| נשלח ב-5/2/2007 22:39 |
|
| |
פרקליטה!!!!
נו, מה עם הפרקליט??? יש חדש??
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 14:26 |
|
| |
היי חבר'ה..
הבחורצ'יק ואני נפגשנו עד כה 3 פגישות.. היום זו הרביעית.
יהי רצון שבמידה וזה יהיה זה אי"ה שנזכה להקים בית בישראל על אדני התורה והיראה.. עוד השנה במהרה בימינו אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 15:47 |
|
| |
למען הסדר הנורמלי, הטוב והישר, אני אברך (בשם כולם) ואת תעני אמן.
יהי רצון שבמידה וזה יהיה זה אי"ה, שתזכו להקים בית בישראל על אדני התורה והיראה.. עוד לפני פסח במהרה בימינו אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 16:48 |
|
| |
תודה א_ב_ג_ד גם אני מצטרפת לאיחולים... :)
תאמינו לי שאני רוצה להתחתן יותר מכל דבר אחר בעולם...
אבלללל לא בכל מחיר...
ועל כן, אני מאחלת לעצמי שאם הבחור הוא הזיווג שיילך מהר... ואם לא... שיילך מחר לדרכו.. :)
בהצלוחי לכולנו ושנתבשר במהרה עוד החודש רק בבשורות טובות!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 17:25 |
|
| |
כיון שאני חושב שתמיד עדיף להגיד דברים ישירות אז אני אומר שכל הסיכויים הם שהשידוך הזה לא ילך.
אני גם מאד רוצה לטעות... אולי הפעם זה יקרה לי...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 18:52 |
|
| |
עוד פעם את מאחלת לעצמך בפורום? תני לאחרים לאחל לך
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 18:58 |
|
| |
צאוטניג
איך אתה עושה את זה? אם לא מדובר במשהו שידוע לך על המשודך ולנו לא, או ביכולת אינטואיטיבית כשלהי, אז וותר על ההסבר למרות המצווה להגיד דברים ישירות.
לכל אדם יש אדם מקביל בבני המין השני ובכל שלב ומצב בחייו - אולי למעט מקרים בודדים שמומלץ מאוד לאדם להשתנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 20:58 |
|
| |
או איך שלא יקרא שמך...
מי שמך??!!!! מי שמך להחליט מי כן? מי לא? אני אפילו בתור דעה לא הייתי מעלה זאת על הכתב...
הכל לטובה!!!!!!(=
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 21:15 |
|
| |
פרקליטה, שה' יהיה בעזרך להגיע להחלטות הכי נכונות!
צאו'
למה החלטת? ובכזו חדות...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 21:33 |
|
| |
לכל המגיבים:
אני לא יודע שום דבר לא על המשודך ולא על המשודכת מעבר למה שכתוב בפורום. מדובר לגמרי באינטואיציה שמתבססת על מה שהפרקליטה כתבה באשכול זה ובאשכולות אחרים. הסיבה למה שכתבתי את זה, כי בהנחה שאני טועה, אז טעיתי ואני מתנצל. אבל לדעתי אני צודק. ואני חושב שתמיד מאד חשוב לתת לאנשים לראות איך הם נראים, אולי זה יגרום להם לחשוב קצת. לפיכך כתבתי מה שכתבתי. התלבטתי רבות, וידעתי גם שאחרים יסתכלו עלי לרעה בגלל מה שכתבתי, אבל עשיתי את זה רק מתוך תקוה שאולי מישהו אפה שהוא יתחיל לחשוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 22:07 |
|
| |
מה דעתך על הודעה אישית עם הסבר? נדמה לי שזה היה גם מתקבל יותר וגם יעיל יותר.
ובכל אופן, נדמה לי שיש לך קושי בהבנה בסיסית של אנשים אחרים, קושי שבא לידי ביטוי כבר בכמה הודעות. לא כל מה שטוב לך הוא טוב לכולם, לא כל מה שלא מתאים לך הוא לא מתאים לכולם. בני האדם שונים, ונועדו להיות שונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 22:13 |
|
| |
אני עדין לא הבנתי.
מה גורם לך לחשוב...להחליט כך?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 23:01 |
|
| |
א_ב_ג_ד:
בהודעה אישית אני מטיף. אף אחד לא ביקש ממני ליכנס לה לפרטי ולהגיד לה את הדעות שלי. בהודעה באשכול, אני מביע את דעתי בצורה בוטה. עוד דבר, בהודעה באשכול, אפשר לקבל ביקורת, בהודעה פרטית פחות אפשרי. עוד דבר, בהודעה באשכול, אפשר לאחרים ללמוד לטוב או לרע איך להתנהג או לא להתנהג משא"כ בהודעה פרטית.
אני מודה שיש לי קושי להבין אנשים. זו רק אחת ממכלול הבעיות שיש לי. אולי מתי שהוא אלמד להבין את האנשים יותר טוב.
wise:
אני אכתוב מה שגרם לי לחשוב כך, למרות שאני יודע שכולם יקפצו עלי ויגידו שאני לא מבין כלום. אז אומר את דעתי, אבל לא נראה לי שאגיב לתשובות, חוץ עם הן ממש לעניין.
הפרקליטה אומרת שהיא כבר עומדת לקראת הפגישה הרביעית. בשלב הזה אמורים לשרור רגשות חיוביים בין הבחור והבחורה, והפגישות מכאן ולהבא, הן יותר על בסיס בדיקת נתונים יותר עמוקים, ולראות אם זה מתפתח עד הסוף.
עכשיו נעבור לדברי הפרקליטה.
"יהי רצון שבמידה וזה יהיה..."
אני מרגיש פה הססנות קצת.
הפרקליטה ממשיכה:
"תאמינו לי שאני רוצה להתחתן יותר מכל דבר אחר בעולם... אבלללל לא בכל מחיר..." ה"אבלללל..." אומר שהיא מרגישה שיש פה "אבלללל" גדול.
כיון שהפרקליטה כבר הודיעה באשכולות אחרים מה היא חושבת מעצמה, קשה לי לראות אותה מוותרת כשיש "אבלללל" כזה גדול.
הפרקליטה ממשיכה:
"ועל כן, אני מאחלת לעצמי שאם הבחור הוא הזיווג שיילך מהר... ואם לא... שיילך מחר לדרכו.. :)"
בהנחה שאכן יש פה רגשות חיוביים, אני שואל את עצמי איך היא רוצה שהוא ילך מחר לדרכו? כמובן ששידוך שלא עובד אז צריך ליפרד, אבל בכל זאת הניסוח קצת צורם לי. ועל כן אני מניח או שהיא באמת לא מרגישה משהו כלפיו, או מצד שני, שאפילו אם היא מרגישה, אם זה לא זה אז היא לא רוצה אתו קשר בכלל. שתי האפשרויות לא מבשרות דברים טובים. אם הפירוש הראשון הוא הנכון, אז יש פה מקרה של בחורה שנפגשת עם בחור כבר שלש פעמים ואין פה רגשות אבל יש פה "אבלללל" גדול. אני לא רואה אותה מתארסת במצב כזה. אם הפירוש השני הוא נכון, אז יש פה בחורה שמוותרת בקלות יחסית על קשרים רגשיים. לוותר בקלות על רגש אומר שהיא לא מתקשרת בצורה עמוקה. כיון שיש פה "אבלללל" גדול, אני מניח שלא יהיה לה את הרצון להתארס בנסיבות האלו.
עד כאן הניתוח שלי. ועכשיו כולכם מוזמנים להגיד לי כמה אני טועה, לא מבין, לא בסדר וכו' וכו'.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 23:15 |
|
| |
צאוטינג.
למה לא להניח בפשטות שהיא קיימה את המלצת חכמים שלא להתפלל שפלוני יהיה הזיווג שלה אלא להשתמש בלשון תנאי?
ועוד משהו:
להגיב באופן בוטה ולהגיד דברים ישירות אלו לא תמיד מעלות. לפעמים הדברים עלולים להיות שגויים או לפגוע. אפשר "להטיף" או שבעצם עדיף להעיר בעדינות את תשומת הלב בהודעה אישית מכובדת. גם כנראה שאף אחד לא למד ולא הבין מה רצית בהודעה ההיא.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2007 00:43 |
|
| |
פרקליטה??
מתי הספקתם 3 פגישות??? אצלנו זה פגישה אחת בשבוע...
בכל אופן, יהי רצון שאם זה זה- שיבוא מהירה, בלי עיכובים ובלי יצר הרע
ואם זה לא זה... שילך מהר בלי מריחות ומשיכות מיותרות
ושהפגישה הבאה תהיה עם הזיווג האמיתי שלך!
קוטג',
לדעתי, גם אם אתה חושב מה שאתה חושב... היית יכול לתת את ההסבר שנתת, מבלי להביע דיעה כה שלילית ונחרצת (יכולת לוותר על ההודעה הראשונה לדעתי, ולהסתפק במה שהבנת מהפרקליטה). בכל זאת, אנחנו פה כדי לעודד ולא כדי לבעס.
וגם אם מטבעך, אתה אדם בוטה... תעבוד על המידות שלך
|
|
|
|
|