שלום אנשים
תנו כיוון :}
אני כבר בן 22 תעזרו לי קצת
איך שהוא תמיד הצטייר לי בחורה בראש לפי איך שנוח לי שהי תיראה מבחינה חיצונית טוב בטח כמו חצי מהבחורים פה או שלא ... יש לי משיכה מאוד גבוהה לבחורות עם עיינים בהירות . נשמע מוכר ?
בכל מקרה עד לא מזמן בכלל לא יצאתי לפגישות רישמיות { יצאתי כמה וכמה פעמים עם בנות בדרך עצמאית } רק לאחרונה לפני מספר חודשים יצאתי עם מישהי רק בגלל ההורים לחצו וכאלה וכמובן שלא יצא כלום . עבר כמה זמן ואני העלתי שם של בחורה להורים שלי , פה ושם לקח קצת זמן בסוף ביום ראשון נפגשנו ומה אני יגיד ? באמת אחלה של בחורה ... נראה לי שהיא די תפורה עלי . נפגשו פגישה ראשונה יותר מ 4 שעות שזה נשמע לי בסדר גמור + .
וב"ה לא היינו משעוממים כמעט .
בכל אופן היא מעוניית להיפגש שנית .
אני גם מעוניין .
אני חושב שאני נכנס לקטנות .
אבל חשוב לי מאוד פרטים חיצונים והיא באמת בסדר .
הבעיה היא מה עושים יש לה שיער כמו שאני רוצה אבל ... עינים שחורות ! אנשים אתם בטח מבינים יותר ממני בדברים האלה . האם יש בכלל מצב לחשוב על שינויים בתוכניות בגלל צבע עינים ?
מצב מפגר אה?
נשלח ב-21/2/2007 19:10
wise תודה לך על ההבהרה... כנראה יש כאלו שקשה להם להבין דבר מתוך דבר.....
דוסיסטורי.... ברכותיי לרגל הצטרפותך לבחורים התינוקיים ביותר...
מישהו הוריד אותי על עיניים כהות?? לא... יודע למה?
כי אני לא אצא לפגישה עם בחור שזה מה שיש לו בראש..
אני יוצאת עם בחורים בעלי רמות משכל הרבה הרבה יותר גבוהות מזה...
ויודע מה???
אם היה אומר העדה שלה מילא
אם היה אומר הגובה שלה מילא
אם היה אומר הגזרה שלה מילאא
אם היה אומר שאין להם נושא שיחה משותף מילאאאאאאאאאאא
כאילו באמת תחשוב שניה בהיגיון ולא סתם כדי להביע עוד דיעה טיפשית... אתה באמת חושב , שכשבוחרים אישה שתגדל לך את הילדים , תבנה לך בית , ותבנה אותך (אישה בונה אישה הורסת.. ) אז צבע העיניים שלה, הוא זה שישנה? ? ?
אשמח לקבל תגובה בוגרת משניכם... אם לא? אז פשוט תחסכו מאיתנו...
נשלח ב-21/2/2007 19:57
לפנתר, שוב אנו נפגשים...
אני לא יודע באיזה גיל אתה, אבל כשתהיה קצת יותר מבוגר. ואולי קצת יותר בודד וחכם.
ולילה אחד, תחשוב על החיים שהיו לך. נראה לי שבאמת תתחרט אם תוריד אותה רק בגלל העינים...
נשלח ב-22/2/2007 11:21
אני דווקא מבינה אותו.
רציתי כל הזמן בעל עם עיניים בהירות, וקיבלתי אחד כזה.
א-ב-ל היום אני בכלל לא שמה לב לצבע העיניים.
וכל הילדים שלי יצאו עם עיניים כהות!!
אז אל תתפס לצבע העיניים, אם נחמד לך איתה - לך על זה.
נשלח ב-22/2/2007 12:43
מיכל,
איזה קטע... לי קרה בדיוק הפוך... בכלל לא שינה לי צבע עיניים ושיער של בחור - מספיק דרישות היו לי גם בלי להוסיף עליהם נתונים חיצוניים שוליים... ובסוף באמת קבלתי אחד עם עיניים כהות, וגם אני עם עיניים כהות... והילדה שלי יצאה- עם עיניים בהירות! ....
פנתר,
אני דווקא מבינה אותך, אני יודעת שבחורים באמת יותר נמשכים לדברים האלו. אבל ההסתכלות שלך על נושא השידוכים והנישואין היא עדיין של בחור צעיר שלא ממש מתמקד בעיקר, תחשוב על זה שהיום כל בחורה וגם המכוערת ביותר יכולה להפוך תוך זמן קצר למלכת יופי- עדשות בהירות, צביעת שיער, איפור, טיפולי יופי, ניתוחים קוסמטיים ועוד... אז זה כבר מוריד את כל המיוחדות מנושא היופי החיצוני של בחורה... וגם בחורה עם נתונים טבעיים של יופי (עומדת בכללים של "בלונדינית עם עיניים כחולות) לא תישאר כך לנצח...- ההריונות לפעמים מנפחים את הפנים והגוף, מתבגרים וכו'... מה שנשאר איתך לתמיד זה האופי הפנימי של האשה איתה תקים את ביתך וזה מה שמחזיק את הקשר והאהבה בין בני הזוג לאורך השנים- שזו אינה אהבה התלויה בדבר חיצוני שאם יתבטל- תתבטל גם האהבה...
נשלח ב-22/2/2007 13:13
רגע,
לא מפריע לבחורים שחצי מדינה מסובבת אל הנשים שלהן ת'ראש?
נשלח ב-22/2/2007 14:34
דוד נכון כל כך מה שכתבת, איחולי שתמצא את האחת המשלימה בקרוב!
גילית כרגיל, הערה חכמה =)
שבת שלום לכווווווולם
המשך יומקסים
נשלח ב-22/2/2007 15:02
גילית מה שמפריע להם זה למה רק חצי מדינה ולא כולה.
נשלח ב-22/2/2007 15:07
אתה רוצה לאמר לי שגברים אוהבים שהנשים שלהן - מענינות (עד שמצאתי מילה מספיק מכובדת לפורום "הצדיקים" שלנו...) כל מני אחרים?
אני המומה, ומבטיחה לכם שאני לא תמימה!!
הייתי בטוחה שגברים זה עם יותר קנאי...
נשלח ב-22/2/2007 15:27
אני התכוונתי בצחוק כמובן, אבל לצערנו זה בהחלט נכון, בדיוק כמו שנשים מתלבשות ונראות בצורה מסוימת כדי ש"יראו" אותם, הבעלים שמאפשרים או מעודדים את זה רוצים שיסתכלו עליהם.
נשלח ב-22/2/2007 15:33
אני ממש מתקלקלת פה....
נשלח ב-22/2/2007 17:04
גילית יקירתי מסתבר שאת אכן תמימה
יש אינספור גברים , שרוצים (ולפעמים יותר מהאישה עצמה) שהאישה שלהם תתלבש הכי יפה שיש, שתהיה לה את הגיזרה הכי דקה שיש, הפאה המהממת התכשיטים והאיפור... כי הם רוצים שהחברים יגידו להם "וואי אחי איזה בחורה תפסת... "
ברוכה הבאה לעולם האמיתי יקירה...
נשלח ב-22/2/2007 22:05
באמת זה מענין. הייתם חושבים שאנשים יחפשו אשה כעורה ולא מושכת כדי שהעולם לא יסתכלו. מסתבר שפלא עצום. אנשים רוצים אשה שנראית טוב אפי' שאנשים יסתכלו. מוזר...
נשלח ב-23/2/2007 14:27
שלום.
לדעתי אם הייתה פגישה בסדר והכל נפלא ואתם ממשיכים הלאה אז אל לך להיתפס לדברים אלו מאחר ובהמשך, אם ימשיך טוב, אתה לא תשים לב לזה. ולטענתך שאתה יוצא עם בנות וכו' אז זה לא אומר כלום כי עד היום יצאת איתן בשביל הפאו ועכשיו אתה יוצא בקטע יותר רציני כך שאין להשליך מאחד לשני.
בהצלחה.
נשלח ב-23/2/2007 15:13
לכל אדם יש זכות לסרב למה שמפריע לו,
עדיף שתפסיק לצאת איתה, מאשר שכל החיים תחשוב שלא הצלחת להשיג מה שרצית! תעשה טובה לעצמך וגם לבחורה הזו עם העיניים הכהות!
אני, למשל, בחיים לא הייתי יוצאת עם מישהו שקורא לעצמו "הפנתר השחור" ועוד בט' במקום ת'.
נשלח ב-24/2/2007 19:39
כעת_חיה יש לדון לכף זכות, שהניק "הפנתר השחור" תפוס כבר.