חברמן, האמת שביקשת בפתח דבריך שלא ירחמו עליך, אבל אני מרחמת עליך מכיוון אחר לגמרי. אני מרחמת עליך שאין לך סולם ערכים הגיוני ומוסרי. הגישה שלך זועקת חוסר בגרות וזה ניבט מכל משפט שכתבת. יכול להיות שהדברים פה חריפים, אך חברי פורום רבים כתבו לך ב"רחל ביתך הקטנה" ולא הבנת...
נשלח ב-18/1/2007 14:05
הקטע של הכסף.. אם לקחת בחורה רק עם 20 אלף שקל וכו'..
לא יודע אם זה קשור לבוגר או לא.
פשוט תפיסה כלשהיא צריכה להשתנות.
כסף לא נותן לך כבוד או הערכה בעיני אחרים. וכל שכן בפני עצמך.
לקחת בחורה עם 20 אלף שח זה לא ירידת רמה.
ישנה איגרת מאחד מגדולי הראשונים הידועים (סרקזם). קרא אותה.
לגבי ריאליות, בחורה לא בוחרים על פי כסף
כסף יכול להיות שיקול
יכול להיות נידון.
לא גורם הכרעת בחירה.
או לפי מה שאני רואה..נקודת פתיחה..
נשלח ב-20/1/2007 18:43
חברן, בכל אופן אני מאחל לך הרבה הצלחה במציאת בת זוגך לעתיד...
נשלח ב-20/1/2007 20:32
שבוע טוב,
אני משער שאף אחד כאן לא מבין בשאלה הראשונה ששאלתי ואין לי זכותלספר להוריי בעניין הכספים.
לפי מה שהבנתי שלאחותי (אין לה בעיות בגופה והתחילהלשמוע שידוכים) שיש לה 70,000 שקל בבנק והיא גם לא מתכוננת לספר להוריה עלהעניין הנ"ל ואני מאד מעריך וגאה בה.
ואין עוד דיבור בנושא הנ"ל. בכ"א, תניחו את השאלה הראשונהבצד,
אז... תענו לשאלה השניה
(העתק והדבק כמובן...)
אני בחור בן 25 ושומע שידוכים, בחור מעוכב ובקושי לא יוצא הרבה פגישות,
אני כבר משתוקק להתחתן, אך לצערי שכל בחורות שוללות אותי, מדוע? תשאלו אותן!
כמו שציינתי הנ"ל שאינני מעז לומר להם (שדכנים וכל אלו שמציעים לי הצעות שידוכים)
על עבודתי וסכום כסף בחשבוני שלמרות כך הן גם שוללות אותי
(הייתי בטוח שגם אתן שרואות את הודעתי הייתן שוללות אותי גם!)
תפנימו ותקראו היטב, תבינו ו...תגיבו,
נולדתי עם בעיה קלה שלא רואים עלי כלום, מדובר בגוף חיצוני ולא מחלות נפשיות ח"ו
(כל מוגבלים מעוכבים בשידוכים, מניסיון אישי)
איזה בעיה נולדתי? תשאירו אותו לשדכנים שיטפלו בנושא (בכל מקרה שהם לא יטפלו\יעזרו לי)
פניתי לכל השדכנים בארץ ובחו"ל על הצעה המבוקשת ו...השפופרת שלי רדומה ודממה.. בינתיים אין הצעות,
(לכל השדכנים\ות שרואים\ות את הודעתי, סליחה על "פליטת" כתיבתי מוגזמת,
מה עלי לעשות? להתפלל? התפללתי, לומר פרק שירה? אמרתי פעמיים, לתרום כסף? תרמתי מעל 15,000 שקל (חמש עשר אלף שקל) ללכת לקברי צדיקים? הייתי, להגיד תהילים? אני אומר כל יום, ללכת לרבנים? הלכתי הרבה..
ובמיוחד שיש לי קשר חזק עם הרב יעקב אדלשטיין שליט"א.
נו חסר לי משהו? אולי נולדתי להיות רווק לנצח?
למרבה המזל שאני בחור סבלני, לא לחוץ ולא טרוד ולא מדוכא,
אני בחור מבסוט ושמח לשמוע על חבריי בסביבתי שהולכים להתחתן בקלי קלות,
יש לכם משהו להגיד לי בנידון? כל דעתכם חשובה לי בתנאי שלא תתעוררו לי רחמים כי אני לא זקוק לרחמים.
הקב"ה קובע לכל אחד ואחד בזמנו ובעתו (זמני עבר מזמן...)
תרשו לי לאחל לכל מי שיצטרך ש..כל אחד ואחד ימצא את זיווג במהירה ובקלות (בן 18 לחופה, כבר אמרנו?)
שנתבשר רק בשורות טובות!
14 ימים חלפו (שבועיים) והשפופרת עדיין לא התעוררה...
נחיה ונראה....
נשלח ב-20/1/2007 21:16
תתקשר לשדכנים, תעורר אתה את הטלפון, אל תחכה שיתקשרו אליך...
חבל על כל יום שעובר!!
נשלח ב-20/1/2007 22:12
אין לי בעיה להוציא מאות שיחות ולקבל עשרות דפים חשבון...
אני כבר רשום בכל שדכנים ומתקשר בקביעות לכל השדכנים ולוודא אם הצעה הגונה?
אך מתברר לי ש..."בינתיים אין קצה חוט..."
אני עושה את כל המאמצים כדי להשיג זיווג...
לא ינוח ולא ישקוט עד שאכניס את עצמי לחופתי בעז"ה...
נשלח ב-20/1/2007 22:37
בס"ד
כמו שכולם אומרים לך תטלפן לשדכנים, ואם אין לך טלפונים אתה יכול להיכנס לאתר שלנו "מבט לשידוכים" שמה יש שמות של שדכנים...
בהצלחה.
נשלח ב-20/1/2007 22:56
תודה לך,
הדפסתי את רשימת השדכנים ע"י אתר מבט וכבר הספקתי להתקשר, ו..בינתיים אין הצעות רציניות, תאמין לי שאין על הקב"ה האחד והיחיד שיכול להציע לי שידוך הכי מוצלח שיש.
אני רק מחכה לו בקוצר רוח.
נשלח ב-20/1/2007 23:01
בבקשה, אם השידוך ייצא לפועל בגלל טלפון אחד שהופיע באתר שלנו "מבט לשידוכים" תודיע לנו..
נשלח ב-21/1/2007 00:03
חברמן.
אל תתייאש. תבטח בקב"ה שיש לו את הסיבות שלו לכל עיכוב ועיכוב.
לך זה בגלל מום קטן, ולאחרת זה בגלל סיבה שונה.
כולנו פה מעוכבים (כמעט כולנו), כל אחד והסיבות שלו...
אנחנו צריכים להתחזק ביראת שמים. לא לשאול "למה", אלא להאמין שכל מה שה' עושה לטובה הוא עושה. ובסופו של דבר, כשתזכה לזיווג שלך, תהיה בטוח שתגיד "היה שווה העיכוב הזה".
נכנסנו לחודש שבט (שיהיו בשורות טובות), יהי רצון שעוד החודש תיפגש עם הזיווג שלך. (אולי תתחזק קצת במשהו. קבל על עצמך חיזוק- בשבת, כוונה בתפילה, בברכות. תלמד שעה ביום בתענית... לא יודעת. תחשוב על משהו מעשי, בנוסף לכל הסגולות שאפשר לקרוא).
רק אל תשכח להזמין אותנו...
נשלח ב-21/1/2007 15:06
לכל חברי הפורום היקרים,
מה דעתכם לתת לי רשימת טלפונים של שדכנים שמתעסקים בשידוכים לבחורים מוגבלים\נכות וכ"ו..
ואשתדל לשוחח עימם אם יש להם הצעות רציניות מאחר ואני מתקשר לכמה שדכנים שאין להם הצעות בשבילי כי הם מתעסקים בשידוכים לבחורים\בחורות שנולדו ללא בעיות (כי זה מקל עליהם לזריז את העניינים שלהם כי הם רוצים כסף כסף כסף ובשבילי זה מעכב אותם ואין להם מצב רוח בשביל לעזור לי)
אסייק, בקשר לשדכנים באתר מבט לשידוכים, יש חלק בהם שאינם מתעסקים בעניין,
עלה בדעתי להתקשר למנהלות סמינרים ולברר אם יש בחורוות שנולדו עם בעיה קלה שהתחילה לשמוע שידוכים ואני זקוק למס' טלפונים של אחת המנהלות של סמינר מסויים, יש לכן?
הייתי בטוח שכמה בחורות כאן לומדות\למדו בעבר מאחת הסמינרים ואשמח לקבל ממכם את מס' הטלפון של סמינר שבה למדתן.
תודה על שיתוף הפעולה.
נשלח ב-21/1/2007 16:29
בהמשך לכל המגיבים לפני, לא הבנתי מה הסיפור? מה זה 150,000 שקל? נראה לי שלהתחיל את החיים צריך קצת יותר מזה, תשאלו כל אברך שמחתן את בנותיו כלילות המעלות, האם מישהו מסתכל לכיוונו עם סכום כזה.
בכל אופן בהצלחה רבה ושנשמע ונתבשר בשורות טובות בקרוב.
נשלח ב-24/1/2007 23:13
למרות שלא ציינת אפילו את מהות המגבלה אפשר להבין שהיא לא משמעותית
לכן למרות שבשידוכין זה משפיע כי פשוט לא נפגשים אני מציעה שפשוט תנסה להפגשבלי שדכנים ואז אחרי זמן תספר לבחורה.
נשלח ב-24/1/2007 23:25
מור אם חברמן מגדיר את עצמו בחור חרדי רציני (המעונין בבחורה דומה) איך הוא בדיוק יעשה זאת? על אף שאני מסכימה איתך שלגביו זה אכן פתרון המגבלה "תחליק" יותר אם הוא יצא ללא תיווך שדכני.
נשלח ב-25/1/2007 00:07
לדעתי זה סביר מאד שבחורה חב"דניקית תרצה דוקא בחור חב"דניק כייון שהם ציבור מאד מסוים
וזו ממש השקפה ואורח חיים שזהו דבר שזוג בוחר לעצמו וחייב להגיע להסכמה כדי לבנות בית יציב וחזק.
שיהיה לשניכם לבריאות וששניכם בקרוב כבר תהיו נשואים.