בית פורומים שידוכי חרדים

מישהו מכיר סמינר "אפיקי דעת"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/2/2007 15:15 לינק ישיר 

כנראה שלכנס הציבו להם תקנון.
מי שרוצה, שיאמין.
מי שלא, שלא יאמין.
אני את מה שראיתי ושמעתי (ממקור ראשון-בנות שלומדות שם סיפרו מה הם עשו), כתבתי. שום דבר לא המצאתי.
וסתם אגב, ממש לא ניסיתי להכנס לשם....
סמינר אחד רציתי, לשם שלחתי טופס ולשם התקבלתי ושם למדתי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2007 15:19 לינק ישיר 

וחוצמיזה, שים לב על מה אתה מדבר. על....
החיצוניות.
אתה ראית רק איך הן ניראו ואיך הן דיברו.
הכל הצגה. -ליד הורים ומורים, איך לא?!
אני דיברתי בעיקר על מעשיהן והתנהגותן,
כשאין על ידן יראת אנשים למניהם. על....
פנימיות.

- הבדל משמעותי -

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2007 19:17 לינק ישיר 

בס"ד

אני לא מבין!

נניח שהם כאלו בנות "נוראיות"...
מה העניין שלך לכתוב את זה? כדי שכולם ידעו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2007 21:37 לינק ישיר 

סליחה, אבל אני מוחה בכל תוקף!!!

בתור אחת שלמדה בסמינר 6 שנים מלאות חוויות הרצאות ושיעורים מרתקים ורק נתינה מצד ההנהלה וכמובן- שאני מכירה את כל הקישקעס של הסמינר אני יכולה להעיד שכל מה שאת כותבת (חוץ מהיותו הוצאת שם רע למהדרין) הוא ע"ב הכרות שטחית בהחלט.

את מכירה את הדוג' הידועה שכששותלים זרע באדמה- קודם הוא צריך להרקיב לגמרי ורק אז הוא יכול לגדול ולצמוח?

אמנם יכול להיות שהבנות שבסמינר בשנות התיכון יותר מודרניות ופתוחות ואפי' יש פריחות- כמו בכל מקום אגב.. אבל כל הזמן זה מלווה ברצון אמיתי להשתפר ולהתקדם ולעלות- ורוצות רק עוד שיעורים ועוד הרצאות- כמו זרע צמא שרק רוצה לשתות עוד ועוד..
ואז, בסופו של דבר כשמשתנים וגודלים  וכבר רואים את הפנימיות המדהימה שלהם גם מבחוץ, זה הכי אמיתי שיש!! רק מה שנקנה בעמל ובהשקעה רבה יכול להקרא שלי באמת!! לא כמו סמינרים רבים וגדולים שהבנות שם אולי ניראות צדיקות מבחוץ, אבל מה שהולך בפנים- מצב מזעזע.. והם ניראות כך רק בגלל המה יאמרו ומה יגידו.. ולא בגלל שזה באמת מה שהם מאמינות בו.
אז נכון, יכול להיות שבינתים הם ניראות איך שהם, אבל מכאן ועד השמצה- הדרך ארוכה. אם היית מכירה באמת את הסמינר- היית שוקלת כל מילה שלך אלפי פעמים. ניראה לי שיש לך כאן אינטרס אישי ביותר. וג"כ שב"א נמדד לא רק באיך הוא ניראה ואיזה סמינר הוא לומד- אלא גם במידות וקיום המצוות- שאחת מהם היא שמירת הלשון.אהמממ אהמממ  רק לתשומת ליבך...
וחוצמזה, שפותח האשכול ניראה לי שרצה לברר על בת בי"ג י"ד- בגיל שכבר בנו את עצמם והם בנות איכותיות ונפלאות ומדהימות יותר מבכל מקום אחר!!!

נ.ב. פתחתי את הניק הזה רק כי כ"כ עצבן אותי מה שכת' פה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2007 01:29 לינק ישיר 

שיעצבן אותך עד מחר.
(^^סליחה על העוקצנות^^)

לא אגיב להודעתך, מכיוון ש:
שאלו מי מכיר, ועניתי.
זו דעתי ע"ב מה שראיתי.
וזה לא לדיון.

ובזה, אני מקוה, תם העניין.
ואגב, באמת שאין לי שום אינטרס.
יש לי משם אחלה חברה.
ועוד משהו קטנטן,
כל מה שאמרתי, אושר לי ע"י מורה מבפנים.........................
אני מקוה שהנקודות הספיקו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2007 03:26 לינק ישיר 

חכמה_אחת,
סתם הכפשות.
לא שאני קשור לשם איכשהו, אבל ש90% מהסמינר זבל, זה שטויות שאין המסך סובלם.(לפחות לא המסך שלי)
האמת כשמסתכלים על האשכול הזה מתחילה ועד סוף, הוא נראה מכוון מטרה כלשהי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2007 14:46 לינק ישיר 

אם תקראי טוב את מה שכתבתי תראי שהסכמתי שיש שם קצת פריחות, אבל מכאן ועד להכליל את כל הסמינר- גוזמא אחת ענקית.
וחוצמזה לא ידוע לי שקוראים למפעל ע"ש מוצרו הלא מוגמר, אלא דווקא על מוצרו המוגמר...

בכל אופן, אין טעם לוויכוחי סרק האלה, שהרי אי אפשר לשכנע בן אדם אלא א"כ הוא מוכן לשמוע.
שיהיה לך יום טוב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2007 14:55 לינק ישיר 

- אמנע מלהגיב -
ומצטערת באם נגרם למישהוא/יא צער כלשהו.
בין בעקיפין ובין במישרין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2007 14:57 לינק ישיר 

סתם אגב, חכמה_אחת,
כמה בנות את כבר מכירה ב"אפיקי" שאת מדברת כאילו את מכירה את כל הפנוכו שלו...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2007 16:51 לינק ישיר 

חכמה1 למה להמנע מלהגיב?

אם את באמת חושבת שאת מכירה 90% מהסמינר שתפי אותנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2007 01:54 לינק ישיר 

את כל שהיה לי לומר על הסמינר, אמרתי.
לכן לא אגיב יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/3/2007 02:21 לינק ישיר 

חכמה אחת.
בתור אחת שלמדה שם ולא מרצונה בכלל אלא מחוסר ברירה, אני יכולה לומר לך שאני לא אוהבת את המוסד ולו בגלל שהלכתי לשם מחוסר ברירה! ולא כי הבנות לא לרוחי או כי ההנהלה לא טובה או כי הבנות מידי מודרניות. פשוט כי לא רציתי ללמוד שם ושם אני למדתי בסופו של דבר.

1. אין לי מורך שתדיבי ואפילו הייתי מבקשת ממך לקרא בלי להגיב רק דעי שיש עוד דעות ואל תשללי את הדעות של השני כי הם סותרות את דעותיך.
2. סמינר אפיקי דעת הינו אחד הסמינרים הטובים ביותר מבחינת איכות הבנות. (ואני מדברת על בנות בכיתות י"ג, י"ד). זהו הסמינר היחיד שלבנות איכפת מהאישיות שלהם, מהמראה שלהם, מהרמה הרוחנית שלהם, ובכלל הם מבקשות את הכל מעצמן כדי להתחזק. תראי לי עוד סמינר שהבנות מגיעות 4 פעמים בשבוע להרצאות כשהם לא על חשבון הלימודים אלא על חשבון אחרי הצהריים שלהם.
3. באפיקי דעת התלמידות מגלות את הערך העצמי האמיתי שלהם מעצמם ובשבילהם מתוך רצון ללמוד לדעת ולקיים.
4. לי אישית יש קשר ישיר עם המנהלות ועם 4 מורות (שמרתי על קשרים איתם) ואין לי מושג מי האיש קשר שלך אבל כל אלא שיש לי איתם קשר חושבות ממש ההיפך ממה שאת כותבת על הסמינר פה!
5. את הרי לא לומדת שם ולא למדת אז מה איכפת לך לשתוק או לכל הפחות לא ללכלך את השם שיש לו? כנראה שיש לך נגיעות בדבר. את כנראה למדת באחד הסמינרים הגדולים שדמם עולה כשסמינר קטן ויחסית חדש מצליח יותר מהם...או לחילופין למדת בסמיר המתחרה "מעלות" שם השנאה לאפיקי דעת גלויה לכל ומועברת לבנות. למה? כדי שאלו יפגינו שנאה והשמצות כנגד המתחרה שלהם-גועל נפש.
6. מה שאת כותבת פה הינו בגדר "כי באפם הרגו איש" והוצאת שם רע למהדרין.
7. למיותר לציין שיש נימה של שחצנות והתנשאות בדבריך.
8. הבנות בסמינר ובתיכון לא קיבלו שום תקנון לקראת כנס העשור שלהם!
את מדברת שטויות ואפילו לא חושבת לבסס אותם. ואם לא  די בזה שהבנות אמרו לי, שאלתי את "אנשי הקשר" שלי ואמהות לבנות.
9. רק לתזכורת אני לא פטריוטית של אפיקי דעת אני סתם אחת שלמדתי שם כדי להעביר את הזמן ושיגידו שאני במסגרת אבל השטויות שכתבת הינם בילבולי מוח!!!

אין בכוונתי לפגוע לא במישרין ולא בעקיפין באף אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מישהו מכיר סמינר "אפיקי דעת"
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext