בית פורומים שידוכי חרדים

נישואין של רווק/ה עם גרוש/ה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2007 21:44 לינק ישיר 

זוהר,
אכן הודיתי שיש לי איזושהי רתיעה מזה,אבל אני יודעת שזה לפעמים לא מוצדק אלא נובע מסטיגמות, לחצים חברתיים וכו' ולכן אני מאמינה שאם יציעו לי גרוש,(למרות  שהסיכויים  שזה יקרה הם קלושים ביותר),אני אנסה להתעלם מהרתיעה הטבעית ואשקול את העניין בצורה עניינית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2007 21:54 לינק ישיר 

מיכאלה. זה יפה שתשקלי את זה ברצינות לפחות כדי א. להרגיע את מצפונך שלא זרקת שידוך שאולי הוא טוב רק בגלל שהוא גרוש. ב. משום שזה יהיה לך הוכחה עצמית (אם כי שיקרית) שאינך מושפעת מסטיגמות. אבל ברור לי שבסופו של דבר לא תיגשי לשידוך כזה אולי רק בגיל או במצב שתרגישי שאת חייבת לוותר על כמה דרישות אבל ודאי שלא בלי תחושה של ויתור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2007 22:02 לינק ישיר 

זוהר,
יש משהו במה שאתה אומר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2007 08:28 לינק ישיר 

מיכאלה

כאשר אמצה את הבחורים הרווקים אפנה לגרושים, ממש לא מעניין אותי מה יגידו החברה, אבל מעבר לזה - יש עוד בעיות עם גרוש - תסכימו איתי.

סוד שלי

אני לא מבינה למה את מתבטאת על גרוש כאל אדם "לא שמור" הוא עשה את מה שהיה מותר לו בסמגרת התורה - בדיוק כמוך.
מה שאת יכולה להגיד זה שמפריע לך שהייתה לו פעם מישהי אחרת והוא לא באותו סטטוס שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2007 11:04 לינק ישיר 

בי הפי,
לא מדוייק.
מסכימה איתי שבחור שהיה עם אישה בין בהיתר בין באיסור, זה לא כמו בחור שלא היה עם אישה. יש לו ייצרים אחרים מבחור שלא היה עם אישה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2007 18:13 לינק ישיר 

הידיעה שבן הזוג היה בעבר עם מישהי אחרת מעוררת קנאה שיכולה ללוות אותנו כל חיינו. גם אם הקנאה הזו נראית פסולה בעיני כמה, הרי שמחובתו של כל אדם להיות מודע לתכונותיו, ואם באדם הקנאה הזו קיימת אין לו להתעלם ממנה.

הידיעה שבן הזוג היה בעבר עם מישהי אחרת מעוררת חששות שמא אהיה פחות טובה עבורו בעניינים מסוימים וחלק מהחששות האלה יכולים להיות נכונים בהחלט.

זה שאדם גרוש יעדיף להסתכל על האושר של הבחורה כפי שהוא מסוגל ויכול להעניק אותו זה טבעי, אך לחלק מהבחורות עצם היותו גרוש הוא פגם באושר ממש, בדיוק כמו מראה חיצוני שלא מושך אותה (שגם עליו יכול לומר הפחות יפה "אם היית יודעת מה זה להתחתן...היית מבינה שמראה חיצוני זה כלום")

והדברים הנ"ל לא משנים כ"כ לגבי המקרה האישי שבגללו נפתח האשכול, שם דובר על להט רגשי שהובער מחמת גורמים לא ראויים כלפי אדם לא ראוי ולא רצוי, דבר שלצערנו די מצוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2007 03:46 לינק ישיר 

במקרה עברתי כאן וכנראה שזה לא סתם מקרה
נהנתי מאוד לקרא את התגובות כנראה בגלל שמצאתי את עצמי מזדהה עם חלק מהתגובות וההפך
 בדיוק לפני יומיים הציעו לי גרוש
וזה לא פעם ראשונה שזה קורה עברתי מזמן את גיל ה20 ואני חייבת לומר לכם
שלפני כמה שנים פעם ראשונה שהציען לי גרוש נפגעתי מאוד, כעסתי...
מאז הציעו כמה, אמנם לא התייחסתי אבל כבר לא כעסתי
לפני יומיים כשהציעו לי לקחתי את הדבר ברצינות אני לא יודעת למה אני משתפת אותכם
אבל...
אני חייבת לומר שהשיקול של מה יגידו לא היה שיקול בשבילי כי זה ברור שבכל מצב
אנשים ידברו, גם על זה שאני לא מתחתנת הם מדברים, אז יהיה להם עוד משו על מה לדבר, לא מפריע לי
השקול היחיד זה היה טובת החיים שלי
מה שקרה זה שכשהתחלתי לברר ראיתי שאי אפשר אף פעם לדעת את האמת ומה מסתירים
בגירושים כל צד ימצא תמיד איך ללכלך על השני
וכמה שנברר ונגיע קרוב אי אפשר לדעת... בכל אופן זאת היתה הבעיה שלי
לכן החלטתי לעזוב
אני חושבת שהשוק של הרווקים מספיק גדול....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2007 08:04 לינק ישיר 

מסכים עם השיקול ומבין גם את ההחלטה בסופו של דבר.

נקווה לשמוע ממך בשורות טובות בקרוב בע"ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2007 09:57 לינק ישיר 

poupee:

למה לברר בכלל? בירורים צריכים בגיל שלא יודעים איך להעריך את הבחור/ה שעומד ממול. כשמתבגרים ולומדים איך להכיר ואיך להבין אנשים, אין צורך ואין טעם לבירורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2007 10:12 לינק ישיר 

יש דברים שלא ניתן להבין בזמן הפגישות, וגם את אלה שכן, לא כל אחד מצליח לקלוט, בפרט כשהצד השני מתאמץ להסתיר את מגרעותיו בזמן הפגישה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2007 21:12 לינק ישיר 

תלוי איזה סגנון פגישה. אם זאת פגישה פורמאלי בבית מלון כשכל אחד בונה חומה מבסיבו, אז אפשר להסתיר. אבל אם יוצאים בצורה קלילה ונינוחה אז הרבה יותר קל לקלוט את הבן אדם. בגיל מסוים יש צורך להרחיב אופקים לא להצר אותם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2007 21:31 לינק ישיר 

קוטג',
נראה כאילו אתה נורא אנטי.
ושנמאס לך ממקובעות מסויימת בחברה החרדית.
יכול להעיות שאני צודקת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/7/2007 22:58 לינק ישיר 

חחחח מה כבר חדש ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/7/2007 00:06 לינק ישיר 

"בבית מלון כשכל אחד בונה חומה מסביבו"-כ"כ מדוייק.
אהבתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2007 00:24 לינק ישיר 

מיכאלה
מנסיון אין הבדל בין בית מלון לבית קפה
יש הבדל בין לשבת ולדבר בצורה של פגישה סטנדרטית לבין להיות חברים אך גם פגישות סטנדרטיות בשלבים מתקדמים הכל נפתח והסכר מורם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נישואין של רווק/ה עם גרוש/ה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.