בית פורומים בעולם הישיבות

ברוכים הבאים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/3/2007 10:56 לינק ישיר 

אבל כמו שכבר אמרתי.. אני לא לומדת בסמינר...

אבל אני יעשה את זה ב"ה היום בלילה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2007 12:42 לינק ישיר 

לדעתי אין מקום לפתוח רשמית את הפורום ל"ישיבות וסמינרים". זה לא הולך ביחד. כמו שאמרה טלית, כשיש בנים ובנות יותר מידי ביחד - החכמה נעדרת. אבל בנות שרוצות, צריך שיהיה להן את האפשרות לכתוב פה. אני מניח שיש בצד השני כאלה שמעניין אותן עולם הישיבות, כמו שאותי זה היה מסקרן אילו הייתי שם. אז בלי לקדוח על מבדקי אייקיו, הפורום יהיה ל"עולם הישיבות" וכולם יוכלו לכתוב בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2007 12:53 לינק ישיר 

מערבניק, זה בדיוק מה שהתכונתי!

מי שלא ראה את הפורום "בעולם הישיבות" לא ראה פורום מימיו...

מי שרוצה לראות, אז...

http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=18784

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2007 12:59 לינק ישיר 

אני שמח לשמוע שכיוונתי לדעתך , ידידי היקר, אגב, למרות שזה לא האשכול המתאים, אתה בא איתנו מחר להופעה? ביחד?  לענייננו, ישיבה1, אתה ואני גברים ואתה יודע שברגע שנוצרת ערבוביה בין המינים - זה מתחיל להיות לא טוב. אני לא הולך להיות המשגיח של הפורום, מה גם שמדובר במקום שהוא ממילא לא כל כך סגור. אבל, מאידך אי אפשר לחסום בעד בנות כטלית שרוצות להתעניין בישיבות. תן לזה להמשיך ככה, ואל תעשה שינויים דרסטיים במבנה הפורום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2007 13:23 לינק ישיר 

לא מבין מה רע לעשות את הפורום גם לסמינריסטיות, כמובן כל עוד ישיבה1 דואג לשמור על כללים מאד ברורים, אני חושב שזה יכול לתרום הרבה לפורום ולהעלות את כמות הגולשים בו באופן ניכר. אם יהיה בעיה תמיד ניתן יהיה לסגור את הפורום בפניהן או לשנות את יעודו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2007 14:00 לינק ישיר 

הבעיה היא גם התדמית של הפורום. ברגע שיהיה כתוב עולם הישיבות והסמינרים. זה כבר נשמע לא משהו...
בנוגע למה שטלית אמרה..אין בעיה שבנות ייכתבו בפורום. אבל להפוך את זה באופן רשמי לשני המינים..שוב לא תגיעו רחוק..כי במקום שהפורום יקבל אופי רציני של אינפורמציה הוא יקבל גם אלמנטים אחרים.
ולפרציסקו, לשנות ייעוד של פורום אחרי שיש אנשים קבועים ? עדיף לפתוח חדש ולמסור את המפתחות למישהו אחר..
אני לא רואה שום פסול במצב הקיים.. !!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2007 15:11 לינק ישיר 

מערבניק, דווקא זה רעיון חזק מאד! מההודעות שלך משמע שאתה מכיר את ישיבה1, למה לא תבקש ממנו רשמית את תפקיד "המשגיח"? זה גם עשוי לפתור בעיות בתחום המדובר...

עוצר, אתה חושב שהפורום זה מקור אינפורמציה? בשביל זה כנס לYNET או אם אתה רוצה משהו של חרדים כנס לדף הבית של "בחדרי חרדים". הפורום נועד להחלפת דיעות, ודווקא בהקשר הזה לא נראה לי שיש בעיה בעירוב בין המינים. אבל אני מסכים אתך שבתדמית זה עלול לפגוע מאד!
אגב, למה אתה אומר "לא תגיעו רחוק"? זה שלך בדיוק כמו שזה שלנו!!!  אנחנו נהנים מהפורום ורוצים שהוא יתרחב וישתכלל, גם לך אמור להיות האינטרס הזה (אני מקווה).
מעתה אמור : "לא נגיע רחוק".

"רק להתענג על ה' ולהנות מזיו שכינתו"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2007 16:01 לינק ישיר 

אתה פשוט לא מבין מה אני אומר מה?
אין לי בעיה שייכנסו לכאן סמינסריסטיות וכו'
אבל לא להפוך את זה לרשמי.
אני עדיין לא מבין מה רע במתכונת הקיימת.

מעתה אני אומר לא נגיע רחוק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2007 16:26 לינק ישיר 

אני מבין היטב מה אתה אומר, וחשוב לי שתבין שהטענה של "לפתוח את הפורום לסמינריסטיות אבל לא באופן רשמי" שווה לצור על פי צלוחית, שכן ,כמו שאתה יכול לקרוא בתגובה שכתבתי כמה שורות למעלה, מטרת פתיחת הפורום באופן רשמי לסמינריסטיות היא רק כדי להרחיב את חוג משתמשי הפורום ולצקת תוכן אל בין דפיו. פתיחת הפורום באופן לא רשמי עבורן (המצב הנוכחי) - לא יתרום כלום.
שורש המחלוקת בינינו נעוץ ביסוד הטעם לפתיחת הפורום לסמינריסטיות. לשיטתך זה רק כדי לא לקפח את המין הנשי, ולהשאיר אותו בפנים (את אלה שרוצות). לשיטתי זה מנוף קידום לפורום "שלנו" :)

אין רע במתכונת הקודמת, אבל רק מלאכים נשארים באותו מקום, בני אדם אף פעם לא עומדים, או עולים או יורדים. כדי שזה לא יהיה "יורדים" אני רוצה לדאוג שזה יהיה "עולים", ובשביל שנהיה עולים - לא די להשאיר את הפורום במצבו הנוכחי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2007 16:35 לינק ישיר 

הוא עוד לא נבנה כמו שצריך ככה..ואתה כבר רוצה להחל שינויים.
אני לא בדעה שזה קיפוח..פשוט שלא ייתכבו עולם הישיבות והסמינרים. כי זה משדר אווירה זולה
או זה או זה
או שניהם יחד במילה אחת.

תמנף קודם את הקיים. תשתית ראויה לבנין גדול.
אל תבנה בנין גדול על דבר רעוע.
תן לפורום לייצב את עצמו בתור עולם הישיבות ואז תצרף את הסמינרים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2007 17:01 לינק ישיר 

עוצר, אני שמח שאנחנו מגיעים להסכמה (נמאס לי להתווכח כל היום, אפשר לנוח בחיק המבטחים של ההסכמה). אפשר להוסיף את הסמינרים, לאחר שהפורום יתבסס בתור פורום עולם הישיבות. ויש צדק בדבריך שכשהפורום חסר יציבות, ועוד לא בנה לעצמו חוג קבוע של מגיבים וקוראים, עומס יתר עלול לגרום לו לקרוס תחתיו. תקן אותי אם אני טועה.
עכשיו נשאר לנו רק להבהיר את זה לישיבה1. וכשהוא ירד לעומק כוונתינו, נוכל לנוח בשלווה על זרי הדפנה. אלא אם כן אתה עדיין חושב שאני לא בדיוק מבין אותך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2007 17:18 לינק ישיר 

הפעם הבנתני נכונה.
אני שמח שאני מצליח להוריד את דעתי גם לפשוטי העם.. :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2007 18:11 לינק ישיר 

אני מאושר שזכיתי. תן לי אגב להבין, כמו שציינת במקום אחר אתה לומד ב"שיח ידידיה", שלא כמו שחשבת אני כן מכיר. אבל לא מספיק, לכן תן לי כמה תשובות: הישיבה נמצאת בת"א? כמה תלמידים לומדים שם?

אתה מגדיר את עצמך כבחור חרדי? הישיבה מגדירה את עצמה כישיבה חרדית או לא? מה השאיפות שלך ואיפה אתה מממקם את עצמך אחרי הישיבה? 
אני מצטער על סדרת השאלות, אבל כיוון שהיית גבר וחשפת את עצמך קצת יותר משאר החבר'ה כאן, תאלץ לעמוד במחיר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2007 18:30 לינק ישיר 

אממ הישיבה נמצאת היום בגני תקווה. אני חושב שנעבור לת"א בתחילת זמן חורף הבא. אבל אני לא בטוח בנוגע לזה.
אנחנו 75 בחורים בערך. בבוקר יש עוד 20 אברכים לפחות שלומדים שיעור א'.

אני לא בחור חרדי. בכלל לא. אני דתי לאומי תורני רחמנן לצלן :)
הישיבה לא מגדירה את עצמה כחרדית או כדתית לאומית.
הישיבה מגדירה את עצמה כמדגישה את השווה יותר מהשונה. כלומר אין זרם אחד בישיבה חוץ מהזרם שאומר  "אני רוצה ללמוד".
בעיקר לומדים גמרא (3 סדרים) מוסר (סדר אחד +וועדים+שיעור ביום רביעי)  הלכה (2 שיעורים בשבוע ) . אבל הישיבה ארגנה שיעורים בעוד נושאים לקבוצות שרוצים. (תנ"ך,השקפה,אמונה, ועוד).
השאיפות שלי כרגע הן ללמוד ולעבוד. וברגע שאני מגיע לרמה מספקת של ידע ובקיאות אני אלך לתחום החינוך. לא מתאים לי לשבת ללמוד לעצמי..אני אדם שאוהב לתת גם לאחרים.
אחרי הישיבה אני משרת שנה ו6 בנחל החרדי כנראה..וממשיך בחצי חצי.

אין לי בעיה..אני לעומת האחרים לא מתבייש או מפחד. טוב אתם חרדים...שידוכים וזה..

אני רק רוצה להגיד שהעולם החרדי לא זר לי כיוון שהייתי בעצמי כזה. עד לפני שנה כמעט בדיוק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/3/2007 09:50 לינק ישיר 

עוצר, אני מאד שמח לשמוע שאתה גאה במה שאתה עושה, טוב לך עם זה ואתה לא מתבייש במה שאתה. אני מאד שמח לשמוע שיש מקום שלא מתעניין מי הבחור ומה השקפתו אלא רק האם הוא רוצה לגדול בתורה!  ואני שמח שלמרות השוני בינינו אתה מבקר בפורום "בעולם הישיבות" ומספר על הישיבה שלך בלי להתבייש.

הלוואי שכולם כאן היו כמוך!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בעולם הישיבות > ברוכים הבאים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.