|
|
| נשלח ב-20/9/2010 23:43 |
|
| |
אוהו עידודו... יישר כוח! אני מקווה שאן ואני נתיידד עם זה מהר - בזכותך...  (היא המומחית, לא אני, כמובן..) (אם לא היית מפזר את התשובה ב-2 אשכולות, הייתי כותבת פה ש... טוב, נו, תבדוק ב"האחים הרשקוביץ" מה כתבתי עליך  ) --- ודרך אגב, לא קשור לכלום - עברתי טסט היום, ב"ה! 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 00:34 |
|
| |
מזל"ט על הטסט, אידי! תנהגי בזהירות, ותקחי לדרך הרבה אלבומים של מיאמי ו-YBC. -------------------------- הודעה של MSניק בפורום 'בחדרי חרדים':
מה צפוי בעיתונים לחג הסוכות
מגזין 'משפחה': י. גרין, מ.ב.ד, ירחמיאל ביגון, ישראל לאם, פיאמנטה, ג. לוין, שייע מנדלוביץ והרב ברוך צ'ייט לראשונה בראיון משותף.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 06:56 |
|
| |
יש לי את העיתון הזה עכשיו ביד. יש איזה מן פאנל משותף בין כולם וגם ירחמיאל - כאמור, משתתף בו. לא כ"כ יצא לי לקרוא, קצת ריפרפתי. בגדול - אין תגליות מיוחדות. מקווה שיהיה לי זמן בקרוב להעלות סריקה. (איידי, מזל"ט! טסט מס'....?  )
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 07:26 |
|
| |
מזל טוב! אני מקווה שהדיסקים שפסנתר_כנף אמר לך לקחת לא יפריעו לך לנהוג...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 15:31 |
|
| |
וואו, עידודו, איזו השקעה... מיום ליום אתה מוכיח את עצמך כראוי לתפקיד  --- תודה לכל המברכים! אני אשתדל בעז"ה לנהוג בזהירות למרות הדיסקים של פסנתר.  (זה היה טסט שני, ריבי... עדיין בגדר הנורמלי...) --- רפרפתי על הכתבה ההיא ב"משפחה", והדבר הראשון שקפץ לי לעין היה - השמטת גילו של ירחמיאל שלנו מרשימת גילאי המוזיקאים המרואיינים. נקודה למחשבה! --- ונ"ב - זה אידי (בחיריק), לא איידי. זו פשוט לא אותה משמעות... 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 15:55 |
|
| |
| אידי כתב: |  | וואו, עידודו, איזו השקעה... מיום ליום אתה מוכיח את עצמך כראוי לתפקיד  --- תודה לכל המברכים! אני אשתדל בעז"ה לנהוג בזהירות למרות הדיסקים של פסנתר.  (זה היה טסט שני, ריבי... עדיין בגדר הנורמלי...) --- רפרפתי על הכתבה ההיא ב"משפחה", והדבר הראשון שקפץ לי לעין היה - השמטת גילו של ירחמיאל שלנו מרשימת גילאי המוזיקאים המרואיינים. נקודה למחשבה! --- ונ"ב - זה אידי (בחיריק), לא איידי. זו פשוט לא אותה משמעות...  |
| ]
אפשר לדעת איזה תפקיד?
מישהו מעלה צילום\סריקה של הראיון?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 16:18 |
|
| |
אחראי המחשוב, כמובן!!  -- (סורק נורמלי אין לי כאן, מתנצלת...)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 17:03 |
|
| |
אני אעלה סריקה, בעז"ה.
אידי, מזל"ט לך על המינוי. ברוכה הבאה... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 19:00 |
|
| |
אידי, מינו אותך למנהלת? (עכשיו ראיתי שאת בדרגת ניהול וריבי אומרת מזל"ט אז כנראה שלא היית לפני זה בניהול) אז מזל"ט... ותודה על המינוי (שלי :))
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 21:01 |
|
| |
תודה... ובבקשה... 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 22:23 |
|
| |
מזל"ט אידי! שיהיה בהצלחה! נראה שחיכו שתעברי ת'טסט כדי לתת לך ניהול.    דרוש/ה מנהל/ת לפורום פרחי מיאמי. דרישות התפקיד: מעריץ/ה נלהב/ת של פרחי מיאמי, ידע נרחב בהיסטוריה של המקהלה. רשיון נהיגה יתרון. נא לשלוח קו"ח למייל. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד.
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 22:33 |
|
| |
פסנתר, פסנתר, אתה חסר תקנה...  בקצב הזה אני אתחיל להרגיש כמו כלה! (תודו שרק זה היה חסר...)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 22:37 |
|
| |
פסנתר, רוצה גם? :)
והאמת האמת - שהדבר הכי חשוב שדרוש זה - ס ב ל נ ו ת ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 00:58 |
|
| |
ולנושא אחר.. כנסו לכאן: ממש בסוף הסרטון יש מישהו שדומה לשמולי ברוין. יש מצב שזה הוא?
|
|
|
|
|