מזל שלא נולדתי כדי להשביע את רצונך.. התכנון הוא בישיבה לא דברתי לגבי כולל.. צריך לדאוג לפרנסה גם. אל תדאג לי עם הרב קליימן. קשר יומיומי..:) לגבי הדרך שלי היא כבר די סלולה :)
חח אוקי. אבל נראה לי שאנחנו פה לבד... טוב לשמור על קשר עם רב. חח כמובן אני ממליץ משגיח. ולעניות דעתי אל תאמר "דרכי כבר סלולה". זה ממעט בביטחון. מוייעדים לשמחע! תוקן על ידי משגיחשליטא ב- 06/04/2007 0:29:44
תוקן על ידי משגיחשליטא ב- 06/04/2007 0:29:44
שאתה רק או שרק אתה ? ואתה מתכוון לאשכול או לפורום ?
חבר'ה, אני לא מאמין, נעדרתי יום אחד והפורום חוגג בדיוק כשאני לא נמצא בכל העניינים המעניינים!!! _________________ חבר פורום "בעולם הישיבות" בראשות המנהל הדגול "ישיבה_אחת"
הכל תלוי בבן אדם עצמו... יש כאלו מתיכונים שהם מעולים ויש שפחות. ולהיפך, גם בעולם החרדי, יש את הטובים ואת הפחות טובים מהם... _________________ סיפור בהמשכים-- הצלע השלישית -- הספרייה הנודדת http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=18747 תכנסו, תקראו, וכמובן לא לשכוח, תגיבו
אל תדאג לי גם עם המשגיח. הקשר הרבה יותר טוב... אפילו קניתי לו חתן בראשית במספר לא מבוטל של דפים. וכשאמרתי דרכי כבר סלולה התכוונתי מבחינתי. ברור שדברים משתנים. ומשמים יכוונו אותי :)
ואנחנו זכינו ללמוד בטובות שבין הישיבות התיכוניות... אין על זה עוררין _________________ חבר פורום "בעולם הישיבות" בראשות המנהל הדגול "ישיבה_אחת"