|
|
| נשלח ב-19/3/2007 22:29 |
|
| |
פאה או מטפחת
בס"ד
פאה או מטפחת מה נשים מעדיפות שהבן זוג ירצה ואם זה משפיע על המשך הקשר בשידוכים?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2007 00:00 |
|
| |
פיאה פיאה פיאה פיאה פיאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2007 00:14 |
|
| |
השאלה מעט מוזרה לי
"מה נשים מעדיפות שבן הזוג ירצה"
רבותי, יש פה פמיניסט מספר אחד!!!!
"אני הבעל פה בבית..את האישה - אני הגבר אני השולט...
ואני אעשה מה שתגידי..."
אישית הייתי מעדיף שאשתי תרצה את מה שאני רוצה
כלומר מה שהיא נהנת ממנו יותר. :)
במילים אחרות. מה שהיא רוצה.
(וואי איזה התפלספות!!!)
תיקון: עכשיו שמתי לב שהוא כתב "מעדיפות" כלומר הוא מסכים שיש להן רצון משלהן. אבל הבעל הוא זה שקובע.
ונהפכה הקערה על פיה..והוא שובניסט.....
תוקן על ידי עוצר_וחושב ב- 20/03/2007 0:15:39
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2007 00:23 |
|
| |
עצור וחשוב כדי שתחשוב לפני שאתה אומר משהו 
ואני לא שוביניסט סתם מעניין אותי באיזה תיקונים אני עלול להתקל בשידוכים עכב רצונות של אישה לכיסויי ראש שלא ממש מתאים שהיא תלבש אבל איי אפשר להגיד לה לא מצד אחד מצד שני איי אפשר להגיד לה כן אז מה עושים? ומה שאני רוצה זה בחקירות כי יש פוסקים לצד א ולצד ב ויש להתחשב גם בה וברצונותיה אבל מה שיחליט בסוף זה דעת תורה כמובן אבל מעניין לדעת מה חושבים הציבור
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2007 00:26 |
|
| |
ולך שוקיסטית הבנתי שאת מעדיפה פאה אבל חשבת פעם מה יהיה עם יבוא לך שידוך שתרצי אותו ודווקא הוא ירצה מטפחת?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2007 00:32 |
|
| |
תשמע, אם אנחנו מדברים על פאה שמותרת הלכתית אז מה שייכת דעת תורה לבחירה שבין מטפחת לפיאה. ואם לא אז ברור שמטפחת - מה השאלה בכלל?
בכל מקרה אני חושב שמבחינה תורנית, לאו דווקא הלכתית, מטפחת עדיף.
אם אנחנו מדברים מבחינה הלכתית..אין לי מילים בכלל. כי אם השיער עצמו מכוסה מה לנו כי נלין.
אלא הבעיה היא ש"זאת לא הייתה כוונת המשורר". בואו נגיד שכיסוי הראש נועד למטרה מסויימת. ופיאה אומנם בפן ההלכתי היא בסדר גמור. אבל לא עונה למטרה שכוונה לה.
בקיצור, מי שרוצה ללכת עם פיאה שיבושם לה. אני מעדיף פשטות בקטע הזה לפחות.
אבלל אני לא חרדי אז דעתי לא נחשבת בנושא :)
[ועוד הערה: למה כולם כותבים עצור וחשוב או עצור וחושב או עוצר וחשוב ולא --- עוצר וחושב.
כאילו אני מבין שאני חשוב.. אבל למה עצור? מה אתם רוצים שאני אתפרץ עליכם? מה? ]
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2007 00:37 |
|
| |
מבחינה הלכתית לא אבל יש לפאה כמה נקודות רעות גם כגון מטעה וגאוות האישה אבל מצד שני אישה צריכה להרגיש יפה וזה חיוני לבריאות הנפש שלה הכול תלוי גם באישה עצמה ובנהג ודרך הגדולים של הזרם שלה זה דעתי אבל מקרה כמו ששאלתי את שוקיסטית מעניין אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2007 00:40 |
|
| |
כמו שאמרתי שתעשה מה שהיא רוצה בגבולות ההלכה.
אם היא תרצה פיאה ואני רוצה מטפחת..נסתדר..לא על זה ייבנו הנישואין שלנו.. (הכוונה לחיצוניות)
לא חרב העולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2007 09:34 |
|
| |
"אישה צריכה להרגיש יפה וזה חיוני לבריאות הנפש שלה" עכשיו זו אמרה חצופה לחלוטין!!!
ואני גם מצטרפת לדיעה של חושב יש בך מין השוביניזם...
ולגביי, היה מישהו שרציתי, והוא לא היה מוכן להתפשר על פיאה לאישתו
אז ויתרתי...
עונה לך על השאלה?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|