|
|
| נשלח ב-10/5/2007 14:45 |
|
| |
נכון מאוד, מה גם שבהקלטה ששייכת למישהו אחר (ביגון) לא תמיד נתנת האפשרות לשיר סולו כמה פעמים ע"מ לבחור את הטוב מביניהם......גם לא תמיד אפשר לשמוע את ההקלטה עד שהשיר כבר כמעט מוכן ואז כבר אין כ"כ אפשרות לבצע תיקון....כך שכבר שההקלטה יוצאת סבירה זה לכאורה מספיק.......
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2007 15:08 |
|
| |
אתמול ראיתי את רווח בצופר...אלא מה שאני אקנה את הדיסק?
ומשום מה התעצבנתי על כל הסולנים, שהבמה כניראה לקחה להם את חוש המוזיקה...
בדיסק הם נשמעים יותר טוב...
ולדעתי גם ארי רוזנר שר בדיסק יותר יפה מעל הבמה..הם כאילו מתרגשים ושרים הרבה פחות
מאשר בקלטות....ואני מתכוונת בעצם לכולם..גם במופעים 26 ,25...בדיסקים זה נשמע יותר טוב.
וגריני, תעזבי אותי מהפסיכולוגיה שלך..למרות שהיא בחינם..ס'תכלי על השיר ואני תפילתי ברווח...
הקהל שם רק הרס לארי והוא התחיל את השיר מאוחר כשביגון עוזר לו ברקע....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2007 15:40 |
|
| |
גרייני, יש המון בדברייך. זה הדבר היחיד שגם אני הצלחתי לחשוב עליו. אבל זה דבר נורא מוזר.
דנינו, אני חושבת שדווקא כשזה מוקלט יש יותר אפשרות להוציא משהו יותר טוב. יש בזה יותר אפשרויות לשינוי ושיפור...
ו-נאן, את "ואני תפילתי" הוא שר במיאמי 29, הוא אומנם קצת פישל שם, אבל זה עדיין לא אומר כלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2007 21:45 |
|
| |
והשיר ברווח...זה פלייבק??
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2007 22:19 |
|
| |
איזה שיר???
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2007 07:26 |
|
| |
ואני תפילתי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2007 18:29 |
|
| |
הוא לא ברווח בכלל...........הוא נמצא במיאמי 29 ובדיסק "משיח" כמובן.........
ריבי,בהקלטה של שיר יש כ"כ הרבה עיבודים, מיקסים וגימורים לעשות שרוצים רק שהסולו יצא נורמאלי ותו לא.....אם נשאר זמן לתיקונים אז אדרבה עורכים תיקונים במידת האפשר....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2007 18:32 |
|
| |
אופס...טעות שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2009 18:17 |
|
| |
הוא שר ממש במבטא ישראלי!
הוא ישראלי במקורו?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 13:29 |
|
| |
אם כבר האשכול הזה עלה, אז יש לי הסרטה מההופעה בארץ בתשס"ז, ארי רוזנר שר שם את ממקומך. אפילו שזה החלק הנמוך של השיר ואפילו שכבר נשבר לו הקול הוא שר את זה בכוונה גדולה ובתפילה, וזה יצא מרגש ומדהים, אני כל פעם בוכה מהקטע הזה.
(סתם כך אני אוהבת שילדים חושבים על מה שהם שרים ומכוונים במילים.)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 17:18 |
|
| |
"אפילו שזה החלק הנמוך של השיר"
סתם ככה, מי אמר שהחלקים הגבוהים של שיר יפים יותר מהנמוכים?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 18:40 |
|
| |
תהילה, אני לא זוכרת ספציפית את הביצוע ההוא שהיה בהופעה ל"ממקומך".
אבל ארי רוזנר היה אחד הדברים שגרמו לי בה להנאה. הקול שלו כבר היה ממש----- ובכל זאת... היה בו את הבשלות והבגרות של אחד שהיה במיאמי כבר כמה שנים ולא כמו חלקם שהיו יחסית טריים בה. בסה"כ, קשה להגדיר את אותם ילדים שהגיעו אז לארץ כ"מליון דולר". (אני זוכרת כשנגמרה ההופעה ויצאנו, אמרתי למישהי שהיתה איתי שכמה שכאן זו היתה הופעה של מיאמי ממש, ההופעה ביד אליהו היתה הרבה יותר מוצלחת. (גם הכרטיס אז עלה כמעט חצי פחות וגם ישבנו קרוב הרבה יותר...) אבל ארי היה הטוב ביותר מבינהם. ללא כל ספק.
|
|
|
|
|