|
|
| נשלח ב-21/4/2009 19:31 |
|
| |
למזלי רק עד ל"ג בעומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2009 20:23 |
|
| |
הגזמת, תהילה....! מי יכול יותר?! גם זה בקושי רב...
אני לא מכירה את של גולדמן, אבל זה לא נשמע מזה טוב... יש לו מקהלה של ילדים צרחנים כאלה, בווקאלי זה בטח נשמע - - - - -
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 14:23 |
|
| |
| ריבי10 כתב: |  | אגב, יש לכם איזה המלצה לדיסק ווקאלי נורמלי? (חוץ משל מיאמי והחבר'ה.) המח שלי כבר על סף... |
|
יש דיסקים ווקאלים מדהימים של להקת א.ק.א פלא AKAPELLA
בחורים מוכשרים ביותר. אם כי יש חילוקי דעות לגביהם, כי זה נשמע ממש קרוב למוסיקה אמיתית
אני לא יודע איך הייתי שורד בלעדים את ספירת העומר..
אני ממליץ!
ניתן להשיג בגלפז
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 17:03 |
|
| |
יופי לכם, אצלי זה הולך ככה: מאחרי אסרו חג- דממה, אין קול ואין ניגון. לג בעומר- שירים כבקשתך. מאחרי לג בעומר- רק מוזיקה שקטה. משלושת ימי ההגבלה- קבעו שיר ורננים, צליל וזמר ללא הפסקה. כל זה עוד בחסד, עד לפני כמה שנים גם אחרי לג בעומר לא שמענו שום מוזיקה. עכשיו ריבי, קודם כל אני לא כל כך אוהבת את הרעיון של מוזיקה ווקאלית, זה קצת התחכמות. דבר שני אל תזלזלי בגולדמן, יש לו מקהלה נהדרת, בקעמפ שלוה יש המון קולות טובים. דבר שלישי, בדקתי את הדיסק ובסוף הוא של כהנא (מלחיים הפקות), יותר טוב לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 19:04 |
|
| |
אני מכירה ת'דיסקים של א.ק.א. פלא. הם נשמעים מעולה. (ויש לי על זה קצת נקיפות מצפון... לכן...)
תהילה, התחכמות...? אין ולו שמץ קשר בין "מוזיקה" ווקאלית לרגילה. וחוצמיזה, זה מה שיש ואני לא יכולה בלי כלום... (יש לי גם פתרונות לענין... אל דאגה... זה חודש הטיילנות אצלי... כמה שפחות בבית יותר טוב...)
לא אמרתי שאין לילדים של גולדמן קולות יפים, רק השילוב שלהם יחד יוצר "הרמוניה" צרחנית למדי.
כהנא? יכול להיות טוב יותר. לא יודעת. תלוי. (יש שם את "קה אכסוף"? אני ממש אוהבת את השיר הזה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 19:14 |
|
| |
דווקא אני מסכימה עם תהילה, יש בזה משהו- בשירים ווקאלים, הרי זה משמח ,כיף לשמוע את הדיסק מסביב למדורה לא? (ריבי ברור שזה שונה-ופחות מקפיץ)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 19:16 |
|
| |
לצערי, אין שם את קה אכסוף. (יש שם את ברוך קל עליון, לכה דודי, זכור דבר, ועוד כל מיני...)
איך אני שורדת? משקיעה את הראש כמה שיותר בלימודים, מנקה את האבק שלא קיים מעל הדיסקים, סופרת את הימים ורואה קצת הופעות של פרחי מיאמי בלי ווליום.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 19:20 |
|
| |
זה לא משמח בגרוש. אולי רק מדכא יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 19:21 |
|
| |
מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 19:25 |
|
| |
המוזיקה הווקאלית... (מרים אמרה שזה מעט משמח...)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 19:25 |
|
| |
| ריבי10 כתב: |  | (יש שם את "קה אכסוף"? אני ממש אוהבת את השיר הזה...)
|
|
נראה לי שאת מתכוונת קה אכסוף של לחיים טיש
|
| נשלח ב-23/4/2009 19:28 |
|
| |
כן. אני יודעת שזה של לחיים טיש...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 19:34 |
|
| |
אה, לא שמתי לב שמרים כתבה גם, ברור שישמח אותי עכשיו לשמוע את הדיסק של פרחי מיאמי. (וואי, איך אני מתגעגעת לקולת של ארי רוזנר ויוסי שיק...) אבל זה לא אומר שבגלל זה אני לא אקנה, אני רק לא אשמע אותו ימים ולילות. אלי, ברור שקה אכסוף של לחיים טיש, (רק בשביל השיר הזה היה שווה לקנות את הדיסק. )
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 19:48 |
|
| |
טוב נששלח מישהו לגרינטק או מחר או יום ראשון וניראה אם הדיסק על המדפים.....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 20:18 |
|
| |
קנו את "שהשלום שלו", דיסק מאוד איכותי של ר' יוסף משה כהנא ור' יונתן שווארץ!!!!!
קניתי לאחרונה את "התוועדות חסידית" של חסידי חב"ד ומנדי ג'רופי; אין שם כמעט שום אפקטים וקטעים מיוחדים (לפחות לא בחציו הראשון אותו שמעתי), אלא הכל שירה חסידית טהורה. נותן תחושה נעימה של ניגונים ושל שבת, נחמד ביותר.
|
|
|
|
|