|
|
| נשלח ב-10/3/2007 22:48 |
|
| |
אמשלום,
פורמליסטיקה גם חשובה לשימור מערכות, אך כאן יש את עצם המציאות של אשכולות ברכות שאינם מעיקר הפורום [כפי שקפץ ע"ז פרופיסור כמה פעמים עד שנכשל בעצמו] אלא שהונח מקום לביטוי טבעי של חברות בין המתדיינים. לכן אם אכן היה גוונא כותב לך והיית פותחת אשכול היה מתבטא ביטוי כזה אבל כעת הרי זה מתרחק עוד צעד. [כשגוונא כתב לי לאישור, אכן דגדגו לי אצבעותיי לפתוח לו את האשכול ובפרט שזה היה טבעי לקשר שלנו גם באישי אך מאחר וחשתי שאולי ישמח יותר לפתוח בעצמו כפי שתכנן, נשארתי בשוא"ת בלי לעשות מזה עסק.]
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2007 22:54 |
|
| |
[אמשלום,
גאולה לעולם? צה"ל? זה יותר דומה למאי דכתיב ביה "כל באיה לא ישובון ולא ישיגו אורחות חיים"...]
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2007 23:02 |
|
| |
גוונא
צאתך לשלום ושובך לשלום
זכור שאתה בצבא ציוני, לא כובש ולא שנוא, אלא אהוב, ומעשיך שם הם מצוה להגן על עם ישראל מאויביו.
וזכור גם שאתה, כאדם ירא שמים, מייצג בעיני מי שאינו יודע את דמותו של האדם הדתי. אולי זה לא מה שאתה תמיד תבקש לעצמך, אבל כך יראו אותך. וזו הזדמנות לזכות בקידוש השם, כלומר להאהיב את התורה והמצוות ואת שומריהן על הבריות.
כאן נחכה לך כדי לשמוע על עלילותיך במיגבלות האמורות.
וכמובן, אם נפתח את הדיון לנושאים אחרים, יהיה זה אשכול חשוב בפני עצמו. למשל, על התרומה של גיוס אל מול עיסוקים אחרים...
מקאן
האם זה ציטוט מביאליק?
אני מתחיל לשנות עליו את דעתי...
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2007 23:42 |
|
| |
בעיה באמת... שיגלו את פרצופי האמיתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2007 00:05 |
|
| |
בהצלחה. שתזכה להפיק מכך את המוטב.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2007 02:23 |
|
| |
גוונא, משתתף בשמחתך (אני עוד לא זכיתי לשרת...:() והיו כגבור אפרים. זכור (אותך זה בטח לא מעניין, אבל מי יודע.. אולי את החברים החילונים זה מעניין? סתם, ודאי שלא, אבל אותי זה מעניין) שהפסוקים "לא בחיל ולא בכח" ו"כוחי ועוצם ידי" הוצאו מהקשרם. צאתך לשלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2007 02:30 |
|
| |
גדוש,
האמת אלה שמלווים אותי לשם הם יותר לאונרד כהן, בוב דילן, שמעון ג'ורפינקל, ( ), אריק איינשטיין והנשמות הטהורות, (ואולי מרסדס סוסו אם אצליח להשיג, למישהו יש?),
אבל אשתדל לזכור גם את הפסוקים שהבאת בהקשרם הנכון...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2007 02:39 |
|
| |
חפש מרסדס סוסה יהיה יותר קל (Mercedes Sosa)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2007 03:22 |
|
| |
לך לשלום, נשמח בשובך.
תלמוד בבלי מסכת ברכות דף סד עמוד א
ואמר רבי אבין הלוי: הנפטר מחברו אל יאמר לו לך בשלום, אלא לך לשלום. שהרי יתרו שאמר לו למשה +שמות ד'+ לך לשלום - עלה והצליח, דוד שאמר לו לאבשלום +שמואל ב' ט"ו+ לך בשלום - הלך ונתלה. ואמר רבי אבין הלוי: הנפטר מן המת אל יאמר לו לך לשלום אלא לך בשלום, שנאמר +בראשית ט"ו+ ואתה תבוא אל אבתיך בשלום.
(וסימניך: א-בשלום)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2007 04:45 |
|
| |
רק שלא תחזור לנו משם משהו שונה לגמרי. זקוקים לאחד כמוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2007 07:04 |
|
| |
[מקאן,
סימני השאלה היו כיוון שלא הייתי בטוחה האם זה השיר הנכון.
ה"גאולה לעולם" אמורה לבוא כאשר אומרים דבר בשם אומרו (או מצטטים שיר בשם משוררו)...]
|
| נשלח ב-11/3/2007 08:01 |
|
| |
יברכך ה' וישמרך !
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2007 08:02 |
|
| |