ראיתי השבוע בעיתון משפחה מודעה של "שוש תשיש" שידוכים לבעלי רקע רפואי גופני,
02-5382076
בקשר למספרי טלפונים של סמינרים אני לא חושבת שזה אתי לעשות דבר כזה
נשלח ב-27/1/2007 20:32
שבוע טוב,
אויש, שאני יתחתן עם בחורה שעברה במחלה נפשית מסויימת?
הם (שוש תשיש) בכבודם ובעצמם לא המליצו לי להתחתן עם אחת מהן שעברו במחלות, (איני רוצה לחשוב להתחתן עם אחת שהחלימה מהמחלה מסויימת ובבוא יום המחלה יחזור בה וכל חיי מושפלים חלילה) בכ"א, נולדתי עם בעיה קלה קלה מאד בגוף חיצוני ואין לי שם בעיות בגוף פנימי ובחיייייייי לא הייתי בבית חולים, כי זה עושה לי צמרמורת.
בקשר למס' טלפונים, אינך חייבת לי דבר.. תעשי מה שבא לך, אמי הצליחה להשיג את מס' הטלפונים של מנהלות של סמינרים ברחבי הארץ.
נחיה ונראה.
ד"א, חברי בילדותי (בחור בן 25 נמוך בגובהו 1.35 ושמן) התארס בשעה טובה ומוצלחת עם בחורה רגילה(?) בת 20.. פשוט לא האמנתי לשמוע על כך וכולי מאושר ממנו.. אחלה בחור שבעולם!
נשלח ב-27/1/2007 20:41
טוב, רק ניסיתי לעזור!!!
מבטיחה...
נשלח ב-27/1/2007 20:49
תודה.. תודה.. עדיף מאשר כלום.
לא חובה לכל אחד לעזור ועזרת לי טיפה וזה נותן לי טובה גדולה, שוב תודה.
נשלח ב-30/1/2007 09:42
חברמן,
גם אני הייתי בשידוכים המון זמן ונתקלתי בתופעות דומות שאין להם שום הסבר הגיוני ... ורק אחרי שהתארסתי הבנתי שזה היה חסד ד' שהכניס לבחורים מסויימים כריזות לא ברורות כדי למנוע עוגמת נפש מיותרת מבחורות שאינם מתאימות להם,
מספיק פדיחות, אכזבות ועוגמות נפש יש כשנפגשים עם בחורים\רות שנראה שהדרישות שלהם הגיוניות ומתאימות לצד השני.... אז ב"ה שהקב"ה דואג למנוע מראש כמה כאבי לב נוספים בדרך הארוכה אל החופה...
נשלח ב-30/1/2007 16:07
ברקת,
חיכיתי לתגובה כזו.
כל הדרישות/כריזות/קיבעונות ודומיהן,
הם בסה"כ מסננת מצויינת של הקב"ה.
כך יש לנו לחפש בחור/בחורה מתוך מאגר יותר קטן.
מקוה שהובנתי.
חבר'ה,
אמונה אמונה אמונה אמונה ורק אמונה!!!!
נשלח ב-31/1/2007 07:59
חברמן,
רק רציתי להוסיף שאין לך מה לדאוג בקשר לחבדניקית-
אם הרבי עוד חי- כנראה שגם החתן שלה חי וקיים....
נשלח ב-25/5/2012 14:18
.
נשלח ב-28/5/2012 00:12
אסיק בשביל מה להקפיץ..? לפחות תעדכן אם השאלה של הבנאדם עדיין רלוונטית או שהוא כבר ממזמן נשוי באושר..
נשלח ב-31/5/2012 20:59
במקרה ויש מחלה כל שהיא כדאי לומר מוקדם מאשר מאוחר. אחרי החתונה יש סיכוי שאשתך תתרגז כשתשמע מה הסתרת ממנה. אולי לא לספר בפגישה ראשונה אבל לספר. שידוך זה מלאכת שמים, בזמננו קרי געלט