בית פורומים באבוב

"הקול החרדי": אברהם ראוויץ ביים רעבין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/2/2007 12:13 לינק ישיר 
"הקול החרדי": אברהם ראוויץ ביים רעבין

אברהם ראוויץ פון דגל התורה פארטיי איז געווען ביים רבין די וואך. "הקול החרדי" אליניע פון נייעס אין ארץ ישראל (050-80018181) האט גערדט מיט הרב ראוויץ בשעת ער איז ארויס פון רעבי'ן. אזוי האט דאס אויסגעהערט:

שלום, כפי שדיווחנו בשבוע שעבר, יו"ר דגל התורה הרב אברהם רביץ יצא לארה"ב כדי לגייס כסף לתוכניתו החדשה להגדיל את המשכורת (?) לאברכי הכוללים. אנו עוברים לדבר עם הרב רביץ היישר מניו יורק.
- ערב טוב הרב רביץ.
- שלום וברכה לך ולכל...
- הרב רביץ, אתה יוצא עכשיו מביקור אצל כ"ק האדמו"ר מבאבוב. רצינו לשאול, מה התוצאות של הביקור? האם אתה מגלה התעניינות והבנה לתוכנית?
- הביקור אצל האדמו"ר מבאבוב, היה באמת משהו מיוחד, גיליתי אדם.. טוב, אינני יודע אם אפשר לומר כך על אדמו"ר, אבל כליטוואק אני יכול לומר, מדובר פשוט באיש מתוק וחביב. אני רוצה לומר לך, הוא יהיה מנהיג, הוא מנהיג גדול לקהילה שלו, הוא בקשר מאוד חם. דיברנו על הרבה עניינים הנוגעים לארצינו, אני מאוד מקוה שהשפעתו תהיה גדולה, אחרי שהוא יגמור לבנות את החיים שם. יש לו קהילה מאוד מיוחדת וחשובה, ואני תולה בזה תקוה גדולה.
- הרב רביץ זה היה בהקשר לביקור אצל האדמו"ר מבאבוב חתן האדמו"ר מבאבוב זכר צדיק לברכה. עכשיו בהקשר לתכנית שלך, האם יש תוצאות?
- בלה בלה בלה בלה.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > באבוב > "הקול החרדי": אברהם ראוויץ ביים רעבין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext