|
|
| נשלח ב-2/5/2007 20:21 |
|
| |
סליחה, אבל אתה בכלל לא צודק!!!!
הרגש לא יכול להפעיל אותנו, הרבה פעמים הוא מטעה!!!!!
ההתאהבות היא רק לתקופה קצרה, אחרי החתונה יש רגש עמוק יותר שפועל ביחד עם השכל ואם הרבה דברים לא מתאימים כמו שהיא כתבה, אזה ההתאהבות תעלם והיא תשאר קרחת מכאן ומכאן....
אל תבטיח הבטחות בלי אחריות!!!!!
סוד שלי,
עשית את הדבר הנכון.
תבחני את הדברים בניטרליות.
לפי השכל וגם הרגש!!!
בהצלחה רבה !!!!
מחזיקה לך אצבעות
קרמל
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2007 22:58 |
|
| |
קרמל, תני לי לנחש... את עדיין רווקה. אחת הסיבות העיקריות והבסיסיות לריבוי הרווקות זה בגלל שהבחורות מתעקשות לא לתת לרגש החשיבות שהיא ראויה אליו.
ולעצם הענין, רק הרגש מפעיל אותנו. כשאנחנו מתלהבים מתפילה, מיופי, מאמונה, מילד, האם זה מהשכל או מהרגש?! יש התפעלות מדברי חכמה, כגון משוואה יפה, אבל גם ההתפעלות הזאת היא רגשית, אם כי רגש שהתעורר מהשכל.
אמת הוא שהתאהבות זו רק לתקופה קצרה אבל על בסיס התקופה הקצרה ההיא אפשר לבנות חיים שלמים ויציבים ביחד.
הרגש חייב להפעיל אותנו אחרת אנחנו נשארים חסרי חיים ובודדים, תפקידו של השכל הוא לבחון את הרגש ולראות שהוא לא מזיק לנו.
במקרה הזה יש לבחורה את הרגש והשכל לא מספק טעם הוגן למה שהיא לא תלך אחרי הרגש. חבל מאד יהיה לפספס האפשרות לאושר ולנצחיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2007 00:30 |
|
| |
אני שוב צופה מן הצד, כמעט בוכה ומתוסכלת.
אני כבר יותר חשה בטוב, אם כי אני עדיין חושבת עליו ועל האופציה שיהיה בעלי....
מצד אחד, אני חושבת על דבריה של קרמל ועל אלה שחושבים כמוה,
ומצד שני, אני חושבת על דעתו של קוטג'.
לדעתי שתיכם צודקים!!!
אליך קוטג', יש לי שאלה:
מי אמר שהרגש שיש לי כלפי הבחור, הוא אינו רגש סתמי ומתלהבני של בחורה שלא נתקלה (פחות או יותר) בגבר?! אולי זהו רגש שיחלוף כמו הרבה רגשות שחשתי כלפי חברות בתקופת העשרה או בשנות הסמינר?!
ולכם כולכם:
תעשו טובה, תציינו גיל ומצב משפחתי......
זה יתן לי פרספקטיבה שונה על דבריכם.
ושוב, תודה על הכל.
אגב, עכשיו יש לי הצעה של בחור רווק שאינו נראה טוב.
לגבי האופי, אין לי מושג, ואני מוכנה לשמוע עליו, ואולי אפילו לצאת איתו.
אמרתי את זה לאחותי, אז היא אמרה לי:
"הנה, עכשיו מציגים לך בחור לא נאה (כמו אותו גרוש), ועליו את מוכנה לשמוע כי הוא רווק, שימי לב לזה. את לא מוכנה לשמוע עליו, כי הוא גרוש...."
אני משתגעת.
עוצו עיצה ותופר.
לילה טוב לכולכם!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2007 11:37 |
|
| |
התלהבות באה בדרך כלל כשהכל קליל, זוהר ונוצץ. התלהבות שמחזיקה לאורך זמן למרות כל מיני קושיים כנראה שהוא לא התלהבות גרידא.
ברור הוא שאי אפשר להבטיח שאתם תהיו מאושרים ביחד לנצח. אי אפשר לדעת את הדבר הזה אצל אף אחד. מה שכן, יש פה מרכיב חשוב ביותר שיכול מאד לעזור לקחת אותך למקום של האושר. דעתי הוא שחבל מאד לפספס אפשרות נדירה כזאת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2007 12:38 |
|
| |
סוד שלי יקרה,
בזמן שאנו יצאים לשידוך פוגשים בן אדם שלא הכרנו בעבר, ואנו לא יודעים מי הוא, הגורם שהכי משפיע זה מה שאנחנו רואים בעיינים, מה שהוא מוכר לנו, היופי, הלבוש, צורת הדיבור וכו, ולפי זה אנחנו מחליטים (לא בכל הפעמים)
ולכן מה שחשוב הוא לברר הייטה הייטה מי זה הבחור, לדבר עם חברים חברי חדר מדריך אם קיים שכנים ר"ם ראש ישיבה או אנשים אחרים שקרובים אליו, בשביל שבצורה יבשה תוכלי לראות מה הבן אדם ואם הוא מתאים לך, ואז אחרי הבירור הזה, תוכלי לקבל תמונה אמיתית יותר לא תמיד זה המציאות אבל קרוב מאוד,
כשמבררים אצל כמה אנשים מדרגות שונות( חבר, רב, שכן וכו) ושואלים אותם את האותם שאלות תוכלי לעלות על השקרים או הזיופים שמנסים למכור לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2007 12:46 |
|
| |
סוד שלי,
עכשיו שקראתי שוב את האשכול כולו, אני רואה שchouteng מאוד רוצה שתתחתני עם הבחור כי
הוא גבר, מגיע מנקודת מבט של הגרוש וכל אלה שהיו נגד הן נשים (לדעתי!!)
ועוד דבר אני רוצה להגיד לך, כתבת די בתחילת השאכול שהבחור הגרוש- את אוהבת אותו אבל הוא לא מתאים לך מבחינה החיצוניות האופי, ועוד מהשהוא רשמת שם,
לפי זה, זה נראה שהסיבה היחידה לכך שאת רוצה להמשיך איתו זה בגלל שאת נמשכת אליו.
ואם כך אז כדאי לך לעזוב אותו ולהמשיך לחפש את האביר שלך!!!
הרבה הצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2007 16:29 |
|
| |
סוד יקרה .
אין שום רע בנישואי רווקה עם גרוש אבל חשוב לברר טוב טוב את סיבת הגירושין.נוסף על כך חשוב לזכור שהמוח שליט על הלב אבל יש מישקל רב גם לרגש (משיכת הלב).הדבר הכי חשוב בקשר הוא התקשורת שאם היא טובה ניתן להתגבר על כל הבעיות וגם חשוב שתוכלי לסמוך עליו כי יבוא יום ותהיה תלויה בו לחלוטין.הרגשות שאת מתארת הם רגשות של התאהבות וזה מאוד יפה רק חשוב לזכור שזה נעלם אחרי החתונה והאהבה אמיתית צומחת מנתינה וכשבאים הילדים.ראי אם את יכולה לדבר איתו על כל נושא בעולם. ואף על הנושא הזה בתור חבר ואם התשובה שלו היא אוביקטיבית ואין הוא מנסה להסיט את דעתך לכיוונו או לטובתו וכך תוכלי לדעת שהוא אכן חבר טוב והגון ואף אולי איש ראוי לך. נוסף על כך, אם את אכן מתחתנת איתו דעי לך שאת חייבת להסביר לו שגירושין בעניך הם אינם אופציה ושהוא חייב להבטיח שהוא ילחם איתך על היחסים האלה במידה ויווצרו בעיות (ויווצרו בעיות כי 2 אנשים לא תמיד מסכימים)מה שבטוח בדקי את הנושא לעומק ואם זה הזיווג שלך לא יעזור כלום לאף אחד כי הוא הזיווג שלך. שיהיה המון הצלחה .ותחשבי טוב טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2007 00:17 |
|
| |
שירה, תשובתך חזקה ועמוקה!
תודה רבה רבה.
אני עדיין בשלב ההמתנה...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2007 21:35 |
|
| |
צריך לדעת את סיבת הגרושין לפרטיו אני מכיר גבר כבן 30 מצליח טוב לב בחור ערכי
גבוה חסון מצליח אישתו שמה עיינה באחר ולא בו האשם זה אופי משפחתי וכל העצאות
שלו הן רווקות שלאחר בירור יודעות איזה חיים יכול אותו גבר להעניק כך שגם הוריהם מבינים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2007 23:11 |
|
| |
שבוע טוב ומבורך!
שוב, תודה לכולכם.
כרגע, כמו קודם, העניין בהמתנה.
מה שבינתיים השתנה, זה שמאד מאד ירדתי ממנו....
ואני כבר לא כ"כ אוהבת אותו כמו עד לא ממזמן.
ואני כבר לא כ"כ רוצה להתחתן איתו...
יחי ההבדל ה"קטן".
נחיה ונראה.
להשתמע, אני.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2007 00:06 |
|
| |
זהו.
אז אני שבועיים אחרי הלא שלי.
ואני עד אתמול, הרגשתי כבר מצויין.....
אבל מאתמול, הכל חזר לי....
אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי.
כי גם אם אני מחליטה שזה כן, אין לי את כוחות הנפש להתמודד עם הסביבה.
וחוצמיזה, מה?! מגיע לי גרוש+??
אז עכשיו, מה שאני מרגישה בתוך הלב פנימה, זה שאני מאד אוהבת אותו, ואני מתה רק לחבק אותו כבר. הרגשות הללו, הייסורים, הכוחות שהם סוחטים מהנפש, אין לי כח.
אין לי.
נראה לי שאני כותבת לעצמי, כי גם ככה הפורום פה גוסס, לקראת מוות.....
אז מי יענה לי?!
מי יתייחס למצוקה שלי?!
"קלי קלי, ככלות כוחי, אל תעזבני......."
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2007 00:36 |
|
| |
תצאי אתו כבר ודי!!! מגיע לך אושר ושמחה וזה כנראה מה שהוא יתן לך!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2007 00:59 |
|
| |
אבל זה בכלל לא פשוט.
אני אומרת לך שאני יודעת שאין לי כח נפשי להתמודד עם כל מה שמסביב.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2007 02:34 |
|
| |
סוד יקרה שלי
אין לי הרבה מה להוסיף הדבר היחיד שממש חשוב לי להגיד לך הוא שהסביבה לא תחיה איתו ולא תישא בתוצאות של האיחוד שלך איתו כבת זוגו במידה ואכן הדבר יתקיים. אם הוא הזיווג שלך כלום לא יעצור את זה הרבה אנשים אמרו לי לא להתחתן עם בעלי שהוא בן להורים גרושים ושבוא היה ילד מוכה ושכתוצאה מכך הוא יהפוך להיות הורה מכה ויראה בגירושין אופציה ברורה וקלה. ואין צורך לומר שלא כך הדבר. שקלי את הדבר בעצמך, אם את מעונינת צאי איתו לפגישות ובדקי את הנושא לעומק שלא ההיו חרטות אח"כ.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2007 02:40 |
|
| |
מיצאי את הכוח!! את נילחמת על חייך כאדם חופשי ובוגר שמסוגל להגיע להחלטות בעצמו. אם הסביבה אומרת שהיא השפיעה עליך בצורה טובה עד כה ואם הוריך טוענים שהם חינכו אותך היטב, הם גם חונכו אותך להחליט בשביל עצמך והם צריכים לדעת מתי לשחרר. כי הם לא ישאו בתוצאות של המעשים שאת עושה לטוב ולרע.הם ילמדו לקבל את הבחור ואת האיחוד שלכם גם אם זה יקח זמן.קשר הוא לא דבר שנופל מן השמיים אלא דבר שמצריך עבודה קשה ולמעשה זה לא משנה עם מי תתחתני אם תעבדו על זה ותשקיעו תצמח אהבה ויהיה טוב וזה יהיה הזיווג שלך משמיים. החיים הם לא הגדה ואחרי החתונה מתחילים החיים האמיתיים.
|
|
|
|
|