"תהילה לדוד ארוממך ה כי...."
גם כי אלך בגיא צלמות _________________ "אשר עשה האלוקים את האדם ישר והם ביקשו חשבונות רבים"
חה חה חה.... מאיפה אני יביא עכשיו משהו עם ערבים ? "ויהי ערב ויהי בוקר יום אחד"
פתגם ערבי אומר החיפזון מן השטן. אבל שבת מאלוקים.. כך שאם מהרתי וטעיתי לכבוד שבת לא נורא בכ"מ סליחה על הטעות. "הכי חד טושיבה" _________________ "אשר עשה האלוקים את האדם ישר והם ביקשו חשבונות רבים"
הא וזה יותר טוב נכון ? מאיפה הגרלת טושיבה זה הלחת של מוצ"ש ? אני יצטרך לחשוב הרבה.......
"ואברהם זקן בא בימים " ( לחת=לחץ )-למעלה
הטעות לא היתה המילה הקשה כי אם שהמשכתי את מוות ולא "הלשון"."ימים רבים שמונים ומאת" _________________ "אשר עשה האלוקים את האדם ישר והם ביקשו חשבונות רבים"
רק עכשיו שמתי לב למה התכוונת . קבל את היתנצלותי... "קערת כסף אחת שלושים ומאה משקלה"
אני לא בטוח שזה משפט אונברסלי אבל אני תמיד שומע את זה עלי "משקל עודף" _________________ "אשר עשה האלוקים את האדם ישר והם ביקשו חשבונות רבים"
אני לא בטוח שזה משפט אונברסלי אבל אני תמיד שומע את זה עלי "משקל עודף"
חה חה חה ....... אם כבר אז : חנות עודפים
המילה האחרונה שלי צריך להיות המילה הראשונה שלך. _________________ "אשר עשה האלוקים את האדם ישר והם ביקשו חשבונות רבים"
עודפי יצור
כל יצור כי אתה יצרתו ויאמר _________________ "הדבר הכי גדול בעולם הוא לעשות טובה למישהו"
"הדבר הכי גדול בעולם הוא לעשות טובה למישהו"