*--indexsql is the counter of the Related Article , has value only if there are related article*
לאחר שתושבי הדרום והצפון שמעו היום אזעקות אמת המתריאות על נפילת רקטות, גם בירושלים נשמעה היום אזעקה - תקלה במערכת הצופרים בירושלים וסביבתה גרמה סמוך לשעה 13:00 היום (רביעי) לאזעקת שווא, שעוררה בהלה רבה בקרב התושבים. אזעקה עולה ויורדת נשמעה במשך כדקה בעיר וביישובים סמוכים. מדובר צה"ל נמסר כי הפעלת האזעקות בירושלים נגרמו בשל איכון מוטעה של שיגור מרצועת עזה לכיוון ירושלים.
בבתי הספר לא לקחו סיכונים מיותרים, ועם הישמע האזעקה הורדו התלמידים בבתי ספר רבים בעיר למקלטים, עד לבירור הסיבה לאזעקה. גם במשרדי הממשלה הונחו העובדים להיכנס למרחבים המוגנים.
בעת שנשמעה האזעקה שהתה תמי, תושבת ירושלים ותיקה, בתוך הבית. "בהתחלה זה נשמע חלש ואחר-כך זה היה ברור ונפסק תוך פחות מדקה", סיפרה. היא הוסיפה כי היא משוכנעת שהטילים לא יגיעו לירושלים. "היינו בטוחים שזה ניסוי צופרים", אמרה. גלית, תל-אביבית שהגיעה לביקור בירושלים סיפרה ל"הארץ": "האזעקה תפסה אותנו ללא אזהרה מוקדמת. העיתוי היה מלחיץ, אתה לא יודע מה קורה". היא סיפרה גם כי בעת האזעקה "אנשים רצו ברחוב בבהלה".
נשלח ב-16/1/2009 14:37
אוקי אני יסביר לכם-זה היה טעות כיון שכוונו את ההזעקה כך שהיא לא תפספס שום קטיושה אבל הגיוני שהיא תשגה בכל זאת זה מה שהיא עשתה זה לא לנסות אף אחד
נשלח ב-16/1/2009 14:38
שבת-שלום!
נשלח ב-8/2/2009 19:35
שאלה. בפורום הזה עושים משחקים לכבוד חגים?(ט"ו בשבט) אני יודעת שהוא לא חג.נגיד שכן.יש לי משחק מגניב שיהיה קשור גם לפרחי מיאמי אבל תלוי אם יאשרו לי אותו .
נשלח ב-8/2/2009 20:19
את יכולה תמיד להציע... אם זה רלוונטי, אז למה לא?
נשלח ב-8/2/2009 21:17
זאת השאלה שלי רלוונטי או לא. אני יכולה להציע ואתם תגידו מה דעתכם
אתם מכירים את המשחק שהולך השם. השם. איפו. מה עשו...?
זה יכול להיות משחק מגניב אבל צריך לפתוח לזה כמה תיקיות. היושר שלכם חובה! ושחקנים. יש את כל החומרים מאשרים?
נשלח ב-8/2/2009 21:52
אני לא מכירה את המשחק הזה... בא לך לפרט עוד?
(בעיקרון, לפי איך שאני רואה את זה, כמה שהמשחק יותר פשוט ופחות מסובך- הוא רץ יותר טוב...)
נשלח ב-8/2/2009 23:01
לא יודעת אם הוא הכי פשוט שיש זה על בסיס סיפור בהמשכים בלי לדעת מה השני כתב ואז יוצא אחלה סיפור השאלה היא הביצוע.
נשלח ב-9/2/2009 18:08
נשמע נחמד.... מסכימה...
נשלח ב-9/2/2009 19:22
מגניבה, בא לך לפרט עוד קצת?
באמת שלא הבנתי... על מה אמורים לכתוב סיפור? מה הקשר שלו למיאמי? ומה ייצא מזה בסוף?
מה הרעיון?