בית פורומים אגודה אחת

נפתח חיידר חדש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/1/2007 09:30 לינק ישיר 

איש לומד

חוששני שפספסת את כוונתי.

אני באתי להביע חשש שמא אין בקשת האמת ההלכתית המטרה אלא בקשת פתרון למצוקות חברתיות, מאחר ומשום מה רוח הדברים, לתחושתי לפחות, נטתה לכיוונים שתיארתי. על כן אני שמח במחאתך. אכן אנשי תורה אנחנו, ועלינו ללכת לפי ההלכה, גם אם זה שונה מה"מקובל" או מה"דעת תיירה" הרווחת....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2007 14:59 לינק ישיר 

לא כל כך הבנתי על מה אנחנו מתווכחים, אני רק אמרתי שההגדרה ש"צריכה להיות סמכות רוחנית אלא שצריך להגביל אותה" יוצאת מנקודת הנחה שגויה, בגלל שבאופן בסיסי לא צריכה להיות לסמכות רוחנית להחליט כלום, חיידר או כל מוסד אחר מנוהל באופנים של בני אדם רגילים ומי שרוצה להוסיף את המימד הרוחני זה נפלא רק כשזה ייעשה במינון הנכון,
מישהו לא מסכים? מה לעשות... אין טעם לחזור שוב ושוב על אותם דברים,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2007 17:25 לינק ישיר 

טוב.                נראה שהנושא הזה אכן הגיע לידי מיצוי מסוים ננסה לפתוח אשכול נוסף בנושא של תכני הלימוד ושיטות הלימוד האפשריים למרות שהנושא כבר נידון לא פעם ננסה למקד את הדיון באופן כזה שאולי נוכל להוציא כמה רעיונות מעשיים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > נפתח חיידר חדש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.