זה של בוקרטוב מפה: http://bh.hevre.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2175137&whichpage=2#R_5
כל האשכול מומלץ!
[quote]
אה!!!! כולם מדברים מאהבה, הא?!! אס]ר לכם איך אצל חסידים, מכירים???
אקעי אני חסידית, בסדר, אני פגשתי את בעלי פעם אחת, הייתי כל כך מרוגשת שלא ידעתי מה אני רוצה ממנו, בקיצור אחרי פגישה של 25 דקות חיקו ממני תשובה!!!
מצחיק הא?
לא זא לא, אבל אני לא הסכמתי, לא יכולתי להגיד למה לא, וגם לא ידעתי למה כן? ראיתי בחור פעם ראשונה בחיים שלי, והוא צריך להיות בעלי ל70 שנה!!
לא דברתי לאף אחד וגעם לא נתתי תשובה, אחרי חמשה ימים של בכיות ורגשות, בא אלי אחי הגדול ממני ב4 שנים והתחיל לדבר איתי, רצה לדעת מה אני רוצה, למה אני בוכה? אם את רוצה אז בסדר אם לא אז די תגידי לא וגמרנו מה הם הבכיות?
לא ידעתי מה לענות לואבל אח נחמד זה הכיר את העלי מהישיבה והתחיל לי לספר עליו הרבה, כל יום השבת הוא סיפר לי עליו, על מידותיו על השקפותיו וכו' וכו' בסוף אמר לי תשמעי תפגשי אותו עוד פעם אחד ואם לא תרצי אז גמרנו.
אימי לא אהבתה את הראיון אבל לבסוף אחי אירגן את זה דברתי איתו עוד הפעם, אמרתי לו תשמע,אתה צריך לקחת עליך שלוש משרות 1, להיות חבר שלי, 2 להיות בעלי, 3, גם להיות אבא שלי!!! (נפטר לי אבא ז"ל בגיל 12) בקיצור דיברתי איתו מה שרציתי והוא האזין, הבין, וכבר הרבה שנים מחזיך את הבטחתו, את רוצה להגיד לי שאני אהבתי אותו מרגע ראשון
לא! ולא! אבל אני מאחלת לכולם חיים מאושרים כמונו.
אז פוקהרטס תדעי לך שחיים טובים מיצרים אהבה, וגם תדעי לך שאם לא תנשאי לא תדעי לעולם
האם יש לך איזשהו סיבה לא להתחתן?
גיל 17 זה אמנם גיל צעיר אבל חברה הכי טובה שלי התארסה בגיל 17 החתונה הייתה אחרי 11 חודש ובנתיין לא פגשה את החתן אף פעם אחת לא!!!!
והיום הם דוגמה לזוג מאושר!
[/quote]
 |
|
|