טוב, להלן דעתי על האלבום החדש:
משיח:
מאד מאד אהבתי איך ירחמיאל עיבד את השיר. אני אוהבת שינויים והשינוי הזה מבורך בעיניי.
השילוב של הקצב, התופים, מחיאות הכפיים בעיני הוא הפיק את המקסימום שהיה ניתן מהשיר הזה - וחובה עליי לציין שבפעם הראשונה ששמעתי את השיר בהקלטה מההופעה שיושר העבירה לי - ממש הייתי סקפטית לגבי היכולות של השיר - הופתעתי לטובה.
ירושלים:
פתיחה מדהימה ( טוב, אני מעריצה סודית של ילדים בעלי קולות עוצמתיים ), לדעתי אחרי פתיחה עם קול כמו של יהושע הסולו המתחיל של ארי אחרי הפסקת המוסיקה ( הארוכה מדיי לטעמי ) זה פשוט חסר התרגשות. שאר הסולואים יפים מאד. בגדול שיר נחמד עם הרבה מאד הו-הא.
שבת:
שיר מקסים, בחירה מאד נכונה להתחיל עם הסולו של יוסי שידוע כדייקן בכדי שהוא ייתן את הטון הממשיך לשאר הסולנים, אהבתי מאד את הסולו של שאול בשיר הזה. לפי דעתי השיר הזה ממשיך במסורת של: מהרה, אשר ברא ונקדש.
לכה דודי:
שיר מאד פשוט שכנראה הולחן בכוונה עבור הילדים שניגנו, זהו בדיוק הענין, אין בו כל כך הרבה מנגינה ואם תשאלו אותי, לא נראה לי שהוא התכונן מראש להכניס את השיר הזה לאלבום כלשהו. מה שכן שמענו כאן את הקול של העשירית סולו של יגאל שפרשטיין ומסתבר שיש לו קול דווקא נחמד. ( מעניין מה ירחמיאל היה עושה לו שמחה היה גם חלק מהשיר הזה:)
THE MIAMI SOLO MEDLEY:
מקסים, מקסים, מקסים. לא אזכיר שוב את הפאשלה של ארי - יושר כבר ציינה.
רק מה, לאחר כזה תענוג הסוף נגמר בזיוף, כן, בזיוף!! החיים - זה זיוף אחד גדול - כואב להקשיב.
מי יתן:
אחחחחחחחחחחח איזה קול יש ליהושע הזה, תענוג צרוף, שילוב נהדר של זמר וילד.
לגבי וארשתיך, לגבי והשירים של מיכאל שניצלר - בחייאת, מה הקשר?
רווח - זה היה ממש דיבילי להכניס כאן את השיר הזה.
 |
|
|