בית פורומים א חרדים ספרדים

סגולה לפוריות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/2/2007 00:06 לינק ישיר 
סגולה לפוריות

יהודים יקרים,

אני כותבת פה לאחר נסיון אישי של הרבה שנים להרות וללא הצלחה, זה לא סוד (ואל תכעסו עליי) כי אצלנו במגזר החרדי ממעטים לדבר ולשתף בדבר, אך אשמח לשתף אתכם באשר קרה לי ומי יתן וכל אשר יצטרך יוכל להיעזר בזאת.

בביקור אצל משפחתי בדרום הארץ לפני כ - 5 חודשים ניגשה אליי אחת השכנות ושאלה לשלומי פרצתי בבכי וסיפרתי לה את אשר על ליבי, לאחר שהרגיעה אותי חזרה לאחר מספר שעות יחד עם יהודי יקר תושב העיר ובידיו צנצנת קטנה עם מרקחה אשר הוא עושה במו ידיו, בתחילה שללתי בעקבות דיני כשרות והעדר השגחה אך משהסתבר לי כי כל המרכיבים הינם ללא חשש ומהצומח בשילוב של תבלינים וצמחי מרפא מיוחדים ולאחר שהוכח לי ע"י אותו יהודי יקר כי במרקחה זו יחד עם עם תפילה יחודית נפתחו שערי שמיים ואכן נקלטו נשים להריון שרופאיהם הגדירו זאת כנס, חדורת אמונה, כוונה וציפייה ניסיתי
זאת ואכן כך היה, לאחר שביצעתי עפ"י הוראותיו את הטיפול קרה הנס וניתברכתי בהריון.

אני כולי התרגשות וציפייה וכן גם אישי יקירי ולדבריו אין זה משנה אצל מי הייתה הבעיה ולמה, המרקחה הינה לשני בני הזוג והאמינו לי זה עזר הפיג מתחים וגרם לאושר בבית .

מקווה אני כי לא יכעס עליי אותו יהודי יקר אך רוצה אני לזכות עוד ועוד זוגות, למרות שיודעת אני כי לא למטרת רווח הדבר ואין זה עיסוקו העיקרי אך זוהי סגולה שקיבל מאבותיו זצק"ל ומקווה אני כי יוכל לזכות עוד ועוד ....כשם הברכה.

כיוון שאין לי את אישורו אפרסם כאן רק את כתובת המייל שלו שלחו אליו אל תתביישו ומי יתן שגם אתם תזכו לבשורות טובות,אמן.

מאיר - [email protected]

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > סגולה לפוריות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext