| נשלח ב-30/12/2006 20:23 |
|
| |
החברה הכי טובה
היא התארסה לי וכל כך שמחתי ואני עדיין שמחה בשבילה!!!!!!!!!
אבל פתאום אין לה זמן אליי...וזה כל כך אבל כל כך מדכא,כי אני פתאום צריכה לחשב זמנים אם היא איתו עכשיו ואם אפשר לשלוח הודעה או שזה סתם יהיה תקוע,ואם אני אתקשר אז או שאני יקבל תגובה מסוג ה:"אני איתו,נדבר אחר כך" וכשהיא חוזרת היא עייפה מדי מלדבר או שזה מסוג ה:"היי,זה אבריימי/דני/מוישי/ששון/שמחה/גבי/בנצי/דוד/מיכאל/ ,מה שלומך?היא לא יכולה לגשת עכשיו אבל אני יגיד לה שהתקשרת" וואי,תודה באמת...
אני כל כך מדוכאת..מה אני עושה מוצש עכשיו בלעדיה???????היא פשוט נעלמת לי איפה שהוא..
קרה לכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2006 22:38 |
|
| |
זה קורה!! (לא קרה)
גם לי זה הגיע ב"בום" כזה... עכשיו כבר התרגלתי, (עבר משו כמו חודש בערך) וזה בדיוק כמו שאת מתארת! וחוץ מזה, כשכבר כן מצליחים לדבר-אין פתאום על מה. וזה נהיה רק החוויות שלה איתו שמעניינות אותה. אבל אין מה לעשות. צריך להתרגל לא לצפות ממנה ליותר מדי, ופשוט להכיר חברות נוספות. ולהשקיע בדברים אחרים-אני למשל, השקעתי את עצמי בלימודים ועבודה, עד שאפילו הקשר הזה כבר לא כ"כ חסר כמו בהתחלה. אני מאמינה אבל שברגע שהמצב שלי יהיה כמו שלה-כלומר גם לי יהיה בן זוג בע"ה-יחזור הקשר...
העצה היחידה שאפשר לתת-זה פשוט להשקיע את עצמך בדברים אחרים, ולצאת לאט לאט מהתלות הזאת-כמו שאמרת - מה אני עושה עכשיו במוצש. זה נראה לך כרגע בלתי אפשרי וקשה, אבל מתרגלים אפילו לזה...
בהצלחה!!!
תוקן על ידי naf_naf ב- 30/12/2006 22:39:36
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2006 23:25 |
|
| |
הי חמודה, מה שלומך?
כן קרה לי בדיוק בשנה שעברה כשהייתי ב ו' סמינר.. החברה הכי טובה שלי.. פתאום ביום בהיר בחורה התארסה וזה קרה כ"כ מהר.. שבקושי האמנו שהיא יוצאת וכבר אחרי 6 פגישות סגרה ואחרי שבוע התתראסה ואחרי חודש וחצי התחתנה....
היה כזה מבאס.. מה גם שמצד שני זו היתה ממש נחמדה.. תשמעי תלוי בסוג החברה שלך.. יש כאלה שעכשיו בגללן שהן מאורסות אז הן תופסות מעצמן כאילו מה..אם היא לא כזו אז המלצה שלי: תלכי איתה לכל הקניות וכאלה..תמצאו את הזמן כי יש פול הכנות.. לי לצערי לא היה את זה..
אבל אני ממש מבינה את מה שאת חשה. פאתום אין לה כ"כ זמן בשבילך.. הראש שלה בעננים.. ואת כבר לא כ"כ בראש מעיינותיה..
איני כ"כ מבינה את הקטע הזה שאם סוגרים אז פתאום צריכים להיות איתו 24 שעות ולשכוח מכל העולם.. צריכים לדעת לשלב.. נכון איני אומרת שהחברות עדיין ממשיכות להיות בראש הרשימה אבל עדיין...
עיזבי חמודה אל תפגעי.. בע"ה גם יומך יגיע בקרוב, וראשך יהיה רק בחתנך...
בהצלחה..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 00:11 |
|
| |
בנות.
במקום לבכות, תשמחו בשבילן. טיפטיפ, כן יש את הצורך להיות איתו 24 שעות... בע"ה כשתזכי לבעל שלך, את תראי שאת לא תרצי לעזוב אותו לדקה. במיוחד בהתחלה.
אז אם היא באמת חברה טובה, 'סופסופ' (אפשר לקרוא לך ככה נכון, אין לי כח להחליפ לאנגלית..) תשמחי בשבילה, תשמחי שהיא רוצה להיות עם בעלה (סימן שטוב לה וכיף לה), ולא לברוח ממנו, חס ושלום. מצאי חברה אחרת (אני בטוחה שיש לך עוד חברות), ובע"ה כשתתחתני גם את- אחרי שנת הדבק לבעלך- תחזרי להיות חברה טובה של חברתך...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 00:31 |
|
| |
ומנסיון...
לפרגן זה לא רק טוב זה גם כייף!
את תרגישי הרבה יותר נחמד ונעים עם עצמך כתשתצליחי לשמוח באמת.
והנחמה, כל בחורה צריכה גם את החברה שלה! לא רק את הבעל.
הן חוזרות אחרי חצי שנה-שנה...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 01:38 |
|
| |
קרה לי בדיוק אותו דבר..
אבל לי ב"ה מתוך 2 החברות הכי טובות שהתארסו, אחת מהם עדיין נשארה חברה ממש טובה, ומוזר- אפי' התחזק הקשר מאז שהתארסה.
ולמרות שזה קצת מעצבן לשמוע כל היום עליו ועליו, זה עדיין כיף לשמוע את הסיפורים והחוויות ןלהיות שמחה בשבילה. כי זה באמת מתי שנמדדת חברות אמיתית..
עם החברה השניה זה קצת פחות מרנין. ומה שמעצבן זה שיש אנשים שחושבים שברגע שהם מתחתנים- זהו. נגמרו החיים הקודמים. וזה נכון באיזשהוא שלב, אבל בכ"ז עדיין העולם הישן חי וקיים ובועט! א"א לנטוש אותו לגמרי.. אמנם כרגע יש מישהו חדש לחוות אתו יחד את החיים, אבל פליז אל תנטשו אותנו כ"כ מהר..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 02:31 |
|
| |
איך שאני מבינה אותך יקירתי!!!
בא לי לתת לך חיבוק גדול גדול...
גם אצלי קרה כך כל החברות הכי קרובות אלי נשואות..
לא מזמן התחתנה החברה הכי טובה, בניגוד למה שקראתי כאן הקשר ביננו היה חזק בתקופת הטרום חתונה
דיברנו הרבה יצאנו לקניות, לויותי אותה משך כל השבוע של החתונה וגם ביום של החתונה...
אין ספק זו הרגשה טובה לפרגן לחברה ולהשתתף בהתרגשות!
וכעת בשבועות האחרונים היא התחתנה...
היא התקשרה לשאול בשלומי אבל ברור שזה כבר לא מה שהיה...
זה קשה!! קשה מאוד!!
לא נראה לי שיש איזה שהוא פתרון כי לי אישית אין "כח" למצוא לי חברות חדשות על אף שאני טיפוס חברותי מאוד
מה גם שאני לא חושבת שאצליח למצוא לי מישהי מיוחדת כמוה (בלי לזלזל באף אחת כמובן)
מה שאני עושה זה שאני מתפללת כל יום לקב"ה שלא ארגיש את הבדידות ושארגיש טוב
ושאמצא את זיווגי ברגע הכי נכון והכי מתאים...
מקווה שהוא שם למעלה יענה לבקשתי!
מה שאסור לוותר עליו זה...
לפרוק מהלב כי הוא לא מחסן
מנסיון זה מקל ועוזר...
עובדה!!
בהצלחה לך ולשכמותך
מאחלת לך שתמצאי את זיווגך בקרוב עם האדם הנכון ובקלות יתר!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 03:49 |
|
| |
האמת שאף פעם לא היתה לי חברה הכי טובה שהתחתנה אבל חבר הכי טוב, בעצם... חברים
הכי טובים היו גם היו, היום הם רובם נשואים (חלק אפילו באושר ואחוז קטן גם בעושר), אין מה לעשות !
קשר עם חבר\ה נשוי זה לא אותו סוג קשר עם חבר רווק, אחרי תקופת ההתלהבות הם בדרך כלל חוזרים
אבל זה עדיין לא ממש אותו הקשר שהיה, אז מה עושים? ממשיכים הלאה ומוצאים חברים חדשים,
נכון שזה לא תמיד כל כך קל למצוא חברים חדשים "הכי טובים" אבל אין מה לעשות "ההצגה חייבת להימשך"
ומי יודע.... אולי עד שתמצאי חברה חדשה גם את תתחתני, רק אל תשכחי אותה מאחורה !!!
תוקן על ידי Aריאל ב- 31/12/2006 3:51:58
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 03:57 |
|
| |
אחרי שהנייד הפיק רק דברים שליליים, הגיעה הישועה!!
לא קרינה, לא חשבון מפוצץ, לא רינגטונים ולא בלאגן.....
כן! כן! זאת לא המצאה ולא חירטוט, באמת אפשר להרוויח כסף מקבלת אסמסים זאת שיטת פרסום מאד מוצלחת, מפולחת, מחולקת לאוכלוסייה ולתחומי התעניינות, אני ממליצה בחום לעיין במידה ולהצטרף
www.pops.co.il/user_pages_show_home.asp?user_id=3397
לפרטים נוספים ניתן לפנות אליי במייל :[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 10:23 |
|
| |
אוייש מוכר עד כדי כאב...
אבל ההרגל עושה את שלו כמו בכל דבר בחיים. ואם בתחילה נראה שהחיים מתחילים ומסתיימים באותה החברה, פתאום מגלים שיש חיים מעבר. (וזה קורה בין אם רוצים ובין אם לאו...) אכן זה קשה, קשה מאוד...
מה שכן, חכם מפיק לקחים מטעויות של אחרים...
שנזכה אנחנו בעז"ה לעמוד בסיטואציה הזו. לא נזנח את הסינגליסטים מאחור.. מי כמונו יודע...
בקרוב אצל כ---ו---ל---ם !!!
תענו אמן חזקק!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 13:13 |
|
| |
מוכר לחלוטין, אבל אל דאגה זה יעבור לך במהרה...
ופרימה אני חושבת שזה מאוד מגעיל ,שהבחורה סוגרת , ופתאום היא שוכחת את כל העולם מסביב, מה זה השטויות האלו??? בסדר אין לי בעיה ברור שאת הולכת להתחתן עם הבחור, אבל יהיה לך איתו עד 120!!?? אלו שנוטשות את כל העולם מסביב בשביל הבעל הן טיפשות, ובסוף הן נשארות רק עם הבעל ועם הילדים ומוצאות את עצמן בגיל 30+ בלי אף חברה שאפשר באמת לשפוך את הלב אצלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 17:43 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחח. האמת זה היה קטע חזק. תהיה גבר תשפיל את עצמך... חזק, חזק
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 17:48 |
|
| |
תאמינו או לא....
אבל בעודי מתבכיינת פה על כתפיים תומכות (תודה פרימה!מה הינו עושים בלעדייך? מה?)
טלפון...
כן, זו היתה היא... החברה הנשואה שהתקשרה להתעניין ולעניין.
מסתבר שיש אזניים לפורום...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 17:58 |
|
| |
בטח שיש אוזניים, היום דברתי עם 2 חברות נשואות שלי
שהן יקרות לליבי זה מחמם
בואינהצריכים להקים כאן קבוצת תמיכה מכמה סוגים
יש כאן תיסבוכים לא מעטים
(שנראה לי יפתרו מיד עם היותנו חתנים/כלות)
מי בעד?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 18:04 |
|
| |
קבוצת תמיכה?
כלומר קבוצת נשים שמברברות וכולן אומרות "אוהבים אותך X אוהבים אותך" ???
נו באמת...
למה צריך קבוצת תמיכה? תמודדו בעצמכן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 18:10 |
|
| |
קבוצת תמיכה זה לא בכדי שיגידו לי שאוהבים אותי אלא בכדי לדעת שאני לא לבד בסיטואציה...
אומנם אנחנו יכולות להתמודד בעצמינו אבל "שתיים(או יותר)זה תמיד ביחד
מפלס הציניות שלך עולה יקירי
לא כדאי קצת למתן? לפרגן? זה כיף תאמין לי!!
תוקן על ידי קיוטי1987 ב- 31/12/2006 18:12:34
|
|
|
|
|