ג'ונתן פלאי נשמע הרבה יותר טוב בגרסה המבוגרת שלו (מהמופע של ה-25 שנה) מאשר בתור ילד...
לא??? שמעתי עכשיו את בס"ד ודווקא אהבתי אותו במופע הרבה יותר.
בהתחלה שהוא ניגש לבמה הוא היה נראה חרד"לי ומהוסס אבל יש לבנאדם קול:)
אגב- הוא נשוי? הואה עדיין שר?
דבר נוסף- מי מבצע את "כי אתה הוא" המקורי? (לפני שאול אלסן ברווח)
לדעתי זה להיט ע נ ק.
לא מפריע לכם שאת להיטי הלהקה כל הזמן ישיר הכוכב העולה של אותה תקופה?
מבחינתי כרגע "כי אתה הוא" מזוהה עם שאול.
עוד כמה שנים ישיר אותו איזה ילד צפלון בשם "יוס'לה צט'רענקלר ושאול יוזמן לסולו כשהוא רווק נחשק בין 24.
קולטים!?
נ.ב- יש מיילים לחברי הלהקה הנוכחיים? ולמה אף אחד לא מעדכן בקשר לזלמן!
נשלח ב-14/3/2007 19:49
בקשר לג'ונתן- "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח"...לא נראה לי נשוי...
ולא בכלל לא מפריע שאת להיטי הענק ישיר הכוכב של אותה התקופה-להפך מבחינתי זה תורם יותר עוצמה לשירים הללו כששר אותם הכוכב-שהוא במקרה אחד המוכשרים ביותר אם לא המוכשר ביותר!....זה מה שמייחד את השירים כמו במקרה הזה, השיר "כי אתה הוא" שמיוחס כעת לשאול,ואכן למה בעצם לא???
חוץ מזה מה לפחות נרויח לראות את הכוכבים הללו בגילאים בוגרים יותר.....מה שלא מבייש אף ילד אחר...(לדוג, החברים באלומני או אפילו סטארק, ספינר וכו')
בקשר למיילים,גם אי נסיתי לברר אך קבלתי תשובות והגעתי למסקנה שכרגע למישהו מהשורה אין כ"כ דרך לשלוח להם מייל, מה גם שהם לא עונים לכל אחד ולא חפצים שהמיילים שלהם יפורסמו לקהל הרחב...כך שרק כאלו שכבר יצרו עמם קשר יוכלו אולי לעזור לך ובמקרה הטוב לשלוח גם הודעות בשמך.....
בקשר לזלמן, הוא פרש אחרי "רווח" היות והוא כבר בוגר וכמובן בגלל שינויים בקול...עד שהוא יתייצב יותר נוכל לדעת עליו פרטים או אולי לשמוע אותו בתור אורח...
מקווה שאיך שהוא עניתי לך.....
נשלח ב-14/3/2007 20:05
השיר "כי אתה" מופיע בקלטת\דיסק-" בס"ד ", מי בדיוק שר את השיר משום מה לא מופיע ע"ג העטיפה....
נשלח ב-14/3/2007 20:07
את "כי אתה הוא" המקורי מבצע לא פחות מאשר...ג'ונתן פאלי!
ואני בטוח שהוא נשוי...הוא בן 30 לפחות!
ודרך אגב הבוגרים לא כל כך מעניינים אותי. מעניינת אותי המקהלה.
נשלח ב-14/3/2007 20:17
אותי זה הכי מעניין כי זה ממש מרגש.
אני לא יכולה כשאין שייכות לשיר, הרי ילד שהיה במקהלה לפני 20 שנה, זה היה מבחינתו הכל ופתאום יש ילדים אחרים בתוך החוויה והוא מגיע על תקן אורח.
אבל עובדה שהקהל זוכר להם חסדי נעורים.
ממש מעניין אותי אם הוא נשוי:) אולי גם בארה"ב אצל היהודים האורתודוקסים יש בעיית רווקות מאוחרת, מי יודע?:) או שברגע שאתה בוגר מיאמי אתה מציאה חמה בשוק...
נשלח ב-14/3/2007 20:20
ומשום מה אני ממש מחכה לראות את זלמן כבוגר, שיצטרף...:)))
אגב, איך אתם עוקבים בכזו אדיקות?
הרי כל המעקב אחרי ילדי המקהלה מהעבר והנוכחיים אפשרי רק דרך ה-DVD וDVD יש רק מ-2004 בערך, לא? איך עקבו בתקופה של כלל ישראל ובס"ד עם הקלטות המצ'וקמקות, הרי בקושי מבינים מי זה מי וזה אם בכלל רשומים השמות שלהם.
נשלח ב-14/3/2007 20:21
א. ג'ונתן פלאי מן הסתם נשוי. אני כמעט בטוחה בכך.
ב. זה כל הכיף והיופי, שהכוכב העכשוי שר את השירים הישנים מפעם.
אגב, למה את מאחלת לשאול אלסן להיות רווק בגיל 24 ?!
נשלח ב-14/3/2007 20:33
מסכימה עם דנינו ועם ריבי (ועם הסוגריים... ). זה מקסים לראות שיר ישן שבוצע בעבר, מתחדש עם ה"כוכב" החדש, ועם קול שונה.
נשלח ב-14/3/2007 20:47
אהממ...
הו, אם הוא יהיה רווק בגיל 24 זה ממש אסון!
רחמנן ליצלן:)
מתי תהיה ההופעה בארץ? אני ממש מחכה לזה.
נשלח ב-14/3/2007 21:06
מוריסון, כולנו מחכים להופעה, בין כל שאר עם-ישראל...
נשלח ב-14/3/2007 21:41
בעבר וגם בהווה עקבו (ועוקבים) אחרי הילדים בעזרת כאלו שבקשר איתם בד"כ מחו"ל שיש להם גם קשרים בארץ או מכל מיני ידיעות,שמועות ועדויות מכאלו שראו אותם בכל מיני מקומות...
לפעמים גם נשמעים דברים בדויים ולגמרי לא נכונים...
חוץ מזה בקשר לשידוכים, בחו"ל הענינים לא כ"כ לחוצים כמו בארץ, שם יש מנטליות שונה לגמרי...
באמת מעניין מתי שאול יתחתן...ועם מי???, הוא נראה כזה תמים ועדין......(ילד טוב כזה...)
נשלח ב-14/3/2007 21:42
*תיקון טעות:
ג'ונתן פאלי כנראה נשוי...הוא באמת כבר גדול.
נשלח ב-14/3/2007 22:51
כן, שאול ממש ילד חמוד.
הוא מביא שיק וסטייל ללהקה:)
נשלח ב-15/3/2007 06:31
"שיק" רק ילד אחד הביא... יוסי.
נשלח ב-15/3/2007 19:30
חחחח
שוב "על טעם ועל...."
מבחינתי הכוכב בשנים האחרונות בעל קול אדיר,סטייל, הופעת במה וכשרון זה שאולאלסן....יחיד ומיוחד!!!