|
|
| נשלח ב-23/3/2007 11:32 |
|
| |
בס"ד
אולי תספר קצת על העולם החילוני, ותסביר לחרדים שכמונו (שלא טעמו טעם חטא) למה לא כדאי לעבור לצד השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 11:35 |
|
| |
פוקהרטס- נו אז הנחש יצא מהקש?
תיראי כמו שיעקב אמר לך העולם החילוני רק נראה זוהר ובתחלס
הוא הבל וריק וכל אחד שהיה שם יוכל לומר לך את זה...
את בחורה נבונה שצריכה לקחת את עצמה בידיים, ולהתחזק יותר
ולא לנסות לברוח שזה הפיתרון הכי קל .
את פשוט צריכה יד מכוונת שתחזק אותך ולא חסרות מדרשיות לשם זה, לכי תתחזקי תקופה ותהיה מוכנה גם לנישואים.
עכשיו במצב שלך בלי חיזוק ורצון לעזור לעצמך לא תגיעי לשום מקום
עוד דבר רואים שההורים שלך אוהבים אותך ורוצים לבוא לעזרתך
הם דואגים לך ולעתידך , אז אם תבואי אליהם ברציניות
ותאמרי שאת מתחרטת ומעוניינת לחזור לדרך המלך...
אני בטוחה שכרגע בנוגע לשידוכים הם יעזבו אותך עד שתיהי מוכנה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 11:37 |
|
| |
בכיף אני מוכן לספר אבל יש דברים שלא כדי שנאי יאמר כאן אלה אם כן יהיה לי אישור מהרב "אייסיק"
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 11:41 |
|
| |
והעולם החרדי כן כזה וורוד ויפה? בעולם החרדי יש רוע באותה מידה שיש בעולם החילוני. ההבדל הוא שאצל החרדים מדחיקים ומסתירים הכל אבל אם תחפור קצת תראה שגם בבני ברק לא חסרות שחיתויות ציבוריות ופרטיות. לא פעם אני רואה אנשים הקוראים לעצמם חרדים אבל בהתנהגות שלהם הם יותר גרועים מחילונים רבים שאני מכירה. הרעיון בעולם הזה הוא להיות הנ"א טוב וטוב זה אומר לעשות טוב בעולם, להיות טובים עם האחרים. ואצל החרדים משום מה "טוב" נתפס רק כ"לעשות רצון השם" ולכן תראה המון חרדים ששומרים שבת בדקדוק וירדפו אחרי פרור חמץ כבר מט"ו בשבט אבל בתור בסופר הם יעקפו אותך מימין ומשמאל ועל "לשון הרע ורכילות" הם פשוט עדיין לא שמעו. ואלו רק דוגמאות
ככל שאני בודקת מה קורה סביב אני לא מוצאת הרבה אנשים טובים באמת. ואני לא אומרת שבעולם החילוני יש יותר אנשים טובים. אני לא יודעת לא הייתי שם אבל אני מניחה שהמצב הוא פחות או יותר זהה. ואם המצב זהה מה יש לי העולם החרדי שאין לי בעולם החילוני???
ואגב, מי אמר שאני עדיין בתולה?
ושושו- מי אמר שאני רוצה להתחזק???
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 11:42 |
|
| |
אם אתה חושב שאתה יכול לספר ולצנזר אז סבבה, אך אם אתה חושב שבתוך הסיםור יהיו דברים שלא תואמים את הפורום אז שלח לי את זה באישי ואני אצנזר ואשלח..
|
| נשלח ב-23/3/2007 11:45 |
|
| |
אז על מה את מתחרטת ?
על זה שנתת לאיזה בחורציק מהרחוב לגעת בך?
על זה שטימת את הגוף שלך?
זה עיניין שלך ורק שלך...
אני מבינה את ההורים שלך , אם את מחפשת נחמה פה בפורום של חרדים את לא תמצאי... תתחילי לעשות סדר בחיים שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 11:49 |
|
| |
אם היה כזה פשוט "לעשות סדר בחיים שלי" כבר מזמן הייתי עושה את זה. הבעיה שאני לא מצליחה להשתכנע שהחיים הדתיים טובים. מה לעשות? רבים ניסו לשכנע וזה לא הלך. אני פתוחה לשמוע רעיונות ולהבין אותם אבל זה פשוט לא מתיישב לי על הלב. קשה לי להסביר את זה.. הלוואי שהחיים שלי היו יותר מסודרים והייתי יודעת מה אני רוצה מעצמי, אבל אני לא.
על מה אני מתחרטת? על זה ש"מכרתי" את הגוף שלי. וברור שזה עניין שלי. לא חשבתי שזה עניין שלך.
אני לא מחפשת נחמה בפורום הזה אני יודעת שהאנשים כאן הם נגד מה שעשיתי. ואולי את צודקת ואני לא צריכה להיות כאן. ואם את אכן צודקת- אז אני מתנצלת שגרמתי לכולכם בזבוז זמן בקריאת הדברים שכתבתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 11:58 |
|
| |
ממש לא צר לי לשמוע באמת אבל זה לא הסוף תמיד אפשר לתקן תחזרי בתשובה תיהי חוזרת בתשובה תלחמי אל תסתכלי מה אנשים אחרים תסתכלי מה את! ואת בתוך תוכך צדיקה העולם החילוני מגרה זה נכון ומושך אבל תדעי לך שאת תכנסי לשם אין יציאה ותפסידי גם עולם הזה גם עולם הבא ושם רק מדרדרים אם את לא יכולה לשרוד אני שרדתי מצויין ולא נפלתי לשטויות של סמים וכול אבל אם את לא חזקה גם לזה את עלולה ליפול וליפול משמע להיות יותר חילוני מחילוני את תפסידי הכול אני אומר לך את דעתי וזה שאמרת מכרתי את גופי זה שטויות לכולם יש נפילה ואם נפלת תקומי תילחמי תיהי חוזרת בתשובה אל תסתכלי על אחרים רק על עצמך
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 12:13 |
|
| |
אני יספר לכם על העולם החילוני! ואני אובייקטיבי כיום ילד בן 6 כבר מקלל את ההורים שלו וילד בן 10 כבר יכול להתחיל להרביץ לאמא שלו ברוך השם לא היה כך אצלי בבית אבל אצל החברים שלי כן בעולם החילוני צריך ללמוד כדי להצליח ומי שלא לומד הולך לעבוד בעבודות שחורות כול היום זוממים בלשון הרע ורכילויות והבחורים מחפשים רק נשים להפיל ואיך הם עושים את זה ממש לא בעיה שזה גם מה שהנשים שם רוצות ושלא נדבר על גוים שמפילים יהודיות ויהודים שנופלים עם גויות בדרך כלל רוסיות כול שישי יוצאים למסיבה משתכרים וחוזרים הביתה ב 5 ,4,6 לפנות בוקר אחרי שמתמסטלים לגמרי כול אחד אינטרסנט וחסדים זה בתמורה שבעתיד יצא לי מזה משהו ואחר כך מנסים סגריה 2 ואז נופלים שם גם לסמים וזה בקטנה לא משהו שקשה ליפול אליו ורואים שזה לא הכי נורא אבל באמת זה נורא כי משם זה יכול להדרדר לסוג אחר שסמים חוץ מעשבים אין בחורה חילונית כמעט שעברה את גיל 18 שהיא עדיין בתולה 80% כבר לא מגיל 15 ויש ים מחלות מין כגון איידס וכו.. שמי שלא זהיר זה קורה וזה נפוץ כמובן שחילונים משועבדים לרצונותים ולתעוות שלהם וכולם אינטרסנטים גאוותנים גם בעולם החרדי זה לא הכי ורוד אבל בעולם החילוני ההנאה אף פעם לא מספקת תמיד רוצים וחומדים עוד תמיד אפשר ליפול יותר ויותר ואני קיצרתי אם אני ידבר על מסגרת צבאית יקח לי 10 עמודים רק על ההתחלה של היסורים שעוברים שם ואם אני ידבר עלי ועל הנפילות שהיו לי לפני שיצאתי מישם ואיך זה להיות חרדי שחברים שלי חילונים עד שיצאתי מהן וכמה ניסיונות ואיך אני רואה את זה כעט אני מודה לשם שהוציא אותי מאפלה לאורה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 12:35 |
|
| |
אני רוצה לספר לכם עלי אני אומנם עכשיו בחור ישיבה אבל אני יגיד לכם מה הייתי אני למדתי בבית ספר גבוה יחסית של חילונים הנדסאים כולם שם כופרים גמורים אין אחד כמעט שמאמין בשם כולם שם חושבים על כסף ונשים הייתי בגיל 15 הבחור הכי מבוקש בקרב הקליפס שזה נשים ולא מדובר במכתבים שכתבו אלה יותר בזה של עזות מצדם וכך נפלתי בעברה בגיל 15 עם בחורה לצערי! לאחר מכאן התגייסתי חייל הים בהד גלים חיפה שם שירתתי בלילה הייתי ישן בבוקר קם עם עכברים ליד המיטה שלי עברתי בסיס בית נבאללה שם עברתי תיקון רצני הייתי שם טבח ולא כמו בחייל הים שהייתי נווט טילים מחייל הים יצאתי כי התחלתי לדגמן בסוכנות יולי לאחר שפיתחתי גוף כי בעולם החילוני גבר בלי שרירים נחשב מכוער מכונה "שחיף" אמרו לי שאני יפה ובחורות שם אהבו אותי אני לא הייתי תמים וביישן פעם הזמינו אותי 2 לחדר שלהם שאחת בשיא חוצפתה התפשטה לי בזמן שהשניה הלכה לישום ואני ברחתי לה רק בגלל שסבתא שלי אמרה לי אני יודעת שהייתה עם נשים זה טבעי אבל תזהר מגויות והיא ספק יהודיה וברחתי לה הצטערתי על זה רציתי לעשות איתה עברה וברחתי אולי זה מה שנתן לי זכות לחזור בתשובה בכול אופן הייתי קם ב 4 בבוקר והולך לישון ב 12 בלילה בעבודות קשות אבל הייתי שבוע בסיס שבוע בבית איך קוראים לזה החילונים "שכונה" החברים שלי היו יוצאים ואוספים אותי מהבסיס למסיבה וכמובן משתכרים ועושים שטויות לא בעיה להשיג בחורות שאתה נראה טוב ויש לך גוף יפה ואתה כולך בטחון עצמי מופרז וגאווה וכמה לשון הרע ולצחוק אחד על השני כמו שאומרים החזק שורד חברים שלי היו מקנאים בי ובעוד חבר שנשאר חילוני לצערי על הבנות שהיינו משיגים כמה שהיה אסור לי גויות דווקא אותם אהבתי מבחינת מראה ונפלתי גם עם גויה לבסוף כי היא התעטה אותי באופי שלה היא הייתי גויה צדיקה ותמיד נמשכתי לילדות טובות למרות שהייתי הרע בסוף שחזרתי ,חזרתי בתשובה חברים שלי לא זיהו אותי חשבו אני מסתלבט עליהם התנתקתי מהם אבל לפני זה בצבא עוד הייתי בתשובה לא נתתי להם לחלל שבת לקחתי על עצמי לשטוף כלים בידים במקום שיפתחו מכונה בשבת הייתי מחזק אותם כמה באמת חזרו בתשובה עשיתי פאות שיעשו אותי מכוער שבנות לא יתחילו איתי זה לא ממש עזר לי בכול זאת בנות אמרו לי שאני בזבוז ומדובר מכול העדות תמניות ספרדיות ואשכנזיות וגם גויות למרות שנאי נראה חרדי חייל לא רק זה לא הייתי מסתכל על נשים ובכול זאת ניסו להפיל אותי באו לי מלמטה רק לראות את הפנים שלי זה בושה ! וחברים שלי שנסענו למסיבות עם האוטו שלי שהייתצי דתי עם כובע צמר להסתיר את הפאות לא סיפרתי להם שחזרתי בתשובה נכנסנו למסיבה הורדתי את הכובע הפאות היו קטנות לא ראו אותם לא היה לי חשק נגעלתי מהעולם הזה מבנות פרוצות התחלתי לרצות בחורה שמורה ולא זונה סליחה על הביטוי וגויות שראו אותי חרדי לא היה איכפת להם עדיין רצו אותי כי זכרו איך הייתי לא מעכלים את זה אבל אמא ואבא שלי מאושרים ממני וכמובן סבתא שלי שידעה בידיוק מתי אני יחזור בתשובה עוד שהיייתי בן 7 היא אמרה לאמא שלי בגיל 20 אני חוזר 21 אני בישיבה כי אמרו לה בחלום שנאי יהיה גדול בתורה מוזר נכון הייתה לי חברה לפני שחזרתי בתשובה והייתי קצת בתשובה לפני השישיבה הייתה גויה אבל עם מידות טובות ומעל גיל 18 בתולה פלא פלאים לא נגעתי בה כי התחשבתי בה וגם בגלל שהיא גויה נכנסתי לישיבה מוזר ששכחתי ממנה פחות מיום וזהו! נשתכחה מליבי וראשי והתחלתי להסתכל על יהודיות יותר ולהפסיק לרצות גויות אז לכן אני רוצה אשכנזיה לפחות כי הם נראות בטעם שלי אבל אני יודע שנאי לא יקבל כי אני חוזר בתשובה ואני לא אשכנזי אני מעורב וויתרתי על מעמד כסף דוגמנות נשים וקיבלתי דבר אמיתי כיום אני שמח במה שאני עושה אז אף פעם לא הרגשתי שמח או מסופק באמת הכול אשליה ואני סמוך על השם שאני יקבל אישה טובה שלא הייתה עם גברים בגלל שאני שומר על העיניים זה מאד קשה לי בלי אישה אבל עשיתי סייגים כגון נדרים ושבועות ואני שומר על העיניים חזק ברוך השם ואני לומד בישיבה טובה ומתמיד ורוצה להצליח ולהיות גדול ואני יודע שהעולם החילוני מגרה והכול אבל הוא שקר ולא מספק בכלל תמיד רוצים עוד ויותר טוב ודורכים על כולם כדי להשיג ומפסידים הכול! לא משתלם להיות חילוני
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 12:36 |
|
| |
טוב תודה על התגובות של כולם. אני הולכת להתארגן לשבת. נתתם לי קצת חומר למחשבה...
שבת שלום ואולי נתראה כאן שוב בשבוע הבא.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 12:41 |
|
| |
תחשבי טוב באמת רצוי ותדעי שתמיד אפשר לתקן :)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 12:44 |
|
| |
תודה בע"ה אחרי שבת אספר לכם מה החלטתי (אם אצליח להגיע להחלטה..)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 12:46 |
|
| |
בלי נדר בעזרת השם ותדעי לך שכלום לא קרה אנחנו בני אדם! ונופלים אני נפלתי הרבה יותר ממך ותראי אותי היום את נקראת חוזרת בתשובה בידיוק כמוני אם תצאי מזה תדעי יותר לא ליפול והשם יראה בך כחוזרת התשובה וזה עצום את צריכה לשמוח ובעזרת השם יהיה לך בחור טוב שיאהב אותך ויכבד אותך לא נורא מה שהיה היה את אחרת וחדשה עכשיו :)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2007 12:47 |
|
| |
טעות..
תוקן על ידי עוצר_וחושב ב- 23/03/2007 12:47:37
|
|
|