?! get a life.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 01:41 לינק ישיר 

בואו נבין אותו,תגובה כזאת נכתבת רק מתוך צער או אכזבה..

לדעתי אתה לא נשוי,ואתה גם מאד צעיר..(תראו מי שמדברת)אבל אתה במצוקה,ואתה לא יודע איך להתמודד עם זה, וכנראה זה גם בא מכוון של שידוכים,ועד כמה שאני נשמעת דרמטית אוכלת סצינות בקצב היסטרי,הכל יסתדר..(במקרה שאני צודקת)
יש כל כך הרבה דברים יפים בנישואין..פשוט אף פעם לא היינו שם,לא אתה ולא אני ככה  שאנחנו לא יכולים להבין כמה דבר כזה יכול להיות גבוה ומערפל חושים...(ואני בת להורים גרושים,ככה שאם אני מצליחה לומר את זה חייב להיות דברים בגו.. אני יודעת כנראה מה אנשים יכולים להפסיד כשהם לא נשואים,או איך הם שבורים מזה שהם כבר לא נשואים..זה דבר נפלא! באמת)

Hold on there,buddy

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 02:08 לינק ישיר 

מבחינה כלכלית זה בטח לא משתלם, כמו כן גם מבחינת אחוזי הסיכון. הסיבות לדעתי שבאמת גורמות לנו להתחתן הן, א. הרצון להתרבות ולהשאיר זכר שטבוע בגנים של כל הברואים (סוג מסויים של הרצון להמשיך לחיות). ב. ברצינות... להשאר רווק בחברה החרדית?! אתה יודע בדיוק איך יסתכלו עליך, כעל אחד שיש לו בעיה נפשית וזה כבר לא משתלם. וחוצמזה אל תשכח את השיעמום הנורא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 02:22 לינק ישיר 

שואל ומשיב,שמעתי נימה של שוביניזם בקולך..שיבושם לך...

לדעתי הסיבה שדוחפת אותנו לזה כמו כל בנאדם (יהודי או לא יהודי) זה שיש חסר,הנשמה לא שלמה,זה מתבטא החוצה בצורות שונות לכל אחד.אצלנו בחברה החרדית בחרנו בצורה מאד מסוימת.

האדם הוא לא שלם,ולא משנה כמה החברה הטובה שלי היא החמצן שלי עדיין אני תמיד אחשוב על מישהו שיבין אותי לפרטי פרטים,את כל כולי,שיכאב כאשר לי כואב,שירגיש שמחה כאשר אני מרגישה ולהפך בעוד הרבה תחומים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 06:33 לינק ישיר 

דודהדתי
האם עכשיו הכל שמח ונחמד כל הזמן? כשיובים לבד אין בעיות? אין חובות? אין לחץ? אין ויכוח? איל קושיים? האאאאא???

הכל רק ורוד עם פרחים?
חוששני שאין אתה שואל ברצינות רך בכדי להליב את החברים פה
לילה טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 08:15 לינק ישיר 

הלוווו
אני חושבת שדוד צודק במאה אחוז מתוך מאה...

וככל שעובר הזמן ואתה נשאר רווק, אתה רק מבין את זה יותר ויותר
אני לא חושבת שמתחתנים כי "יש אהבה והיא תנצח"
אדם מתחתן מאגואיסטיות.. כן כן לכל ההמומים...
אנחנו אגואיסטים מטבענו (כולנו!אומנם יש כאלו יותר יש כאלו פחות..) ואנחנו לא רוצים להזדקן לבד.. 
אחרת, אף אחד לא היה רץ להתחתן להכנס לחובות של משכנתא , ילדים, אוכל, חשמל והרשימה כל כך ארוכה... 
ואמר פה אחד מחברי הפורום (בשמונה בבוקר אין לי כוח לחזור אחורה ולראות מי... עמך הסליחה...) שלא לעניין בציבור החרדי להשאר רווק.. כי מה יחשבו עליך... אני לא חושבת שזה בכלל קשור לדת, חרדי או דתי... ההבדל הוא שעל חרדי ירחמו מהר יותר מאשר ירחמו על רווק חילוני , כי אצלם זה בסדר לחלוטין להתחתן בגיל 35.. 

אה וכמובן יש ג-ם את המצווה הזו מהתורה... המשכיות... איך שכחתי...  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 10:26 לינק ישיר 

בתור אחד שכבר יש לו "את זה" אני יכול להגיד לך שאני ממש צריך "את זה".
צריך את החיוך והחיבוק מהאישה שאני אוהב, וצריך את ההרגשה שאני יכול לתת לה את אותו הדבר.
צריך את התמיכה שאני מקבל ממנה ברגעים פחות טובים שלי, וצריך את ההרגשה שאני יכול לתת לה את אותו הדבר.
צריך ממנה את הדברים שהצניעות יפה להם, וצריך את ההרגשה שאני יכול לתת לה את אותו הדבר.
צריך את האהבה האמיתית הפורצת מהילדים שלי "קשים" כ"קלים", וצריך את ההרגשה שאני יכול לתת להם את אותו הדבר.
והרשימה עוד ארוכה...

<<<It''s smart to be Smart>>>

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/12/2006 16:33 לינק ישיר 

דוסי,
מסכימה עם כל מילה.
חטפת לי ת'מילים מהמקלדת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/12/2006 18:04 לינק ישיר 

סמארט. כל מילה אמת. אני חושבת שהבעת את מחשבותי שלא הייתי מעיזה לעלות על הכתב...
מחכה להרגיש כמוך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 19:04 לינק ישיר 

דוד דוד דוד,
אין כמו זוגיות!!! אין אין אין!!!
(זוגיות בריאה כמובן).
אולי ספר לנו למה אתה חושב כך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 22:44 לינק ישיר 

האמת היא שרציתי לחכות קצת ולגרור אותכם לעוד קצת תשובות.
אבל אגיב לכם עכשיו.

עכשיו שכל אחד יסתכל על התשובה של עצמו ויגיד האם זה האמת האם זה מה שיחזיק אותי נשוי ויחזיק אותי..?
פניתי לאיזה אברך פעם ועשיתי לו תרגיל דומה, אמרתי לו בשביל מה צריך להתחתן מה אני צריך את זה.
אז הוא כמובן לקח את התפקיד של המחזיר בתשובה והביא לי טענות על ימין ושמאל. אחרי שהוא קיבל את התחושה שאני רציני, אמרתי לו את הדברים הבאים.
אמרת שכל העניין של תמיכה אחד בשני...אז למה אתמול כשביקשת עזרה מאשתך היא ישבה על הספה וכשהיא ביקשה ממך משהו אתה נשארת על המחשב....
ילדים זה שמחה...אז למה אתמול ראיתי אותך כועס וחסר עצבים על אבי (הילד)הרי אני בטוח שלפני החתונה אתה חשבת לעצמך שאצלי בבית אני יפעל רק מתוך חכמה וצדק ואני לא אתעצבן וכו'.
וכך המשכתי הלאה...כל מה שהוא ניסה לשכנע אותי הבאתי לו עכשיו במציאות ממשית.

וזה בעצם מה שאני בא לפנות אליכם.
לאור תגובות ודיונים שאני רואה פה בפורום.
תסלחו לי אבל אתם לא חיים בסרט/פורום.
ולא יהיה לכם בעל כזה וכזה עם זקן בלי זקן לומד או לא לומד.
אני בסך הכל רוצה שתסתכלו על התשובות של עצמכם ותגידו האם זה באמת מה שטוב האם זה מה שיחזיק נישואים טובים ??

אני יודע שהתגובה שלי היא תגובה של מורה ותגובה משעממת. אבל אני כצופה מן הצד רציתי להזיז משהו ואולי חלקכם יגדירו מטרות אמיתיות וטובות ולא רק יהיה טוב.

אני אתן לכם דוגמאות.

ציטוט.
אולי בגלל שיש מצווה בתורה להתחתן ולהקים זרע
סוף ציטוט
תשובתי: אם היית צריך לעשר כמה אלפי דולרים זה היה קל לך...? ומה עוד שכאן אתה לא תורם מתוך קרן אתה תורם מכלום ובונה על זה את הבניין.

ציטוט.
מה לעשות בתוכנו יש איזושהי תכונה שמניעה להתחתן להקים בית ולבנות דור חדש.
סוף ציטוט.
תשובתי : יש בנו הרבה תכונות לדוגמא; כעס שעמום ממצב סטטי מין ועוד...זה לא סיבה מספיק טובה..ואם תתחתן ובגיל ארבעים התכונה של  **** (לא מתכוון למשהו ספציפי יש הרבה סיבות שבגללם אנשים עזבו את הבית) תעלה לך אז גם תלך לבצע אותה ..?

ציטוט נבחר.
בואו נבין אותו,תגובה כזאת נכתבת רק מתוך צער או אכזבה..

לדעתי אתה לא נשוי,ואתה גם מאד צעיר..(תראו מי שמדברת)אבל אתה במצוקה,ואתה לא יודע איך להתמודד עם זה, וכנראה זה גם בא מכוון של שידוכים,ועד כמה שאני נשמעת דרמטית אוכלת סצינות בקצב היסטרי,הכל יסתדר..(במקרה שאני צודקת)
יש כל כך הרבה דברים יפים בנישואין..פשוט אף פעם לא היינו שם,לא אתה ולא אני ככה  שאנחנו לא יכולים להבין כמה דבר כזה יכול להיות גבוה ומערפל חושים...(ואני בת להורים גרושים,ככה שאם אני מצליחה לומר את זה חייב להיות דברים בגו.. אני יודעת כנראה מה אנשים יכולים להפסיד כשהם לא נשואים,או איך הם שבורים מזה שהם כבר לא נשואים..זה דבר נפלא! באמת)
סוף ציטוט
תשובתי...יש לך עתיד כפסיכולוגית...

תאהבו או לא תאהבו את תגובתי כדאי לכם להציב מטרות טובות ושיהיה לכם בסיס טוב...ואולי לא יצאו עוד ילדים כמוני..

אם אתם רוצים לשמוע את דעתי למה צריך להתחתן זה כבר משהו אחר...צריך הזמנה מיוחדת.

בהצלחה לכל המשתדכים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בשביל מה אתם צריכים את זה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext