בית פורומים פרחי מיאמי

שיחה בפורום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/1/2009 13:52 לינק ישיר 

מענין אני לא שמעתי. אבל אמרו לי שזאת היתה טעות. הם באמת לא נומלים איזה אחריותהם נטלו על עצמם!! מה את עשית בזמן ההזעקה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2009 15:55 לינק ישיר 

זה לא טעות, זו בדיקה של מערכת האזעקה. לראות שהיא פועלת כראוי. שלא נזדקק לה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2009 19:03 לינק ישיר 

אני בזמן העזקה בביה"ח כך שלא עושים שם כלום!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2009 20:22 לינק ישיר 

אזעקת שווא נשמעה בירושלים

*--indexsql is the counter of the Related Article , has value only if there are related article*
אל תושבי הדרום והצפון הצטרפו תושבי ירושלים, שאת עירם החרידה אזעקה. העירייה מרגיעה: מדובר באזעקת שווא בשל תקלה
תגיות: ירושלים, אזעקה
לאחר שתושבי הדרום והצפון שמעו היום אזעקות אמת המתריאות על נפילת רקטות, גם בירושלים נשמעה היום אזעקה - תקלה במערכת הצופרים בירושלים וסביבתה גרמה סמוך לשעה 13:00 היום (רביעי) לאזעקת שווא, שעוררה בהלה רבה בקרב התושבים. אזעקה עולה ויורדת נשמעה במשך כדקה בעיר וביישובים סמוכים. מדובר צה"ל נמסר כי הפעלת האזעקות בירושלים נגרמו בשל איכון מוטעה של שיגור מרצועת עזה לכיוון ירושלים.

בבתי הספר לא לקחו סיכונים מיותרים, ועם הישמע האזעקה הורדו התלמידים בבתי ספר רבים בעיר למקלטים, עד לבירור הסיבה לאזעקה. גם במשרדי הממשלה הונחו העובדים להיכנס למרחבים המוגנים.

בעת שנשמעה האזעקה שהתה תמי, תושבת ירושלים ותיקה, בתוך הבית. "בהתחלה זה נשמע חלש ואחר-כך זה היה ברור ונפסק תוך פחות מדקה", סיפרה. היא הוסיפה כי היא משוכנעת שהטילים לא יגיעו לירושלים. "היינו בטוחים שזה ניסוי צופרים", אמרה. גלית, תל-אביבית שהגיעה לביקור בירושלים סיפרה ל"הארץ": "האזעקה תפסה אותנו ללא אזהרה מוקדמת. העיתוי היה מלחיץ, אתה לא יודע מה קורה". היא סיפרה גם כי בעת האזעקה "אנשים רצו ברחוב בבהלה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2009 14:37 לינק ישיר 

אוקי אני יסביר לכם-זה היה טעות כיון שכוונו את ההזעקה כך שהיא לא תפספס שום קטיושה אבל הגיוני שהיא תשגה בכל זאת זה מה שהיא עשתה זה לא לנסות אף אחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2009 14:38 לינק ישיר 

שבת-שלום!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 19:35 לינק ישיר 

שאלה. בפורום הזה עושים משחקים לכבוד חגים?(ט"ו בשבט) אני יודעת שהוא לא חג.נגיד שכן.יש לי משחק מגניב שיהיה קשור גם לפרחי מיאמי אבל תלוי אם יאשרו לי אותו .  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 20:19 לינק ישיר 

את יכולה תמיד להציע... אם זה רלוונטי, אז למה לא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2009 21:17 לינק ישיר 

זאת השאלה שלי רלוונטי או לא. אני יכולה להציע ואתם תגידו מה דעתכם
אתם מכירים את המשחק שהולך השם. השם. איפו. מה עשו...?
זה יכול להיות משחק מגניב אבל צריך לפתוח לזה כמה תיקיות. היושר שלכם חובה! ושחקנים. יש את כל החומרים מאשרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 21:52 לינק ישיר 

אני לא מכירה את המשחק הזה... בא לך לפרט עוד?

(בעיקרון, לפי איך שאני רואה את זה, כמה שהמשחק יותר פשוט ופחות מסובך- הוא רץ יותר טוב...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2009 23:01 לינק ישיר 

לא יודעת אם הוא הכי פשוט שיש זה על בסיס סיפור בהמשכים בלי לדעת מה השני כתב ואז יוצא אחלה סיפור השאלה היא הביצוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 18:08 לינק ישיר 

נשמע נחמד.... מסכימה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2009 19:22 לינק ישיר 

מגניבה, בא לך לפרט עוד קצת?
באמת שלא הבנתי... על מה אמורים לכתוב סיפור? מה הקשר שלו למיאמי? ומה ייצא מזה בסוף?
מה הרעיון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2009 21:21 לינק ישיר 

נו, הצבעתם כבר?

אני הצבעתי "פ" (פרחי מיאמי)...

עודד קריטי לראשות הממשלה!!!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/2/2009 17:31 לינק ישיר 

ואני הצבעתי  פרחי מיאמי - ארי גולדווג.......

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > שיחה בפורום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 16 17 18 ... 51 52 53 לדף הבא סך הכל 53 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.