|
|
| נשלח ב-4/2/2007 19:55 |
|
| |
יש בזה משהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 20:30 |
|
| |
לא התכוונתי שהייתי רוצה שישארו ילדים לנצח...
אני פשוט לא רואה שום נחמה בזה שיש ילד אחר חדש במקום זה שיוצא.
זה אולי מאד נחמד שעוד מישהו מצתרף למקהלה אבל זה לא משהו שאמור להוריד מהאכזבה על ילד מסוים שעזב.
אולי אני טועה, אבל בכל אופן זו דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 21:35 |
|
| |
קשורה למה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 21:56 |
|
| |
לדיון... עזבי... דרך אגב, מחר ההופעה בהאזינו, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 22:16 |
|
| |
כן אבל..
זה נחמד שמישי כאן אמרה שממשיכים להעריץ גם כאלו שעזבו את המקהלה,
אבל איך בדיוק יודעים עליהם משהו?
א"א להתעדכן בחייהם בצורה שוטפת כמו שהם במקהלה..
הם נעלמים, ואז בום טרח מתחתנים פתאום כשהם בגיל 19.
תכ'לס, הם חרדים קטנים? או דתיים לאומיים?
|
| נשלח ב-4/2/2007 22:27 |
|
| |
גם וגם.
מיאמי היא לא מקהלה של מגזר כלשהו והילדים מתקבלים לפי כשרונותיהם ומידותיהם.
אמנם כולם מופיעים עם כיפות שחורות כי זה תלבושת אחידה, אבל במיאמי 26 ניתן לראות שחצי מהמקהלה הם "כיפות סרוגות".
ועוד דבר: ירחמיאל, שהוא "ליטאי" אמיתי, טס עם המקהלה להופעה של "משיחיסטים". מה שמוכיח שכל החלוקה המגזרית הזאת זו בסך הכל פוליטיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 22:30 |
|
| |
ועוד משהו. למיאמי יש מאות בוגרים, זה מיותר וגם מטופש לעקוב אחרי החיים שלהם, אלא אם כן הם קשורים במישרין למקהלה גם היום.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 22:39 |
|
| |
א. לא תמיד הצורה והצבע של הכיפה מסמלים את הפנימיות. ב. אפילו שזה היה יכול להיות מענין ( ואפילו מאוד...) לדעת מה עם חברי המקהלה הישנים והטובים, במקרה שהם לא רוצים שנדע, ולא מפרסמים את עצמם- זו מן חדירה לפרטיות, לא? (אבל שאול, יוסי, שמחה וג'ורדן יכולים לחלום שיעזבו אותם כ"כ מהר... )
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 22:54 |
|
| |
מוריסון, תקשיבי משהו...
אנחנו לא "עוקבים" אחרי הבוגרים של פרחי מיאמי ובהחלט לא מעניין אותנו מה הם עושים בשעות הפנאי והאם הם מקפידים על תרי"ג מצוות...
אנחנו בסך הכל מסתובבים עם עיניים ואזניים פקוחות וכשמישהו פתאום אומר "מרדכי ליבוביץ" אז מיד נדלקת לי נורה אדומה שמהבהבת "פרחי מיאמי"... או באינטרנט פתאום צץ לו שם מוכר והמידע משתמר במח וכך נוצר מאגר מידע על כל מיני בוגרים.
אבל כאמור, רוב הזמן זה לא שהולכים לחפש מידע עליהם... כמו שאמרה שני, יש בכך חדירה לפרטיות.... לכן צריך לדעת איך להלך בין הטיפות.
חרדים קטנים או דתיים לאומיים?
לומר ת'אמת? "חרדים קטנים" מצלצל לי אנטישמי משהו... ו"דתיים לאומיים" זה לא מושג שקיים באמריקה שרחוקה מאוד מלאומיות ישראלית.
הם בדר"כ מגיעים מהמשפחות היותר מודרניות של החברה החרדית האמריקנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 23:03 |
|
| |
יותר נכון "כיפות שחורות" ו"כיפות סרוגות" אפילו שבארה"ב החלוקה קצת שונה מאשר בארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2007 15:07 |
|
| |
שני, ההופעה תתקים בשבוע הבא, ביום ראשון. (עד כמה שזכור לי.)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2007 15:44 |
|
| |
סליחה, טעות שלי...  יושר... זה בסדר... 
|
|
|
|