בית פורומים א חרדים ספרדים

באנו פורנו לקודד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/3/2007 16:01 לינק ישיר 
באנו פורנו לקודד

*--startremove* *--endremove*
באנו פורנו לקודד
שר התקשורת, אריאל אטיאס, רוצה שספקיות האינטרנט יאפשרו את הגלישה באתרים "פוגעניים" רק לאחר מסירת קוד, בדומה לערוצים האירוטיים בכבלים ובלוויין
*--startremove*
לכתבה הקודמת דפדף בברנז'ה לכתבה הבאה
*--endremove*
מאיר סיקרון
21/3/2007 18:50
מאיר סיקרון
21/3/2007 18:50
שר התקשורת אריאל אטיאס (ש"ס) הודיע היום ב"כנס ירושלים" כי פנה ליועץ המשפטי לממשלה במטרה לקדם חקיקה שתחייב קידוד לאתרי אינטרנט בדומה לנעשה בערוצים אירוטיים בטלוויזיה.

"כיום כמעט בלתי אפשרי לעבוד בלי אינטרנט. אבל יש בעיה שאי אפשר להתעלם ממנה", אמר אטיאס, "ככל שעובר הזמן גם רבנים חשובים מאוד מבינים שצריך למצוא פיתרון גם לציבור החרדי. כיום חברות הכבלים והלוויין צריכות לידע את הלקוחות שיש ערוצים עם תוכן פוגעני ושניתן לרכוש מסנני אתרים". *--startremove*
והרב אומר: כאן אסור לגלוש
''הלו, תמיכה טכנית? מאז שהמפלגה שלי העבירה את החוק ההוא, יש לי בעיה עם האינטרנט. אני גולש לאניסטון בלי חולצה, מקבל הרב עובדיה, וכתוב בעזרת השם, אתר זה חסום. ואני נשאר עם הביומטרי ביד. מה לעשות?''
לטור המלא  
*--endremove*

מקורביו של השר מסרו כי בכוונתו לחייב את ספקיות האינטרנט הישראליות לאפשר גלישה לאתרים בעלי תכנים פוגעניים רק לאחר מסירת קוד.

השר אטיאס ביסס את טענתו על ההגבלות עליהן פסק בג"ץ לגבי ערוצים אירוטים אשר נפתחים משעה עשר בלילה בתוספת קידוד: "אם בג"ץ הבין שבטלוויזיה המסחרית יש להגביל תכנים פוגעניים כן גם באינטרנט. פניתי ליועמ"ש שעובד על זה שיגיע להסדרת האינטרנט למזעור הנזק. מצד אחד אינטרנט פתוח, מצד שני כמו בטלוויזיה, עם קידוד. היועמ"ש הבין את זה וזה בטיפול. היה עכשיו יום האינטרנט הבטוח. אנחנו צריכים אינטרנט בטוח, לא רק יום."

הודעתו של אטיאס מצטרפת לשתי הצעות חוק של חבריו לסיעת ש"ס בנוגע להגבלת פורנו באינטרנט. ח"כ אמנון כהן הציע לחסום אתרי מין, אלימות והימורים, ולאפשר גישה אליהם רק אחרי וידוא זהות המשתמש באמצעים ביומטריים. הצעה זו
עברה בקריאה טרומית. ח"כ יעקב מרגי הציע לחסום אתרי פורנו במוסדות ציבור, בהם בתי ספר, תלמודי תורה, מתנ"סים ומוסדות להשכלה גבוהה.

בנוסף הצהיר השר כי יוצאי עדות המזרח הם "הציבור הכי מקופח בארץ" ולכן בקרוב יפורסם מכרז להקמת שתי תחנות רדיו חדשות. אחת, המיועדת לציבור הספרדי ותיקלט באזור הדרום וירושלים  ותחנה נוספת המיועדת לציבור הדתי הלאומי, שתיקלט באזור יהודה ושומרון. 

"כבר הגשתי בקשה לפני כחודש למפה לאישור התדרים. ברגע שאחתום עליה – המכרז ייצא לדרך", הצהיר אטיאס.

תוקן על ידי ac22 ב- 22/03/2007 16:08:46

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > באנו פורנו לקודד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext