בית פורומים שידוכי חרדים

בחור ישיבה עם 150,000 שקל ייקח בחורה עם 20,000 שקל? + שידוך מועכב בגלל...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/1/2007 00:01 לינק ישיר 

חכמה אחת, הכינוי שלך לא מתאים לך, אולי תשאלי את הוריך מה המשמעות של המילה "בחור פגום" ואח"כ תחזרי אלי עם חוות דעתך.

עוצר וחושב,  בחיי לא השפלתי את הוריי ב"ה ולא אעשה גם בעתיד בעז"ה.

מה פתאום שאני צריך לספר להוריי על הכספי.

סודי גורם להוריי עגמת נפש? אין כזה דבר.

בכ"א, הכסף לא חשוב כי בראש ובראשונה (לפי הגדרתם) אני זקוק לישועה ואכמ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2007 00:11 לינק ישיר 

חברמן,
אם אף אחד לא מכיר אותך פה או יכול להכיר אותך פה על פי פרטים
אין סיבה שלא תאמר..ככה יתאפשר לכולם לשקול את הדבר בצורה חדשה.
אבל בכ"א..שיקול דעתך קובע.

לגבי השאר.
לא אמרתי להשפיל.
וסוד שבגללו הם הוציאו הרבה דם ויזע שגורם לעוגמת נפש. יש כזה דבר.
בהצלחה בכ"א

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2007 00:34 לינק ישיר 

chouteng כתב:
חברמן100:

יש לך מום קל, שכנראה השדכנים וגם הבחורות יודעים עליו. אתה כנראה גם בחור מופנם יחסית, חושב ולא נסחף. (סבלני, לא לחוץ ולא טרוד ולא מדוכא, וגם מצליח להסתיר את הכסף וכו'.) כל אלו הן תכונות שלא עוזרות למציאת שידוך.

הכסף לא מעלה ולא מוריד כלום כי הרי אף אחד לא יודע עליו.

אז השאלה היא איך מוצאים שידוך לבחור מופנם עם מום קל? התשובה היא שזה לא קל. אני הייתי מציע לך לעזוב שדכנים, ללכת לאתרים של רווקים רווקות ולחפש שמה לבד. כך תוכל לפתח קשר מהתכתבות ורק אחרי שאתה מרגיש בנוח תוכל ליפגש עם הבחורה. בפגישה אחרי התכתבות יהיה לך הרבה יותר קל ליפתח. את המום תגלה רק אחרי שהבחורה כבר תכיר אותך איך שאתה. בצורה כזאת אני מאמין שיהיה לך סכוי הרבה יותר טוב לפגוש את המיועדת.

לבסוף אני חייב לציין שאני שואל את עצמי איך אתה מתכנן מראש לא לעזור להורים שלך? האם הם עשירים או שאתה אנוכי להחריד?

חברמן100
אני מצטער שאני מכניס משהו שלא קשור לאשכול
אבל זה מציק לי אני עוד לא עברתי על כל האשכול בשביל לכתוב לך
אני יעשה את זה מחר בעז"ה
ואליך צ'וטאנג
אתה שם לב שבכל אשכול שאתה יכול להכניס את זה אתה מכניס?
כל פינה ששאתה יכול לכתוה היכרויות ברשת אתה מכניס
כבר היה על זה אשכול ענק בנושא שרובם דיברו שם נגד
ואני חושב (לא בטוח) שגם אנשי חינוך חילונים לא ממליצים להכיר ברשת
ואני מעלה את זה פה ואני מבקש תענה לי באשכול נפרד
זה לא אמור להיות על חשבון חברמן100

קח את החיים באיזי
אם לא החיים יקחו אותך באיזי
חבר פורום "שידוכי חרדים"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2007 00:56 לינק ישיר 

אני מרחמת עליך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2007 01:11 לינק ישיר 

לדעתי אין כאן עניין לשכנע. אדם המחליט לא לספר להוריו על הכסף שברשותו, אם הוא מחליט כך אני בטוחה שיש לו סיבה,הוא מכיר את הוריו ויודע שיש להם כסף. הבעיה אצלינו (אני כוללת את עצמי) כשאנחנו שומעים על סיטואציה מסוימת אנו מייד מכניסים את עצמינו לסיטואציה ומנסים לפתור אותה לפי ידע העולם שלנו, לדוגמא, אדם הקורא את המקרה הנ"ל מייד חושב על המצב שלו, על הוריו שעומדים בקושי בנטל הכספי וכו'. 
כשאדם פונה עם בעייה מסויימת הוא לא מחכה שישפטו אותו, שיבקרו אותו, שירחמו עליו, שייעצו לו...
חשבו רגע!
כשאתם נתקלים בבעייה מסויימת ומספרים אותה לחבר, אתם מצפים לקבל תגובת ביקורת? בכל אופן כשאני מרגישה פגועה או עצבנית, הדבר האחרון שאני רוצה לשמוע זה שיפוט על משעשיי או שלילת רגשותיי. רחמים גורמים לי לרחם על עצמי ושאלות למינהם מכניסות אותי למגננה. אבל אם באמת מישהו מקשיב לי ומבין אותי, זה עוזר לי להתבטא ותוך כדי למצוא פתרונות בעצמי (כמובן שדרך אינטרנט אי אפשר להקשיב, אך לפחות כשאדם מספר על מעשה מסויים ואומרים לו לעשות אחרת, והוא בתגובה מתגונן ושוב מטיפים לו, זה חוסר הקשבה מבחינתי).
אומנם, אני מאמינה שיש כאלו שמספרים על בעייה וכן מחכים לעצות, כי לפעמים ישנם עצות שעוזרות.(למרות, שבינינו?  בתוך תוכינו אנו יודעים את הפתרונות ורוצים רק שיקשיבו לנו.) אך כשנותנים עיצה ורואים שהאחר מתגונן, צריך להבין שהוא לא מחכה לעיצה. 
- אני לא שופטת אף אחד, אני מבינה את הצורך להגיב כך, כי גם אנו קיבלנו תגובות כאלה ומקבלים תמיד, רק כדאי שנשים לב לתגובתינו ונראה שהם לא חוסמות את הצד המתבטא.

לחברמן  100! 
 אם הבנתי נכון, אתה כתבת שני נושאים, הנושא הראשון: נושא הכסף- כתבת זאת כעובדה יותר מאשר שאלה.
רק משהו אחד לא מובן לי, לפי הכותרת נראה שפנית בשאלה אם בחור שיש לו 150,000 ש"ח ייקח מישהי שיש לה פחות? ואחר כך הגבת למישהו במילים: "מבחינת הכספית, אינני הולך לפסול על הבחורה שאין לה כסף בבנק, כי היא ממילא תלך לעבוד כדי לפרנס את משפחתה".
אז עד כמה שהבנתי, הנושא הזה כבר סגור מבחינתך, לך יש 150,000 ש"ח, אתה לא מתכוון לשתף אף אחד, אלא רק אחרי החתונה,על מנת שתוכל להרשות לעצמך לקנות דברים שאתה רוצה.  ואתה מוכן להיפגש גם עם מישהי שאין לה כסף. 

בקשר לנושא השני: עד כמה שהבנתי,עקב בעייה חיצונית קלה השדכנים לא מציעים לך וזה קצת מתסכל, ניסית דברים רבים כמו: תפילה, צדקה וכו', ועדיין אין הצעות וזה מייאש. אך עם כל זה אתה לא נכנס לקדרות אלא מעודד ושמח.

עד כאן ניסיתי להבין אותך (עד כמה שיכולתי.) ועכשיו אביע את דעתי - אתה לא חייב לקבל!
ראשית אני מבינה את ההרגשה הזו, אני באמצע שנות העשרים ומרגיז אותי לראות את תפקודם של השדכנים, נראה לפעמים שיש להם מאגר בחורים ומאגר בחורות והם מתאימים רק על פי דברים כלליים בלי לחשוב, לי אומנם אין בעייה, אך עקב אמצעים כספיים דלים ממשפחתי, לפעמים הם מציעים לי בחורים עם בעיות או כאלה שבכלל לא מתאימים לסגנון שלי.
 אך אני כבר למדתי: לא לפנות לשדכנים כאלה. והכי חשוב: לפנות רק אל אבינו שבשמיים, ואני מאמינה שהתפילות לא הולכות ריקם. ובסוף הזיווג המתאים והכי טוב בשביל כל אחד, יגיע.

בהצלחה בכל! ושנשמע בשורות טובות!

תוקן על ידי המיוחדת ב- 14/01/2007 1:18:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2007 01:39 לינק ישיר 

wise,
לצערי שלא הצלחתי לרדת לסוף דעתך.

המיוחדת,
את צודקת במאה אחוז,

יש שני דרכים שאנחנו צריכים לעשות השתדלות,

1. להתפלל להקב"ה ולבקש את כל הבקשות שלנו הרי הוא אבא שלנו.

2. ללכת לשדכנים ולברר אם יש הצעות הגונות, שלמרות אני שומע המון תירוצים שלהם, תתקשר שבוע הבא, אני עסוק, אני כרגע בקו השני וכל ברבורי\דיבורי\פטפוטי סרק שלהם.. הרי אין עוד מה לעשות בלעדיהם..  

אני עושה את כל המאמצים כדי למצוא את זיווגי המהירה וכמובן גם לכם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2007 02:21 לינק ישיר 

בהצלחה!
המון סייעתא דשמיא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2007 03:52 לינק ישיר 

עוד לא הבנתי את הביטוי "סודיות מובטחת". מה הכוונה? שהשדכנים לא יגלו לאף אחד על המום שלך??
עדיין לא הבנתי, אם בפגישות, הבחורות יודעות או לא יודעות, על המום?

ואם אפשר לשאול... לאיזה זרם אתה שייך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2007 11:33 לינק ישיר 

בס"ד
שלום לך,

בקשר למצבך הבריאותי וכו' אין לי הרבה מה להוסיף אחרי 38 תגובות אני מאמין שאתה תמצא את זיווגך במהרה לכל אחד יש את האישה שלו וכל אחד צריך לעבור סך מסויים של פגישות....

נתנו לך מירב הצעות: לתרום, לומר 40 יום, פרק שירה, התקשר לשדכנים, אולי לפנות לאתרי היכרויות (אם זה הסיגנון שלך) וכו'....

אך דבר אחד איני מבין...

התחלת בסיפור על הכסף שלך והאם אתה יכול לקחת בחורה שאין לה כסף כשלך יש הרבה מאוד כסף, אני לא מבין ככה אתה ניגש לנישואין??? אתה מחפש כסף או בחורה???

כתבת:  "משתלם לי לקחת בחורה שיש לה גרושים? מאות אחדות? כמה אלפים?"

תגיד לי מה קורה לך? יש לך בעיה בריאותית ואולי הכסף הרב שיש לך יכול להוציא אותך מהבור (אולי) ואתה מחפש בחורה עם כסף, ואני לתומי חשבתי שמגיעים לכזה מצב כל מה שיש לבחור/ה בראש זה לקבל אדם טוב שמחת חיים נחמד וכו'....

ואני שומע כ-ס-ף???

תוציא לך מהראש את הכסף! יש לך כסף, והרבה, נו אז מה תודה לאלוקים שיש לך הרבה....

אספר לך על עצמי, לי בתור בחור לפני החתונה היה סכום כסף לא רחוק ממך, וחשבתי תמיד שברגע שאני אתחתן את הכסף הזה אני שומר למקרה שאני ארצה לעבוד באיזו עבודה (שהיה לי חלום עליה) וצריך בשבילה סכום להשקעה, והכסף הזה יהיה בשביל ההקשעה, ואני לא אצטרך ישר אחרי החתונה לקחת חובות.

מה יצא בסוף... לבחורה שהתחתנתי איתה לא היה כסף, והכסף שההורים נתנו לדירה לא הספיק ואת הכסף שאני חסכתי ברוב עמל ויזע (בביזבוז הרבה "בין הזמנים") הכל הלך להשלים את הסכום לדירה.

לאישתי היה 2000 ש"ח בחשבון! מה אתה אומר!
לא שמתי לב מישהו מהניקים זעק על זה שאתה מחפש בחורה עם כסף!!!

תתחיל לחפש בחורה ולא כסף, אולי יילך לך יותר בקלות!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2007 17:46 לינק ישיר 

אסיק קבל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2007 17:56 לינק ישיר 

טוב...

אז אני רואה שכל קודמי הגיבו...אמרו את כל הדעות...

אני חושבת שאסיק צודק!!!

א-אתה בחיים לא יכול לדעת עם מי את תתחתן!!ומי יהיה הזיווג שלך...

ב-הוא צודק שאמר שאתה מחפש בחורה עם כסף??!!כאילו מה???????הכסף הוא זה מה שעושה אותנו מאושרים בחיים???רק ה כ ס ף ???נכון שהוא עוזר ומאוד אבל זה לאאאאאאאאא מתכון לאושר בחיים!!היא יכולה להיות שיא העניה אבל לעשות לך את הבית הכי מאושר שיש...!ולא חסר כאלו בנות...ואגב אם אמרת שהבעיה שלך לא כ"כ מורגשת אז אני מאמינה שבחורה נורמאלית (שאולי גם לה יש איזה שהיא בעיה פיצית לא מורגשת...)לא תוריד אותך אלא להיפך...

ועכשיו בקשר להורים שלך אז...
אני לעולם לא הייתי מסוגלת לשמור כזה דבר מההורים שלי...ואמרת שאתה מממן לעצמך דברים?.אז מה???גם אניייייייי ואני לא מליונרית ואין לי 150,000 בבנק!אבל אם יכולתי להסתדר לבד אז לא ביקשתי מהם גרוש!ואתה כבר ברשות עצמך ומגיל 18 הם לא חייבים לדאוג לך אפילו על פי ההלכה וכל עוד אתה ברשותם אז כל מה שיש לך אז הוא שייך להם!!וחוץ מזה שכסף בא וכסף הולך...ושזה יהיה רק בבריאות ובשמחות...ואל תסתיר דברים כאלו מההורים אני מבטיחה לך שההורים שלך לא יבואו נגדך בסך הכל אתה הבן שלהם והם ירצו שהכסף שחסכת יהיה שלך לאחרי החתונה....רק שמחות ובשורות טובות בקרוב...אמן!!

נ.ב.

(אסיק גם לי יש רק 2000 ש"ח בבנק....)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2007 18:25 לינק ישיר 

לחברמן היקר...
אני רוצה לצטט לך משהו מהספר של הרב ארוש:
בכל ענין וענין אפשר לפעול ע"י רבוי תפילה
רבי נחמן מברסלב: בכל מקום שאני רואה חיסרון או שחא בתפללו בכלל על הדבר זה, או התפללו מעט, משמע שאם יתפלל האדם מספיק תפילות, יוכל למלא חיסרון....
 המשך להתפלל אולי עוד לא הגיע זמנך... לכל דבר יש זמן ומקום... והעיקר לא להתייאש.....!!
באתי לחזק ויצאתי מחוזקת....- יש לציין!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2007 20:40 לינק ישיר 

אסיק, אני מאד מצטער לומר לך שלא הבנת שום ושום מילה על מה שכתבתי, הייתי ממליץ לך לקרוא שוב שוב עד שתבין,

אני כתבתי במפורש שאני מחפש בחורה עם כסף?????? בחיייייייייים לא כתבתי את זה כנראה שהתבלבלת ביני לבין אחר, בסך הכל שאלתי אם משתלם לי לקחת בחורה שיש לה בקושי כסף?

ו...לא הייתי שוקל לפסול בחורה כאשר היא מרוששת או מפוצצת בכסף,  

יש לציין שאני מוכן לקחת בחורה שאין לה כסף ואני ידאג לכסות את כל הוצאותיה. 

הגזמת מדי שככל עוד אתה חושב שאני מחפש בחורה מפוצצת בכסף ואתה טועה בגדול ובענק!!!

תחשוב מעט לפני שאתה בא לכתוב לי דברים נכונים.

אגב,הכסף לא חשוב לי  (קצת הומור) והעיקר שאפנה למשרד הפנים ולחתום על תעודת זהות "נשוי" טרי.....

פרפר100, בראש השנה האחרון הייתי באומן, שפכתי את ליבי מול הציון וביקשתי מר' נחמן שיתפלל עלי על מציאת זיווג עוד השנה בלי עיכובים ותירוצים, אני מקווה שהוא ימלא את בקשתי.
(אני לא ברסלב ומתיידד עם כל יהודי ויהודי)

שיהיה לכם המשך ערב נעים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2007 22:16 לינק ישיר 

מה הבעיה? תחפש מישהי עם מום קל שלא מפריע לך המום..

למקרה שהתמונה לא פועלת בתור קישור לחצו כאןדוסי סטורי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2007 22:29 לינק ישיר 

בס"ד

אוי אתה כזה חמוד....

תקרא מה שכתבת : בסך הכל שאלתי אם משתלם לי לקחת בחורה שיש לה בקושי כסף? ...

משתלם לך??? למה שלא השתלם לך???

בגלל שיש לך יותר כסף???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחור ישיבה עם 150,000 שקל ייקח בחורה עם 20,000 שקל? + שידוך מועכב בגלל...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.